Bankrotující Amerika ve smrtelném zápase, v chaosu a revoluci




Týdenní komentář Benjamina Fulforda – mluvčího Společnosti Bílého draka

ze dne 15.6.2Q2Q

Rozpad korporace Spojených států amerických minulý týden eskaloval natolik, že to čínští propagandisté ​​přirovnávali ke kulturní revoluci, jíž čelila Čína v 60. a 70. letech. Očekává se, že chaos bude v letních měsících nadále eskalovat, dokud nedojde ke skutečné revoluci a nikoliv k této pseudorevoluci vytvořené elitou. Jedinou americkou institucí, která si za těchto ponurých okolností udržuje svou integritu, je armáda, která zajišťuje, že z tohoto politického chaosu nevzejde masové krveprolití ani utrpení.

Jednání na vysoké úrovni mezi Východními a Západními tajnými společnostmi minulý týden skončila ve slepé uličce poté, co asijští vůdci požadovali podřízenost Západu, což se podle zdrojů zapojených do jednání nikdy nestane.

To znamená, že svět bude zažívat nebezpečné a horké léto bez nějaké jasné prognózy, naopak se vzrůstajícím chaosem, zejména ve Spojených státech. Roste také nebezpečí války pomocí elektromagnetických a jaderných zbraní.

Než se vrátíme k vyjednáváním mezi Východem a Západem, podívejme se, co skutečně stojí za kulturní revolucí uvnitř Spojených států. Zde je úryvek toho, co o tom napsal čínský komunistický vládní propagandistický deník Global Times:

"Demonstranti ani Demokraté nepřišli s praktickými řešeními ohledně dlouhodobých rasových problémů, a využívají zuřivosti lidí k získání politických bodů. V budoucnu se objeví další domácí problémy a konflikty. Nepokoje jsou jen začátek."

Zdroje Společnosti Bílého draka v Kanadě říkají, že mnoho z takzvaných protestujících z hnutí Black Lives Matter a Antifa jsou nepřímo placeni čínskými komunisty přes Synagogu Satana na západním pobřeží Severní Ameriky. Je to jejich pomsta za útoky organizované v Hongkongu, potvrzují zdroje z čínské zpravodajské služby.

Elity v USA se snaží odvrátit hněv lidu od bankéřů a velkých korporací na Wall Street tím, že vyvolávají rasové spory a snaží se obrátit lidi proti policii.

Podíváme-li se pod povrch, najdeme zde známky kontroly ze Světového ekonomického fóra v Davosu a mechanismus kontroly davu pomocí jejich starodávného „Ordo Ab Chao“ (Řád z chaosu). Nelze pochybovat, že tzv. koronavirová krize a výsledný ekonomický kolaps byl naplánován partou v Davosu. A nyní nabízejí řešení tohoto chaosu, který vytvořili (ve spojení s Číňany). Podle slov vedoucího a zakladatele Světového ekonomického fóra Klause Schwaba: „K formování postCOVIDové éry je zapotřebí velký reset, přičemž je třeba upřednostnit nutnost předefinovat naši sociální smlouvu.“

 Naštěstí minulý týden Bílé Klobouky v americké armádě a šéfové z rodiny Farnesů (někdy zvaní též Parmští, je italský šlechtický rod, pozn. př.) minulý týden podnikli pevné kroky tím, že usměrnili amerického prezidenta Donalda Trumpa, když se pokusil přimět americkou armádu, aby se zapojila do připravované občanské války se zahraničními placenými agenty Antify a hnutí Black Lives Matter. Místo toho podnikli diskrétní kroky k odstranění chazarských agentů, kteří se pokusili tuto občanskou válku zorganizovat.

Tyto kroky byly možné, poněvadž byl popraven nejvyšší generál jezuitů Adolfo Nicolas, sdělily zdroje zednářské lóže P3. "Nebyla to náhoda, protože 29. dubna také zemřel Fra’Della Torre, velmistr Maltézských rytířů," uvedly zdroje.

V každém případě v důsledku těchto změn na vrcholu Vatikánu nyní vojenské Bílé Klobouky znovu prosadily kontrolu nad prezidentstvím Trumpa. To bylo vidět v řeči, kterou pronesl Trumpův dvojník v maturitním ročníku na vojenské akademii West Point 13. června, podle zdrojů NSA.

Řeč samozřejmě nezmiňuje, že americká armáda byla oklamána a nesprávně nasměrována do zločinného spiknutí chazarské mafie, která provedla svůj fašistický státní převrat 11. září 2001. Existují však náznaky, že ke skutečným změnám dochází v USA, jak se jednotky začínají stahovat z Afghánistánu, Iráku, Izraele a dalších míst, na která by se nikdy neměly dostat.

Za současného stavu se však dlouhodobí spojenci v Evropě, včetně Spojeného království, spojují se zbytkem světa a zajišťují, aby americká armáda žila podle rétoriky: „největší síla pro mír a spravedlnost“ tím, že umožní stíhání amerických a izraelských válečných zločinců, kteří vraždili, mučili a zabíjeli ženy, děti a neozbrojené civilisty.

Dalším problémem, kterým je třeba se zabývat, je skutečnost, že Trump zůstává uvězněn ve stranickém víru (FISAgate vs. Russiagate), zatímco mnohem větší problémy zůstávají nevyřešeny.

Největším nevyřešeným problémem je selhávající ekonomický systém. Záporné úrokové sazby, fiat peníze vzaly moc z rukou skutečných spořitelů a skutečných bankéřů, a soustředily se do rukou kabalistů, kteří vlastní jak centrální banky, tak i 500 nejbohatších společností, a nachází se v obrovském bludném kruhu. Využili své peníze a kontrolu nad médii, aby se politický systém stal dysfunkč.

Některá řešení však nabízejí skuteční myslitelé. Zde je například návrh bývalého námořního zpravodajce a důstojníka CIA Roberta Davida Steela:

"Wall Street zničil skrze své kriminální finanční praktiky přes 10 000 společností, tisíce inovací a miliony pracovních míst. Všechno s přehlížením bankovního výboru Senátu, ministerstva spravedlnosti, FBI a Výboru pro burzu s cennými papíry.

Kombinací dat od NSA, vynuceného auditu depozitáře Trust & Clearing Corporation (DTCC), který od svého vzniku plival na naše zákony, a dat od společnosti ShareIntel, která je zralá pro akvizici ze strany Ministerstva spravedlnosti USA, můžete zcela obejít všechny právníky Wall Street a desetiletí průtahů, které způsobují právníci, a začít zabavovat zásoby zlata, stříbra, umění, panská sídla po celém světě, superjachty, soukromé letouny, soukromé ostrovy a další. Byli jste podvedeni, když vám bylo řečeno, že 17 bilionů dolarů je vše, co můžete získat. Bill Binney a já můžeme najít dalších 100 až 200 bilionů dolarů, abychom pomohli znovu vytvořit Ameriku skvělou.

Britské zdroje MI6 jsou také v režimu revoluce proti elitě z Davosu: „Téma přicházející světové revoluci je důležité… pokud se bude udržovat dynamika nedávného rychlého vývoje, počítáme s úplným odstraněním toho, co by se běžně označovalo jako třída světové vlády, vládnoucí třídy nebo jak Američané říkají elita.“

MI6 také uvedla, že se královna objevila na veřejnosti 13. června, aby se tím zastavily zvěsti o tom, že zemřela nebo byla nahrazena. Poznamenávají, že královna plně podporuje pozitivní změny ve světě v nezbytném rozsahu.

Ve snaze o pozitivní změnu proběhlo minulý týden setkání mezi západními a asijskými tajnými společnostmi. Zde jsou od účastníka některé podrobnosti o setkání:

"Zástupce asijské tajné společnosti řekl, že mají aktiva podložená zlatem v hodnotě desítkách bilionů dolarů. Potřebovali dohodu s vládci Výboru Federální rezervní banky (Fed), aby je mohla zpeněžit. Asiaté to chtěli rozdělit v poměru 60/40 ve svůj prospěch. Zástupce Západu však trval na rozdělení 50/50. Asiaté chtějí 60%, protože ovládají většinu světových zlatých a průmyslových kapacit.

Západní strana však poukazuje na to, že ačkoli od 19. století měli technickou schopnost zabíjet nebo zotročovat většinu Asie, místo toho převedli peníze, technologii a průmyslovou výrobu, aby pomohli Asiatům zlepšit jejich společnost. Kromě toho může Západ přinést k jednání futuristickou technologii mnohem dříve než Asie.

Západ musí zcela odstranit svoji satanskou infekci, než bude možné uvažovat o jakémkoli předání moci do Asie. Pokud by Asie převzala Západ za současného stavu, byly by satanisty infiltrováni a zkaženi zevnitř, stejně jako tomu bylo ve Spojených státech. Západ musí dokončit léčbu této nemoci, než bude možné jakékoli předání.“

Datum příští schůzky ještě není stanoveno, ale Asiaté řekli, že před uvolněním finančních prostředků potřebují získat nějakou dokumentaci. Řekli, že k tomu může dojít již v červenci.

Tento týden bychom chtěli uzavřít zprávou od čtenáře, který se nachází uvnitř tzv. „volné zónyv Seattlu:

"Tento týden policie v Seattlu nařídila evakuovat Východní okrsek na Capitol Hill. To je ta stejná oblast, kde se v roce 2000 odehrála část nepokojů proti Světové obchodní organizaci (WTO). Stejné skupiny protestují v zásadě ze stejných důvodů - odpovědnost a transparentnost ve všech formách vlády.

Zprávy o tom nebyly, s výjimkou alternativních médií. Když jsem to sám viděl, je to relativně mírumilovné a nedochází k rabování nebo vandalismu. Ačkoli seznam požadavků přišel od Antify - anarchistické skupiny, která nemluví za zbytek komunity. Většina lidí obsluhujících kontrolní stanoviště nechce násilí nebo destrukci, pouze dialog s policií a starostou. Zatím se to nestalo.“

Není pochyb o tom, že žijeme v událostech, které mají biblický nebo přinejmenším historický rozměr.

Přeložila tereza | Zdroj: benjaminfulford.net

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Lidstvo je osvobozováno, protože Aliance bílých klobouků přechází do útoku. SWIFT nahrazen kvantovým finančním systémem

Evropská unie vyjednává o kapitulaci před Ruskem. Falešná Bidenova vláda je odsouzena k zániku

Je nutné uvést věci opět na pravou míru. Rozbor obálky The Economist na rok 2023