Čínské a západní zpravodajské služby loví manažery telekomunikačních firem. Banky mohou být znárodněny a nuceny platit daně











Týdenní komentář Benjamina Fulforda – mluvčího Společnosti bílého draka


ze dne 20.4.2020



Původ takzvané pandemie koronaviru byl definitivně dohledán k 5G elektromagnetickým útokům, souhlasí více zdrojů. Za účelem zastavení zarytých stoupenců a zabránění totální válce začal aktivní lov všech vedoucích pracovníků v oboru a oligarchů zapojených do šíření sítí 5G, souhlasí zdroje ze Západní a Asijské zpravodajské komunity. Mezi cíle patří téměř vymřelá Bushova rodina a čínská rodina Soongů.

Lov je nutný k zastavení totální termonukleární války, protože „naše analýza a posudky naznačují provokaci k válce… to znamená, že válku považujeme za vysoce pravděpodobnou,“ tvrdí zdroje MI6. Čínští zastánci tvrdé linie tvrdě prosazují zničení New Yorku jako odvetu za útok na Wu-chan, což by mohlo také vyvolat válku ve světě, tvrdí zdroje Asijské tajné společnosti.


Existují také nové důkazy o tom, že současný pandemický útok na lidstvo byl naplánován dlouho předem. Pamatujete si dolarové bankovky v USA připomínající 11. září?

Podívejme se na peníze vydané v USA a Velké Británii na památku tohoto pandemického útoku. První z nich je netopýr (kaloň, údajný zdroj koronaviru), mince vydaná v roce 2020 americkou mincovnou.




Druhou je nová britská dvaceti librovka zobrazující snímek 5G věže pro mobilní telefony a nad ní koronavirus.



To ukazuje, jak arogantní jsou tito lidé, a jak plánují dlouhodobě, zatímco my ostatní musíme reagovat na to, co se právě teď děje.

To však již neplatí pro Britskou tajnou službu a pentagonské Bílé klobouky, které se nyní aktivně zaměřují na rodiny vlastnící Federální rezervní banku, Banku pro mezinárodní vyrovnání (BIS), Evropskou centrální banku a Japonskou centrální banku (Bank of Japan).

Zdroje MI6 říkají:

„Můžeme shrnout současnou třetí světovou hybridní válku jako válku dvou táborů bojovníků – těch, kteří budou chránit svrchovanost tradičního národního státu (l’etat c’est moi) a těch, kteří ho chtějí odstranit a zavést hybridní pokročilý technologický totalitarismus.“

Zdroje Pentagonu sdělily: „Smrt prvního ministra financí za Bushe juniora, Paul O’Neilla, může signalizovat očištění Wall Street, poněvadž byl převzat Fed a Fond pro stabilizaci směny (ESF), který byl zbaven vlivu CIA a Deep State. Banky mohou být znárodněny a nuceny platit daně ze všech finančních transakcí, aby nahradily neústavní daň z příjmu,“ uvedly zdroje.



„Bushové byli odstřiženi od zpravodajství z MI6, ale jde to mnohem hlouběji, až k Adnan Saklimu a bance BIS v Basileji,“ říkají zdroje evropské královské rodiny.

Pro ty z vás, kteří to neví, tak Adnan Sakli byl „držitelem suverénních titulů (nároků) všech národů, korporací, centrálních bank a měn.“ Sakli nechtěl tento titul, ale dostal ho, a vzhledem k odpovědnosti slíbil osvobození lidstva „od náboženského, politického, ekonomického a firemního zotročení.“

Bohužel ho Bushovci a jejich nacističtí přátelé zabili a podvodně převzali účty. „Bush starší i mladší byli také zapojeni do krádeže patentů Tesly. Zabíjejí a kradou stejně jako všechny mafie,“ říkají zdroje MI6.

Cílem současné pandemie navržené frakcí Bush – Rothschild je centralizovat kontrolu a provést eugenické očištění lidské populace, potvrzují zdroje CIA.

V USA je 5G silně protlačována generálním prokurátorem Williamem Barrem a ministrem zahraničí Mike Pompeem. Barr také zabránil odhalení pravdy o 11. září. Takže ti z vás, kteří si myslí, že Barr s jeho „FISA Gate“ je bílý klobouk, zamyslete se znovu. Tito muži musí být odstraněni z americké politiky co nejdříve. ODKAZ, ODKAZ

Než půjdeme dále, vysvětlíme si, proč je tento „pandemický“ útok na lidstvo soustředěn na 5G a použiji citaci z práce tří doktorů s Nobelovou cenou:

„Elektromagnetické 5G záření poškozuje lidskou buněčnou DNA. Exponované buňky (všeho druhu v rámci lidského cíle) reagují vytvořením kaskády imunologických ochranných látek. Tyto látky jsou zabaleny v buněčné struktuře nazývané endozom (ODKAZ). Endozom je vyloučen z buňky a stává se exozomem.


Exozom poté cirkuluje a váže se na ACE2 receptory plic, střev a srdce. Reakce exponovaných buněk je stejná při expozici 5G nebo COVID-19 (chřipka). Imunologické chemické složení v exozomovém váčku útočí na buňky ACE2, které poté vykazují účinek expozice záření 5G nebo chřipky, a to se pak prezentuje jako COVID-19.

Míra případů COVID-19 je 96% v oblastech s 5G sítí, a pouze 4% se 4G. Síť 5G je nasazena v dobře obydlených oblastech, takže očekávejme více případů. Míra úmrtnosti je v oblastech s 5G dvakrát vyšší. To nemůže být jen kvůli údajnému COVID-19 a máme o tom statistické důkazy pro více než 1,9 milionu případů!“

Endozomální anebo exosomální struktury, které lze vidět pod elektronovým mikroskopem, jsou nesprávně označovány jako virové částice v buňce nebo v oběhu. Nobelova cena za medicínu byla získána za práci na tomto v roce 2013. Zde se na to podívejte: ODKAZ

Stále nejste přesvědčeni? A co tohle:

„Profesor Yitzhak Ben z University v Tel Avivu, vykreslil míru nových infekcí koronaviru v USA, Velké Británii, Švédsku, Itálii, Izraeli, Švýcarsku, Francii, Německu a Španělsku. Čísla ukazují šokující příběh: bez ohledu na to, zda země byla v karanténě jako Izrael, nebo pokračovala v podnikání jako Švédsko, dosáhl koronavirus vrcholu a upadal přesně stejným způsobem. Přesně stejným způsobem.“

Jinými slovy, současná pandemie nemohla být způsobena virem, jinak by karantény měly rozdíl ve statistikách.


Japonská vláda potvrdila nebezpečí 5G, když ji vyzkoušeli na výletní lodi Diamond Princess, než na poslední chvíli zastavili celostátní zavádění technologie. Technologii protlačoval také Bushův spojenec a zástupce rodiny Soongů, Son Masayoshi ze Softbank, sdělily zdroje Asijské tajné společnosti.

Zdroj z lóže P3 řekl toto:


„Deset procent Čínské komunistické strany je v rukou sestry madam Soongové, velmi kruté ženy, a je v kontaktu s dcerou Xi Jinpinga … jsou pod kontrolou sionistů a špatné strany Izraele, přes Nadaci Red Star pomocí programu Quanto 49 (Quanto je derivát používaný v tomto případě k převodu peněz Fedu na čínské renminbi).“

Pamatujte, že útok na Wu-chan byl vystopován do společnosti vlastněnou Sorosovou nadací, která je předvojem Rothschildů. Rothschildové jsou spojeni s čínskou frakcí, která podporuje myšlenku umělého Armageddonu.

Teď se podívejme na některé další obrovské změny, ke kterým dochází po celém světě v této hybridní válce.

NSA poznamenala, že prezident USA Donald Trump byl nahrazen novým Trumpem. Nový Trump má kolem očí bílou barvu a nemá čelist pravého Trumpa. Zdroj v Bílém domě blízký Trumpovi však říká:

„Ne, je to stejný Trump, ale má téměř dokonalého dvojníka. Má rakovinu kůže a dělají mu záplaty. Nemohou ho léčit běžným způsobem, protože by byl příliš dlouho pryč od práce a nechtěl, aby to veřejnost věděla.“


Jinými slovy, dvojník se používá pro veřejná vystoupení, ale skutečný Trump je stále v řídicí funkci.
Uvnitř stále chaotičtějších Spojených států však zuří občanská válka. Pentagon rozmístil 10 000 vojáků ve Washingtonu DC a New Yorku, aby je očistil od kabalistů, tvrdí zdroje Pentagonu. Trump také požadoval „osvobození“ Michiganu, Minnesoty a Virginie. Americká armáda je nyní musí vyčistit, popisuje situaci Pentagon.

Tato hybridní válka je asi i trochu chaotická, protože hromadně se propouštějí vězni, peníze centrální banky se distribuují přímo lidem, zatímco obchod zamrzá a ekonomika je v recesi. Existují také pokusy o vytvoření nedostatku potravin v USA odstavením potravinářských provozů s výmluvou na elektronicky zorchestrovanou pandemii.

Aby se situace vyřešila, americké jednotky se vracejí z Afghánistánu, Iráku, Sýrie, Saúdské Arábie a dalších částí světa. V Asii stáhly USA všechny své bombardéry B52 z oblasti Guam.

Samozřejmě si musíme položit otázku, proč v USA stále existují B52, které byly vytvořeny v roce 1952, a USA mají antigravitační technologii, díky čemuž jsou tato letadla zcela zastaralá. Skutečnost, že absolventi americké akademie letectva se nyní připojují k americkým kosmickým silám, ukazuje, že odhalení skryté technologie se blíží, a proto mohou dinosauři B52 odejít do důchodu. ODKAZ

Zdroje Pentagonu poznamenají: „Trump podepsal exekutivní příkaz o mezinárodní spolupráci v otevřeném vesmíru, multipolárním světě a konci válek.“


Zdroje CIA informují, že v Evropě došlo k nahrazení německé kancléřky Angely Merkelové, francouzského prezidenta Emmanuela Macrona a britského premiéra Borise Johnsona. Ve Velké Británii se nám podařilo prostřednictvím přítele rodiny potvrdit, že Johnsonův otec nebyl schopen kontaktovat svého syna.

Ve většině světa je chaos. Generální ředitelka MMF Kristalina Georgieva říká, že 100 zemí požádalo o nouzovou finanční pomoc. Zdá se však, že samotný MMF nemá peníze, protože „naléhavě hledá 18 miliard dolarů na nové půjčky.“ Pardon, ale není to ten samý MMF, který říká, že nedávno distribuoval prostřednictvím skupiny G20 8 bilionů dolarů? Pokud rozdávají biliony, proč prosí o miliardy?

Celkové šílenství pozorované na Západě je výsledkem rozpadajícího se paradigmatu. MMF, Světová banka, OSN a další pilíře tohoto kolabujícího systému, budou podle zdrojů evropské královské rodiny, zapojených do restartu systému, radikálně restrukturalizovány nebo nahrazeny novými organizacemi.

Je pravděpodobné, že bude více problémů a chaosu, protože starý systém musí být zbořen, než bude nahrazen novým paradigmatem. Lidé, kteří se podílejí na této probíhající pandemii, by však měli být všichni do začátku května obklíčeni, říkají zdroje CIA, MI6 a Pentagonu. Takže doufejme, že dubnový déšť přinese v květnu květiny.

Přeložila tereza | Zdroj: benjaminfulford.net

Komentáře

  1. Pani Tereza, ste zlatá!!! Ďakujem za ten preklad, je to veľmi potrebné!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Home › Politika
    Americký Majdan: Žádné spontánní hnutí. Protesty v USA se shodují se scénářem barevných revolucí. Jasný cíl: násilně svrhnout Trumpa. USA však nejsou Ukrajina. A Trump není Janukovyč. Zkusí to i u nás?
    Americký Majdan: Žádné spontánní hnutí. Protesty v USA se shodují se scénářem barevných revolucí. Jasný cíl: násilně svrhnout Trumpa. USA však nejsou Ukrajina. A Trump není Janukovyč. Zkusí to i u nás?

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Lidstvo je osvobozováno, protože Aliance bílých klobouků přechází do útoku. SWIFT nahrazen kvantovým finančním systémem

Evropská unie vyjednává o kapitulaci před Ruskem. Falešná Bidenova vláda je odsouzena k zániku

Zatímco vás rozptýlila speciální ruská operace, vláda Spojeného království vydala zprávu, která potvrzuje, že plně očkovaní nyní představují 9 z 10 úmrtí na Covid-19 v Anglii