Evropská unie vyjednává o kapitulaci před Ruskem. Falešná Bidenova vláda je odsouzena k zániku


Komentář Benjamina Fulforda - mluvčího Společnosti Bílého draka, ze dne Q7.Q3.2Q22

EU nebo chcete-li nacistická Čtvrtá říše ví, že tohle je šachmat, a snaží se vyjednat kapitulaci před Ruskem, jak potvrzuje více zdrojů. To znamená, že falešný Bidenův režim v USA bude muset také kapitulovat, nebo zemřít, slibují zdroje. "Ukrajina je hlavou hada. Jakmile padne, žádné globalistické impérium už neexistuje. Je s ní konec," vysvětluje důstojník australských speciálních sil.
 
Důvodem této porážky je to, že Pentagon a země skupiny Pět očí (Austrálie, Kanada, Anglie, Nový Zéland a USA) odmítají bojovat proti Rusku jménem nacistické EU.

To přimělo francouzskou armádu, aby provedla inventuru schopnosti NATO bojovat proti Rusku bez Anglosasů. Dospěli k závěru, že by NATO mohlo vydržet pouze pět dní proti plnému ruskému útoku.
 
Je také jasné, že tento ruský krok byl plánován již dlouho. Proto ruský prezident Vladimir Putin v roce 2021 uvedl, že významné evropské politické osobnosti "hovořily o potřebě vytvořit jednotný prostor od Lisabonu po Ural. Domnívám se, a to jsem zmínil, proč právě Ural? Do Vladivostoku."

"Ruský politik Vladimir Žirinovskij věděl, že válka začne 22. února 2022. Přesné datum znal už před několika lety!" poznamenává zdroj z FSB.

Ještě zajímavější je, že ruský erb zobrazuje rytíře v bílém klobouku, který šlape na plaza (reptiliána). Je to jen náhoda, nebo to znamená, že současné události byly naplánovány už před staletími? 
 


Ať už je to jakkoli, je jasné, že pro chazarskou mafii na Ukrajině hra skončila.

Podle ruského ministerstva obrany kyjevský režim téměř zcela ztratil schopnost řídit správu regionů a jednotlivých oblastí země.

FSB i CIA tvrdí, že chazarský, mafiánský ukrajinský loutkový prezident Volodymyr Zelenskyj už dávno uprchl do Polska. Byl mu také slíben bohatý důchod na Floridě. Viz přiložené fotografie jeho majetku v Kostarice v Dresner Bank (1,3 miliardy dolarů) a jeho domu v Miami na Floridě za 34 milionů dolarů. 
 

Co se týče nacistických pěšáků, kteří na Ukrajině využívají civilisty jako lidské štíty, Putin neočekává, že by se s "bandou narkomanů a neonacistů, kteří se skrývají v Kyjevě, dohodl".

Rusové tvrdí, že s nacistickými jednotkami na Ukrajině bude zacházeno jako se zločinci a většina z nich bude rovnou zabita. V podstatě je konec hry.

Vojenské aktivity probíhají i mimo Ukrajinu. Francouzské zpravodajské zdroje například uvádějí, že Moldavsko, které se nachází mezi Ukrajinou a Rumunskem, "přestalo existovat".

Podle švédských zpravodajských zdrojů se Finsko i Švédsko minulý týden vzdaly Rusku a slíbily, že zůstanou neutrální a nebudou součástí NATO.

Faktické odevzdání zbytku Evropy Rusku je patrné z mnoha veřejných komentářů. Například britský premiér Boris Johnson ve svém článku v New York Times poznamenal, že "toto není konflikt NATO a nestane se jím... Rusko má drtivou sílu... To, co se stane v Evropě, bude mít dalekosáhlé důsledky pro celý svět".

Řeči o sankcích proti Rusku jsou také pouhým chvástáním. Proto německý ministr hospodářství Robert Habeck prohlásil, že jeho země se bez ruské ropy neobejde, a varoval, že "nedostatek dodávek by mohl ohrozit sociální soudržnost v Německu".

Abychom pochopili, co si Rusové myslí, je dobré si připomenout, co Vladimir Putin řekl gangsterům v Davosu roce 2021. Varoval, že ignorování "systémových socioekonomických problémů" je "nebezpečnou iluzí". Poznamenal, že "moderní technologičtí giganti de facto konkurují státům" a že je třeba zastavit "pokusy globálního byznysu nahradit legální demokratické instituce a v podstatě uzurpovat nebo omezit přirozené právo lidí rozhodovat o sobě". V prohlášení, které se rovnalo vyhlášení války korporátním fašistům ChM (chazarské mafie), uzavřel: "Svět nemůže pokračovat ve vytváření ekonomiky, která bude prospěšná pouze milionu lidí, nyní musíme přejít od konstatování faktů k činům,".

Ruská FSB nyní jedná přímo se Společností Bílého draka (SBD) o tom, jak nahradit poválečný brettonwoodský systém něčím, co by skutečně fungovalo pro lidi na planetě. Když FSB řekla zástupci SBD.

"81 % všech válek v letech 1945 až 2001 rozpoutaly USA. USA mohou dělat všelijaká svinstva a nazývat je "historií" a neplatí za to žádnou cenu." SBD odpověděla: "Vláda korporace THE USA Inc. brzy přestane existovat a dobře jí tak."


Tento názor sdílejí vedoucí představitelé po celém světě. Chcete-li vidět postoj Indie, podívejte se například na tento vtipný dvouminutový televizní klip. ODKAZ na Twitter

Protože Pentagon odmítá bojovat proti Rusku jménem nacistů, kteří provedli teroristické útoky 11. září v New Yorku a ve Fukušimě, pokusila se ChM obrátit na Turecko, aby ji ochránilo. Takto se vyjádřila turecká oficiální média:

Bez ohledu na to, co se stane, je třeba se vyhnout válce mezi Tureckem a Ruskem... Pokud Západ srazí Rusko na kolena, druhým krokem bude přímý přechod k Turecku.

Zbytek muslimského světa se rovněž vyhýbá zemím ovládaným chazarskou mafií. Například pákistánský premiér Imran Chán "uzavřel dohodu o dovozu zemního plynu z Ruska - navzdory rozhořčení z invaze na Ukrajinu".

Podle zdrojů CIA se Saúdská Arábie rovněž rozešla s ChM a přestala jí zdarma dodávat ropu výměnou za fiat dolary. Proto ceny benzínu v USA prudce rostou.

Stejně je tomu i v Latinské Americe. Například brazilský prezident Bolsonaro odmítá sankce proti Rusku, podle něj Ukrajinci "svěřili osud národa komikovi". (V ČR také známe prezidenta-komika. Havel byl podpindosník chazarské mafie a jejich loutka, pozn. př.)

Celosvětové znechucení nekončícím zlem ChM znamená, že Aliance je blízko k jejich odstranění a konečnému vítězství.

"Putin má v této šachové partii poslední tah. Může znárodnit celé Rusko. Stejně jako má Si (čínský prezident) tento plán jako poslední tah. K jaderné válce nedojde. K porážce satanské cabaly může být nutná globální ekonomická krize. Pokud budou znárodněny obě země, zhroutí se globální systém. Na globální restart by dohlížela Aliance", tak popisuje situaci zdroj ze CIA.

Korporátní propagandistická média se snaží tvářit statečně a předstírají, že se jejich ropné, automobilové, technologické a další společnosti "stahují z Ruska", jako by si s sebou mohly vzít ropné vrty, továrny atd. Ve skutečnosti jsou konfiskovány!

Korporátní propagandisté se také snažili vyvolat dojem, že by mohli Rusko finančně zničit tím, že ho vyřadí z mezinárodního systému bankovních převodů SWIFT. Jak však poznamenává MI6, "systém SWIFT je v podstatě systémem praní špinavých peněz pro NATO. Je to starší systém. Země BRICS se o systém SWIFT nemusí starat."

Totéž platí pro Visa a Mastercard, které oznámily stažení z Ruska. Pravdou je, že Rusové již připravili přechod na čínskou síť pro přijímání plateb Unionpay, která působí ve 180 zemích. 
 

"Je načase, aby si západní země uvědomily, že jejich naprostá dominance ve světové ekonomice je dávno pryč," říká ruská vláda.

FSB rovněž uvádí, že Covid z Ruska zmizel, jakmile byly na Ukrajině uzavřeny laboratoře pro biologickou válku. Dalším přínosem jejich vojenské akce v této zemi je, že většina světových spamů a e-mailových podvodů byla nyní zastavena. Konec aktivit ChM v oblasti praní špinavých peněz na Ukrajině se jim rovněž stal osudným, poznamenávají.

Ztráta vojenské i ekonomické kontroly donutila ChM pokusit se vyjednat kapitulaci. Izraelský premiér Naftali Bennett, který byl nedávno zatčen ("měl pozitivní test na Covid a sám se izoloval"), souhlasil s tím, že bude pracovat pro Alianci a vyjedná předání moci. Proto se jménem loutkových vlád ChM ve Spojených státech, Francii a Německu setkává s ruským prezidentem Vladimirem Putinem," tvrdí zdroje z Mosadu.

Nicméně ChM je nyní zoufalá a nebezpečná, a opakovaně se pokouší zinscenovat jaderný teroristický útok. Například se objevují zprávy o "nákladní lodi plné aut Porsche, Volkswagenů a Bentley, která hoří uprostřed Atlantiku". 

 


CIA se k požáru vyjádřila takto:

Určitě to byla nájemná vražda. Aliance použila energetickou zbraň (DEW) z vesmíru. Energetický paprsek zasáhl strojovnu a všechno roztavil. Požár nebylo možné uhasit. Aliance věděla, že na palubě nákladní lodi je jaderné zařízení, které míří na Rhode Island, aby bylo použito při akci pod falešnou vlajkou v USA.

Ruská tisková agentura TASS rovněž uvedla, že "nacionalistický prapor Azov plánuje vyhodit do povětří reaktor v Národním výzkumném centru Charkovského fyzikálně-technického institutu a obvinit z toho ruské ozbrojené síly".

ChM také stále doufá, že se jim podaří z problémů vyvléknout atentátem. Proto senátor za Karolínu Lindsey Graham prohlásil, že Putin by měl být zavražděn, aby se ukončila ruská invaze na Ukrajinu.

CIA k tomu uvedla toto: "Lindsey Graham bude velmi brzy podruhé pozitivně testován na Covid. Sám se doma izoluje. (Víme, že bude zatčen a podroben výslechu Aliancí). Pokud se znovu objeví, bude mít na sobě botu s GPS. S největší pravděpodobností zmizí. Bude vytvořena krycí historka. Překročil hranici."

Washington DC je nyní také blokován kamiony ve snaze skoncovat se zločinným falešným Bidenovým režimem. Je jen otázkou času, kdy bude celá tato show zastavena. Podívejte se na některé z níže uvedených fotografií a videí, abyste viděli, jak moc se takzvané vedení skupiny G7 vymklo kontrole. Všimněte si falešné Kamaly Harrisové, falešného Bidena, převlečených vůdců Kanady, Ukrajiny, Francie atd. a získáte představu o tom, jak se věci zvrhly.


VIDEO - Macronova "žena" je chlap 

VIDEO - Maska, převlek člověka

Všimněte si také, že tito takzvaní vůdci dosud nezaplatili za falešnou pandemii a válečné zločiny s vakcínami. Pokud jste si toho nevšimli, zatímco vás rozptylovala ruská speciální operace, vláda Spojeného království vydala zprávu, která potvrzuje, že plně očkovaní nyní představují 9 z 10 úmrtí na Covid-19 v Anglii.

Podobné zprávy o poškození vakcínou se objevují z celého světa. Proto americký Senát právě odhlasoval ukončení výjimečného stavu kvůli takzvanému Covidu. Jsou jen posledním z rostoucího hnutí, které chce celou podvodnou epidemii ukončit.

V Kanadě mezitím provinční vlády, armáda atd. otevřeně neposlouchají snahu Justina Castra změnit Kanadu v totalitní stát vakcín. Zdroje MI6 tvrdí, že prověřily celou historii Justina Castra, která sahá až do základní školy, a dospěly k závěru, že je to mandžuský kandidát a zrádce. Neočekávejte, že tu bude ještě dlouho. Totéž můžete říci o Emanuelu Macronovi a mnoha dalších.

Lidstvo je osvobozováno a nic to nezastaví

Na závěr tohoto týdne bychom se rádi podělili o video s nadpozemským UFO. Zdroj z NASA zapojený do projektu Bluebeam říká: "Nikdy jsem nic takového neviděl. Tohle není BlueBeam. Moje analýza: jedná se o portál, který se otevřel a ukazuje jiný svět technologií".

VIDEO - anomálie, UFO ?

Zde je další záhadný jev, který byl nedávno natočen v Rusku.  VIDEO
 
Dalším znamením, že dnešní doba není normální, je obrovské množství UFO v reportáži BBC o situaci na Ukrajině.  VIDEO

Ať už se jedná o projekt Bluebeam, nebo o něco jiného, tyto pozemské i nadpozemské události jsou jasným znamením, že planeta Země prochází změnami biblických rozměrů. Nastává nový věk.

Přeložila tereza | Zdroj: benjaminfulford.net

Pokud byste chtěli přispět na překlady článků, můžete tak učinit na účet číslo: 2902118402 / 2010

Platba ze Slovenska: 2902118402 / 8330 | IBAN: SK73 8330 0000 0029 0211 8402


Komentáře

  1. Chtěla jsem se zeptat, jak to vypadá s lidičkami v Austrálii a na novým Zélandu. Poslední co vím, tak říkají, že zavírají banky, lidem sebrali banky peníze.

    OdpovědětVymazat
  2. Ďakujem terezka za fulforda, ďakujem aj celému kolektívu tadesco za preklady a datovanie.
    Ukrajina sa nám každý deň čo raz viac očisťuje od fašistov a každý deň očakávam správy, že aj Čína "napadne" Taiwan.

    OdpovědětVymazat
  3. terezko, velké díky, to je fulfíkúv snad nejoptimističtější zpráva. Konec chm je opravdu blízko a tento film bude mít happy end. Jen je trochu smutné kolík lidí spí a jak jsou ve školách hrozným způsobem doslova "oblbovány" děti. To je velkým úkolem do budoucna, aby se z toho dostaly.
    carlos

    OdpovědětVymazat
  4. Toš přátelé tak sa mi zdá, že to jede jako u Rumlovejch kolotoč na Matějský pouti. Vono to vypadá, že tá EU ňák dodejchává a že ji asi ňáký cip sedí na kebuli, či co. Vono to taky vypadá, že jako v tej Ukrajině si spousta voháknkracovanejch šmejdu potáhne za sebou vlastní palici na provasku, bo uš ji krk neudrží. Vono, gdyš tíží svědomí, tak palica móže olítnout jen to fikne. Vot toho tam majů ty Čečenský doktory, kerý to vodborně uříznou i s tím nádorem v kedlubně, aby to jako měli uš navždy bez problémů. Prej to funguje na 100% a vod fčerejška nejmíň na 1000%. Tak teť budeme čekat ,yslim krátkou dobu na to, než se totálně vodjebe EU, pak si západní bankovní barabizny schrábnou ty svý zbylý šestáky a móžu jit pod most a nebo starou poctivou žebrotou. Ostatně na tu se tolik dlouhatánských let připravovali. No a nakonec musím také voprášit ty uprchliky z UK, co jsou asi tak o 150% vopálenější, než je v místních podmínkách zvykem. Toš si myslím, že popelášej tak rychle, že sa jim bude kůřit vot kecek. Ale to bude blbý-- voni totiž uš nedostanou žádnou loť, bo převaděči byli pouze jednosměrný a chazouni jim proplatili pouze jednosměrnou jizdenku. No co, my se taky ňák museli naučit plavat a tak bych jim navrhl skvělé plavčíky v podobě vládních bafuňářů, co nás tu tak utápěli ve lži, tak že se na tuto funkci nááramňe hoděj. No a pak se budou kreslit mapy, a google mapy, teda esli von ten google eště bude f éteru a budou sa robyt nové navigační mapy a bude veselo, aš se budeme my, přežifší smíchy válet f trávníku přet barákem. Lidi já su tak ščasny, že se to uš rozkutálelo a že sa ta gula uš nedá zastavit. No sledujte gatě poblitiků ze fšech stran, protože tolik zesranych cipu ste ještě neviděli. Jenom nas bude mrzet, že hovno neni vobchodovatelny na burze. Toš tak PATRIOTI. Já se směju vod rána do rána a bránici mám f tvrdym tréninku, gdyš vydim, jak to s nama koulej a jak jim to kura nejde a nejde a vono to má vopačnej efekt. To maj blbej defekt a navic ty naši trotli nic eště nepochopili a tak si jedou tu jedinou, tu svou, tu tupou, tu debilní, tu slabomyslnou, tu bezduchou, tu sabotážní, tu fašistickou, tu jejich prohranou, jenom vo tom cipove nevijou. Švejku daj tomu póvlu klistýr.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vitacrha 7.3.2022 13:27
      Krásnej koment, díky za něj, pobavil a zvednul náladu o 1000 %. Taky děkuji terezce za překlad.
      Všem pěkný den johanka555

      Vymazat
    2. Většinou čtu docela rychle, ale víťo, na tyto komentáře si musím udělat prostě víc času. Jsou skvělé, vystihují přesně současnou situaci a jsou s vtipem podané. Děkuji za zpříjemnění dne. (mrk)
      Jak se zrychluje čas, zrychlují se i události a já se už moc těším na ten krásný konec.
      Když ale vidím, kolik lidí je zblblých a slepých, je mi z nich smutno. Proto ještě jednou děkuji za úsměvné shrnutí toho podstatného.

      Terezko, děkuji za vložený článek a překlad.

      Vymazat
    3. Milý víťo, opět jsi mě rozesmál a velký dík za to.
      Velký dík terezce a všem, co nás datujete. Přeji všem hezké dny a opatrujte se, ať se tady můžeme těšit na věci příští. eva k.

      Vymazat
    4. evik 8.3. No hurá, vitacrha zase funguje a hned je veseleji. Přátelé, rodino má, i v těchto přetěžkých dobách neztrácejme humor, smích je koření života.
      Mě vám dnes napadla taková šílenost: co když to, co vnímáme teď je jiná časová osa, ohnutý časoprostor a my jsme v budoucnosti? Ty slogany - Trumpovo "lidem to nemůžete říct, musíte jim to ukázat", dále: sledujte show, baštěte popcorn, všechno je jen iluze, film, Tomášovo video Last Christmas, Simsonovi věděli co bude, Žirinovský věděl co se stane, atd. Co když se to v určitý daný okamžik resetuje, znovu nastartuje jako počítač, a budeme někde, kde jsme byli předtím? Pak by ti všichni mrtví nebyli mrtví, očkovaní by nebyli očkovaní, lidi by nebyli tak zblbnutí jako teď, protože by Věděli, jak by vypadala budoucnost kdyby šli ve starých šlépějích. Asi už mi hrabe, ale představa to je pro mě nadmíru pěkná. Tak se tomu aspoň společně zasmějme. Náš kamarád s oblibou z legrace říkává "Já už nevěřím ničemu a nikomu, ani sám sobě". No, mě se ale, taky díky tadescu, za což vám všem v redakci patří můj velikánský dík, podařilo najít sebe. A sobě, své boží jiskře, svému středu a své intuici věřím. A také věřím, že vše bude tak, jak má být, že to bude nádherné a že jednou budeme celé lidstvo jedna velká rodina (nejen jenom tady na tadescu). A jsem šťastná, že se této biblické doby mohu účastnit.

      Vymazat
    5. Strýcu crho, ja sa válam smichem už fčilejk. Vaše komentáre sú né len trefné ale aj mojej reči blíské. Pozdravuju

      Vymazat
  5. Dnes je jasná obloha. Ještě před půl hodinou byl nedaleko velmi nízko z větší části naležato půlměsíc. Zprvu žlutý, pak zbarvený do červena. Visel v třetině mezi viditelným svítícím sídlištěm a našim domem. Působilo to divně...

    OdpovědětVymazat
  6. Komentuje anna:
    Náčelník radiační a chemicko-biologické obrany Ruské federace, generálporučík Igor Kirillov, vystoupil na ruské televizi a odpálil bombu, která již v neděli způsobila poplach na sociálních sítích. Podle Kirillova se Američané zajímali o místně specifické kmeny virů a infekcí, které by šlo využít proti slovanskému genomu.
    Náčelník radiační a chemicko-biologické obrany Ruské federace obvinil USA, že na Ukrajině vyvíjely zakázané biologické zbraně se zaměřením na DNA slovanských národů! Více než 30 ukrajinských laboratoří posílalo do USA krevní séra a vzorky Ukrajinců, aby americká armáda mohla izolovat slovanské genotypy pro cílené biologické zbraně, které by účinkovaly pouze na Rusy a obecně na slovanský genom! Jakmile začala ruská invaze, všechny laboratoře dostaly příkaz okamžitě všechny vzorky a bioagenty spálit, aby se důkazy nedostaly do rukou Rusů!
    Zdroj: InfoVojna, 7.3.2022

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem to slyšela.
      Nejlepší je, jak sem teď proudí tisíce uprchlíků bez jakékoli kontroly. Teď mám na mysli nemoci. A taky zbraně. Nevím jak je to zorganizované.

      Vymazat
    2. A teraz už jasne vieme ..... Prečo Rusi udreli ako prví ....

      Vymazat
    3. od Jindry:

      Fialova vláda otevírá dveře migraci. Rakušan podepíše v Bruselu
      povinné migrační kvóty - Paralelně

      (To jsou ti "migranti" z Ukrajiny )

      https://m.vk.com/wall-78071920_39277

      Šiřte a dávejte na FB !!!!!!!!!!!!!!!
      ***** ****
      OČITÉ SVĚDECTVÍ AMERIČANA NA DONBASU

      https://m.vk.com/video-199284310_456242101?list=bfa8958d59dc1cd555&...

      Šiřte a dávejte na FB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      ***** ****
      Ukrajina a USA porušili Dohovor o biologických zbraniach. Rusko zverejnilo ďalšie závažné informácie

      Ukrajina a USA porušili Dohovor o biologických zbraniach. Rusko zverejnilo ďalš..
      www.infovojna.bz

      https://m.vk.com/wall-78071920_39707

      ***** ****
      Putin roky upozorňoval na približovanie základní NATO smerom
      ku Ruským hraniciam

      https://m.vk.com/wall-78071920_39697
      ***************
      NOVINKA �� Nielen na Ukrajine, ale aj v Austrálii sa koná proruská rally

      Sledujte @InsiderPaper

      https://m.vk.com/wall-199284310_62413

      ***** ****
      6/3 VECERNICEK: Miroslavova zeme versus Pulnocni kralovstvi

      https://www.facebook.com/tvsvetlo.zive/videos/367180801709203/

      ***** ****
      Bývalá pracovníčka WHO varuje: WHO chce do mája 2022 prevziať
      moc nad štátmi

      https://m.vk.com/wall-78071920_39779


      Šiřte a dávejte n FB !!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Vymazat
  7. Rusi sa na túto rozhodujúci bitku rovnako ako Reptiliáni pripravovali stáročia ..... V našom ponímaní času, ktorý neexistuje (úsmev) ....

    mikulas gera

    OdpovědětVymazat
  8. Komentuje Danica:
    EU kapitulovala, hodila Ukrajinu cez palubu:
    https://youtu.be/TTGa8IURc6Y

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. od Jindry:

      Pavel Zítko videa - 7. - 8. 3. 2022

      7/3 DOPOLEDNIK: , Kam se vysplha cena plynu? 3.000$!!! Nejvyssi cena v historii!!! Vyzva za MIR!
      https://www.facebook.com/tvsvetlo.zive/videos/73-dopolednik-kam-se-...
      ***** ****
      7/3 VECERNIK a pozvanka na 6.dil POVIDANI s Rudou Vavrou, dnes od 19:00 na tomto kanale!
      https://www.facebook.com/tvsvetlo.zive/videos/73-vecernik-a-pozvank...

      ***** ****

      8/3 POLEDNIK: Aktuality z celeho sveta!
      https://www.facebook.com/tvsvetlo.zive/videos/83-polednikaktuality-z-celeho-sveta/274518888179325

      ***** ****

      Pavel Zítek - 8.3.2022 k večeru

      https://www.facebook.com/tvsvetlo.zive/videos/380332583598476


      Šiřte a dávejte na FB !!!!!!!!!!

      Vymazat
  9. https://www.youtube.com/watch?v=MqD7xZ9jmkM&list=RDcIXTpKbasJc&index=2 . Rusi zasa v Berlíne. Asi takto to cítim ja keď vidím ako sa blíži to veľké víťazstvo.

    OdpovědětVymazat
  10. ahojte všichni, dnes v noci nebe plné blikajících světýlek, bylo to krásné. Jinak víti, Tys to fakt také pořádně rozsvítil. Ještě, že Tě máme PATRIOTE, Tvůj koment mě pobavil a rozsmál až až. Díky. jana

    OdpovědětVymazat
  11. terezko, díky za překlad, potěšil.

    OdpovědětVymazat
  12. Odkedy zacala peracia na UA, aspon tu v PO sa vyskytli ciary na oblohe ibe jeden den. Tak krasne cista obloha tu uz dlho nebola :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano taky to sleduju, žádné čáry na obloze - asi jim na ně nezbývají penízky, musejí je dávat na zbraně. A vůbec i to počasí je jiné, žádná šedivá obloha, máme modro, nebo je vidět mraky (což mě nedeprimuje tak jako ta jednolitá šeď)

      Vymazat
    2. Dnes sa popoludní v okolí PO roztiahla obloha a bola dosť presprejovaná. Čiara vedľa čiary ako struny ,ale zaujímavé bolo to, že tie vodorovné čiary neboli križované . Mám aj nafotené. Som zvedavý na zajtrajší deň.

      Vymazat
  13. Jo tak video s maskou je dobrej fejk, je úplně jasný že to není tak jak to je doopravdy, kampak najednou zmizelo líčení z očí a vlasy v drdolu se samy přesunul zpátky na hlavu, rozpustily se a změnily barvu? To asi ne. Nemůžete věřit všemu co je na internetu a ani tomu, co vám někdo řekne že není pravda, protože i to může být fejk....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná když to budete pozorovat víckrát, tak si všimnete, že na vrcholu hlavy je díra kterou byly vlasy protaženy...atd. ale kdo nechce nevidí...

      Vymazat
    2. Zdravím Twitinka, tomu se říká zázrak : ))
      ... a jak to ta blondýnka dělá, že má po sundání masky tak dokonale učesané vlasy? Já když sundám z hlavy čepici, tak vypadám jak vrabčák.
      Přeji hezký den,
      alka

      Vymazat
    3. Přesně tak, je to udělané za pomocí pokročilého softwaru - umělé inteligence, jak se dnes s oblibou říká, stejný případ se [Z]emanem https://www.youtube.com/watch?v=FzMnDwpKJrI

      Vymazat
  14. Zvyšuje se pravděpodobnost, že Putin přijede do Evropy zametat tady železným koštětem... NE to neznamena valku‼️ To znamena uklid‼️Tento pan je historik a politolog a velmi dobre se vyzna v politice, rika jasne, ze az bude Ukrajina uklizena bude uklid pokracovat v Evrope. Z jinych zahranicnich zdroju a pozorovanim pohybu armady a letedel vim, ze ocividne bude mit pravdu. Stejne jako US armada spolu s jinymi armadami "uklizi" ve svete musi tento proces probehnou i u nas v Evrope. Prace je rozdelena. 👍 https://t.me/absurdnisvet

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak uz by bolo nacase zbalit a odsudit vlady a vrazdiacich lekarov a odbornikov na NWO a vakcinaciu.

      Vymazat
  15. https://www.youtube.com/watch?v=pAyKJAtDNCw
    Michael Jackson - You Are Not Alone (Official Video)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Lidstvo je osvobozováno, protože Aliance bílých klobouků přechází do útoku. SWIFT nahrazen kvantovým finančním systémem

Zatímco vás rozptýlila speciální ruská operace, vláda Spojeného království vydala zprávu, která potvrzuje, že plně očkovaní nyní představují 9 z 10 úmrtí na Covid-19 v Anglii