Přiznání na smrtelné posteli přepisuje britskou historii o druhé světové válce




Toto je prohlášení starého muže ze zpravodajské komunity na jeho smrtelné posteli. Napsal jsem to, jak diktoval.

Lord Rothschild poslal svých pět synů do hlavních měst světa, aby podnítili války, a poté půjčil peníze na jejich provedení. Před první světovou válkou si banky stáhly zpět každý cent, aby pak v konfliktu půjčovaly peníze a profitovaly na tom.

Ruská revoluce z roku 1917 se někdy nazývá židovská revoluce, protože Židé využívali komunismus k uchopení moci v zemi a uzmutí obrovských peněžních aktiv cara v londýnských a pařížských bankách. Posláním komunismu bylo vzít bohatství lidu, bohatých i chudých, a upevnit je v rukou několika málo lidí, kteří se nazývají elitou, ale dělali to tak, aby si lidé mysleli, že se to dělá pro ně, pro lid. Rusko bylo okradeno a tisíce kostelů bylo vydrancováno a spáleno, a miliony křesťanů zavražděno.

Rothschild se pak soustředil na Británii a raboval peníze, uskutečnily se Jarrowovy pochody na protest proti hladomoru. Lord Rothschild řekl svým homosexuálním apoštolům (učencům), že do Británie přijde komunistická vláda, a předpověděl to do roku 2000. Řekl jim, že to tak nelze nazvat, ale mělo by to nastat.

Německo pod vedením Adolfa Hitlera se vymanilo z vlivu podvodníků v mezinárodní bance a vyhlásilo svou vlastní měnu. Tento úspěch bankéře znepokojil, protože ostatní země by mohly tento postup následovat, a mnoho lidí v Anglii chtělo přijmout německý ekonomický systém. Charles Lindberg to chtěl představit v USA. Lindberg byl horký favorit v kandidatuře na politickou funkci, ale Židé unesli jeho synáčka a při oběti Roš-Chodeš v Pasově 1. března dítě rituálně zavraždili. Lindberg musel odejít z volebního závodu a jeden německý hlupák byl obviněn z trestného činu a popraven.

New York a Londýn se tak staly hlavními oblastmi židovského povstání proti Němcům, kteří se odvážili vykopnout židovské bankéře. Židovské noviny se připojily k Hollywoodu a BBC při publikování propagandy nenávisti k zahájení války s Německem. A to navzdory čtyřleté tajné studii Nevilla Chamberlaina o cílech a směrnicích Třetí říše, která ukazuje, že Německo nemělo v úmyslu jít proti Británii, pouze zastavit neustálé ohrožování ze strany sovětských komunistů.



Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Lidstvo je osvobozováno, protože Aliance bílých klobouků přechází do útoku. SWIFT nahrazen kvantovým finančním systémem

Evropská unie vyjednává o kapitulaci před Ruskem. Falešná Bidenova vláda je odsouzena k zániku

Je nutné uvést věci opět na pravou míru. Rozbor obálky The Economist na rok 2023