Chazarský podvod s Covid-19 selhává a Bill Gates je chodící mrtvola. Generál jezuitů - černý papež je mrtev




Týdenní komentář Benjamina Fulforda – mluvčího Společnosti bílého draka

ze dne 25.Q5.2Q2Q



Podvod chazarské mafie s použitím falešné pandemie COVID-19 selhal a nyní se to začíná obracet, říkají zdroje Pentagonu a Asijské tajné společnosti. Bílé klobouky zahájily bezprostředně ofenzívu zabitím jezuitského vojenského vůdce a Černého papeže Adolfo Nicolase. Nicolasova smrt otevřela cestu k osvobození Japonska. Následuje osvobození Německa. Teprve potom bude možné osvobodit Spojené státy a tím i planetu Zemi.

Začněme smrtí černého papeže 20. května. Nicolas, i když prý byl milý, byl vedoucím organizace, která plánovala a provedla v roce 2011 útok na Fukušimu v Japonsku. Ačkoli za tuto operaci nese zodpovědnost jeho předchůdce Peter Hans Kolvenbach, Nicolas se nedokázal přiznat, neomluvil se a nenapravil tento válečný zločin.

Jeho smrt otevřela cestu ke změně režimu v Japonsku, protože byl vrchním velitelem Centra pro strategická a mezinárodní studia (CSIS), které tuto zemi ve skutečnosti řídí. Den poté, co Nicolas zemřel, byl Hiromu Kurokawa, vedoucí úřadu tokijských státních zástupců, nucen rezignovat kvůli „skandálu s hazardními hrami.“ ODKAZ

Poté 662 právníků a odborníků podalo trestní oznámení na prokuratuře v Tokiu proti premiérovi Shinzo Abemu. ODKAZ

Odstraněním Nicolase se také konečně otevřela cesta k podání žaloby k Mezinárodnímu trestnímu tribunálu (ICC) ohledně Fukušimy:

"Vážení,

11. března 2011 bylo Japonsko napadeno pomocí jaderných bomb zavrtaných do mořského dna u pobřeží Fukušimy, což mělo za následek nejméně 15 899 obětí.

K tomuto teroristickému činu máme několik svědectví. Ty zahrnují:

Australského agenta ANSUS Sasha Zarica, informátora, který se podílel na pašování jaderného zařízení o síle 500 kilotun použitého při útoku.

Člena japonských obranných sil, který se podílel na technickém rozdělení jaderné zbraně na 5 menších zařízení, která byla zavrtána do mořského dna vrtnou lodí Chikyu. V současné době je v ochranné vazbě, ale bude k dispozici pro soudní řízení.

Dalším svědkem je Naoto Kan, který byl v době útoku japonským premiérem. Izraelský premiér Benjamin Netanjahu hrozil Kanovi dalšími útoky po 11. březnu 2011, pokud Japonsko nepředá své devizové podíly chazarské mafii. Americká NSA a japonské obranné síly mají záznamy této konverzace.

Australský premiér Kevin Rudd může také dosvědčit, že byl zbaven moci agenty americké Federální rezervní rady, když se pokusil varovat před bezprostředním útokem na Japonsko.

Existuje mnoho dalších svědků, kteří mohou nepochybně dokázat, že tsunami a jaderná katastrofa ve Fukušimě byla výsledkem úmyslného útoku.

Můžeme také prokázat, že do útoku byli zapojeni následující jednotlivci (někteří z nich zemřeli):

Peter Hans Kolvenbach, bývalý šéf Tovaryšstva Ježíšova (Jezuitů). Kolvenbach byl NSA nahrán, jak si nárokoval zásluhu na útoku.

Benjamin Netanjahu, předseda vlády Izraele. Netanjahu, jak bylo zmíněno výše, byl nahrán, jak se usvědčuje z odpovědnosti za útok.

Leo Zagami. Zagami hrozil útokem v knize vydané v Japonsku před 11. březnem 2011.

Izraelská bezpečnostní společnost Magna BSP, která nainstalovala malou jadernou zbraň do jaderné elektrárny ve Fukušimě, jejíž odpálení se shoduje s podmořským jaderným útokem. Tehdejší guvernér Fukušimy patří k mnoha, kteří mohou svědčit o jejich účasti.

Do útoku se zapojilo mnoho dalších jednotlivců a organizací, ale věříme, že výše uvedené informace jsou dostatečné k tomu, aby vedly k předběžnému vyšetřování.

Pokud ICC v této věci nebude jednat, bude Společnost bílého draka lovit a zabíjet všechny soudní úředníky zapojené do rozhodnutí zakrýt tento masivní válečný zločin.

Současným prezidentem ICC je Chile Eboe-Osuji z Nigérie, ODKAZ (prvním více-prezidentem je soudce Robert Fremr z České republiky, pozn. př., ODKAZ). Pokud se Osujimu spolu s dalšími dvěma vrchními soudci nepodaří zahájit proces ohledně válečných zločinů vztahujících se k Fukušimě, budou jako představitelé údajně nejvyšší soudní organizace na této planetě vinni ze zakrývání válečných zločinů. Váleční zločinci podléhají vojenské spravedlnosti, tj. trestu smrti. Je na čase, aby ICC ukázal, že je více než jen západní instituce, která může stíhat pouze diktátory z třetího světa. Toto je faktická kontrola soudců. Ve skutečnosti to znamená: Konej nebo zemřeš.

To je jen začátek ofenzívy. Nyní se podívejme, co čeká pro masového vraha Billa Gatese a jeho zločince z farma mafie. Tady je slavná policejní fotka Billa Gatese, když byl ve svých mladších letech zatčen.

Oficiální příběh ří, že byl zatčen kvůli dopravnímu přestupku. Zdroje CIA však říkají: „Skutečný důvod souvisí s tím, že Gates byl načapán v autě s nezletilým chlapcem v kompromitující pozici na zadním sedadle.“

Vzpomínáte si na tuto zprávu o muži zatčeném na panství Billa Gatese kvůli dětskému pornu? ODKAZ

Zdroje CIA říkají, že se ve skutečnosti pokoušel zneškodnit obviňující důkazy proti Gatesovi. Nyní říkají, že se i Gates podílel na mučení a zabíjení malých dětí, aby získal adrenochrom.

Gates nedávno přežil jen tím, že zaplatil úplatek 200 milionů dolarů Triádám, jak sdělil zdroj z Asijské tajné společnosti, a podle zdroje z lóže P3 poslal velký úplatek mafii za ochranu. Bílé klobouky v americké armádě však nemohou být uplaceny a proto nyní aktivně loví odsouzeného Gatese.

Bill a Melinda Gates již zabili a zmrzačili stovky tisíc lidí skrze otrávené vakcíny. Podívejte se na tento moment (ODKAZ), kdy Bill Gates nedokáže potlačit radost při pomyšlení na vstřikování GMO do paží malých dětí.

Nyní se podrobněji podíváme na to, co bylo naplánováno falešnou pandemickou show COVID-19, která se blíží ke konci. Nyní víme, že biologická zbraň byla vytvořena s úmyslem zabít miliony lidí, ale imunita lidského „stáda“ ji zřejmě učinila impotentní. Proto svalují vinu při úmrtí většiny starších lidí na Covid-19.

Dozvídáme se z různých zdrojů zpravodajských agentur, včetně MI6, NSA, ale i z lóže P3, jaký byl skutečný zlověstný plán s Covid (chcete-li Certificate of Vaccination ID = Osvědčení o očkování). Zdroje říkají, že plánem bylo injektování mikročipů lidem, navrženými tak, aby po zapnutí 5G sítí došlo k interakci s elektromagnetickými vlnami za účelem kontroly lidí. Může to znít šíleně, ale důkaz je zdrcující. Mějte na paměti, že Bill Gates dostal své jmění od rodiny Watsonů, majitelů společnosti IBM, která byla neslavně známá tím, že používala tetování ke sledování obětí holocaustu.

Podle zednářské lóže P3 byly všem sedmi set členům německého parlamentu zaslány důkazy o této orwellovské kontrole populace. Například ZDE můžete vidět jeden z nich. Je to patent na kryptoměnu, která funguje pomocí senzorů připojených k síti spojených s „aktivitou těla uživatele.“ Patent číslo WO2020060606.

Čínští zednáři nám již dříve řekli, že čínská vláda chce sledovat celou svou populaci v přímém přenosu, a dát lidem „skóre dle sociálních kreditů,“ aby se maximalizovala jejich kontrola. Je zřejmé, že pokus ve Wuhanu posunutý na vyšší úroveň pomocí 5G byl katastrofa v černobylském stylu. Zdroje NSA říkají, že v důsledku toho mohlo zemřít až 20 milionů lidí.

Německým poslancům byl také ukázán důkaz, že přenosové uzly 5G byly určeny k ovládání senzorů vstřikovaných do lidí. Níže vidíte video britského telekomunikačního technika, který na instalovaném zařízení 5G objevil nápis COVID-19. VIDEO

Nyní se ještě jednou podívejte na VIDEO ze slavnostního zahájení londýnských olympijských her, kde můžete vidět, že tato takzvaná pandemie Coronaviru byla naplánována již před osmi lety.

Toto VIDEO ukazuje, že plánování pravděpodobně probíhalo ještě dříve. Jde o pořad „Mrtvá zóna“ z roku 2003, který zmiňuje koronavirus, hovoří o léčbě hydroxychlorochinem a o karanténě.

To znamená, že chazarianská mafie pracuje podle dlouhodobých plánů. Zagami jednou řekl, že všechno bylo načasováno podle planetárních pohybů. Abychom je svrhli, musíme narušit jejich plány okamžitými, nepředvídatelnými útoky tady a teď.

Kromě právních útoků zmíněných v horní části tohoto článku a tajné války za účelem odstranění jejich vedení, kampaň COVID odhalila další klíč k jejich svržení - televizi. Vědecká studie ukazuje, že v populaci jako celku je poměr sledování televizních zpráv a on-line zpráv (včetně stolních i mobilních zařízení) - více než pět ku jedné (54 min oproti 9,7 min).

Protože tyto televizní sítě jsou více než z 90 procent kontrolovány rodinami chazarské mafie, musí být fyzicky obsazeny vojenskou silou (To platí i o České televizi, pozn. př.), aby poskytovaly většině populace pravdu. Bez jejich kontroly nad televizí by Chazaři nikdy nemohli donutit všechny ty ovce, aby nosily nepohodlné masky bez dobrého důvodu.

Nakonec máme následující obrázek zaslaný australským zdrojem, který říká:

"Když královna projev v parlamentu ve Velké Británii, musí se obléknout do svého královského oděvu, jak je znázorněno vlevo." Včetně koruny, šerpy, královského závoje a čestného řetězu. Královna musí nosit dlouhé šaty a mít rukavice. Král musí nosit svoji vojenskou výstroj s mečem, řetěz cti a svou korunu.

Když královně nebo královi nechali odebrat titul a vyznamenání, podle starého anglického práva nemůže královna nebo král nosit na sobě ani na hlavě anglickou korunu. Kdykoli se účastní veřejných záležitostí, čestný řetěz již nelze nosit a je povoleno pouze prosté, běžné oblečení. Když se potřebují obrátit na Parlament, nemohou být nikdy považováni za hlavu státu, ale musí učinit návrh podobný žalobě.

Zse, že předseda Výboru 300 byl zbaven moci. "Královna byla zproštěna svých povinností kvůli kriminalitě a korupci na vysoké úrovni," říká zdroj z Evropské královské rodiny.

V zákulisí se toho děje pro osvobození lidstva mnohem více. To vyžaduje určitý čas, protože se musíme z bezpečnostních důvodů spolehnout na analogovou komunikaci. Gnostičtí ilumináti měli pravdu, když říkali, že skutečným nepřítelem je darebácká umělá inteligence. Tato UI nemá přístup k analogové komunikaci.

Přeložila tereza | Zdroj: benjaminfulford.net

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Lidstvo je osvobozováno, protože Aliance bílých klobouků přechází do útoku. SWIFT nahrazen kvantovým finančním systémem

Evropská unie vyjednává o kapitulaci před Ruskem. Falešná Bidenova vláda je odsouzena k zániku

Je nutné uvést věci opět na pravou míru. Rozbor obálky The Economist na rok 2023