Velké vítězství pro lidstvo, dlouhodobě plánovaná ďábelská revoluce chazarské mafie vyšuměla. Americké a ruské speciální síly loví finančníky a chazarské agenty




Týdenní komentář Benjamina Fulforda – mluvčího Společnosti Bílého draka

ze dne 8.6.2Q2Q

Síly světla zaznamenaly obrovské vítězství proti chazarským satanistům a jejich dlouho plánovaný útok na sobotu 6.6.2020 byl zastaven, souhlasí více zdrojů. Místo masového krveprolití obnášející ozbrojené demonstranty (milión lidí okupující Bílý dům) a americkou armádu, došlo relativně k menšímu, mírovému pochodu proti rasismu. Bylo tomu tak proto, poněvadž ozbrojení sabotéři a jejich finanční podporovatelé byli obklíčeni ještě před plánovaným vyvrcholením chaosu.

I ti z nás, kteří nejsou nábožensky založení, bereme na vědomí, že velmi neobvyklý blesk zasáhl Washingtonův památník těsně před útokem 6.6.

To připomnělo mnoha lidem, jak v roce 2013 zasáhlo Vatikán podivné světlo okamžitě poté, co papež Benedikt rezignoval.

Plán, který byl zastaven (s božským zásahem nebo bez něj), měl za cíl použití masového krveprolití, aby nahradil Republiku Spojených států drakonickou totalitní vládou. George Soros, figurka Rothschilda, řekl v září 2014 magazínu Bild toto:

"Svrhnu USA financováním černošských nenávistných skupin. Uvrhneme je do mentální léčky a donutíme je obviňovat bílé lidi. Černošská komunita je nejsnadněji manipulovatelná. (Poznámka: Jsou pokusy označit tuto citaci jako falešnou, zejména v internetovém vyhledávání, ale zdroje NSA uvádějí, že je skutečná.)

Plán téměř zafungoval, protože smrt Afroameričana George Floyda vyvolala obrovské, koordinované rabování a vandalismus po celých Spojených státech. Jsou stovky videí ukazující situaci v USA.

Zpravodajská služba americké armády tvrdí, že nepokoje byly zastaveny až poté, co bylo zastřeleno více než tisíc ozbrojených lupičů. A navíc, americké a ruské týmy speciálních sil lovily a zabíjely finančníky a chazarské agenty, kteří „přihazovali pod kotel.“ Dne 5. června také Bílé Klobouky z americké armády našly a zneškodnily tři jaderná zařízení, zabavily bezpočet trubkových bomb a zatkly dva odstřelovače,“ uvedly zdroje NSA.

Pro ty z vás, kteří si stále myslí, že za záchranu Republiky Spojených států amerických je zodpovědný prezident USA Donald Trump, mějte na paměti, že jako podnikatel byl zachráněn Rothschildem pokaždé, když zbankrotoval. Jde to dohledat. Jeho zeť, Jared Kushner, má sídlo na satanské adrese 666, na Páté Avenue, a snaží se každého označit znamením šelmy – mikročipem. Fakta si ověřte sami.

 V každém případě Trumpův pokus použít armádu proti civilistům způsobil revoltu Pentagonu proti jeho vládě. "Jedenáct čtyřhvězdičkových generálů ve výslužbě kritizovalo Trumpa za to, že použil armádu k potlačení protestů," uvedly zdroje Pentagonu. "Vedoucí generál James Mattis a John Kelly s bývalými šéfy náčelníků štábu Mike Mullenem a Marty Dempseyem, spolu s dalšími křesťanskými vojáky vyhlásili sionistům džihád, a zvyšují svoje nasazení v kritickém čase před globálním restartem měn," dodávají zdroje.

Generál Kelly nechtěně veřejně také přiznal:

"Existuje obava, myslím, že velká obava, že se partizánství vymklo z rukou, věc klanů se vymkla z rukou ... Myslím, že bychom se měli podívat na lidi, kteří se ucházejí o úřad, a dobře je prolustrovat: Jaký je jejich charakter? Jaká je jejich morálka?“

Přeloženo: Ani Trump, ani Joe Biden nejsou způsobilí být příštím prezidentem. Zdroje CIA říkají, že spouštěčem nedávného chaosu byla ve skutečnosti vražda George Floyda.

"George Floyd byl zasažen." Jeho vrah Derek Chauvin byl ovládán špinavou částí policie a organizovaným zločinem zapojeným do obchodování se sexuálními otroky. Byly prodávány mladé a dospívající dívky. Klub, kde Floyd & Chauvin pracoval, bylo krytí. Floyd se pokusil dostat pryč. Mluvil. Chauvin je již mrtvý. Proto spálili klub a obchod policistů.“

Podle těchto zdrojů byla jeho smrt skutečná a ne sehraná operace, jak mnozí věří. V každém případě, placení agenti Antify = Al Kajda = ISIS použili smrt jako spouštěč pro jejich plánované povstání, tvrdí zdroje CIA. V rámci toho začali propouštět těž zločince na ulici a platit je zato, že způsobí chaos. "Každý jeden ze zatčených rabujících a protestujících v St. Louis byl propuštěn zpět do ulic místním prokurátorem Kim Gardnerem," poznamenává zdroj CIA.

Zdroje NSA dodávají, že byly použity elektromagnetické vlny pro rozdmýchání davu jako show pro televizní stanice, zejména pro velké afroamerické publikum.

Armádní Bílé Klobouky dokázaly tuto situaci zvrátit 6. června. Nakonec ale zastánci hnutí “black lives matter” protestovali na čtyřech kontinentech - v Severní Americe, Evropě, Asii a Austrálii, a mohlo by vést k policejní reformě, tvrdí zdroje Pentagonu. Pentagon zakázal darovat přebytečné vojenské vybavení policejním útvarům.

Máme také hnutí „Palestinian lives matter“ protestující v Izraeli a USA, a připravují půdu pro ekonomické sankce a stíhání válečných zločinů izraelských zločinců, jako je například Benjamin Netanjahu. Izrael bude nucen „nejen zrušit anexi Západního břehu, ale ukončit okupaci a apartheid,“ uvedly zdroje Pentagonu.

Zdá se, že Trump ztrácí kontakt s realitou. Minulý týden tweetoval: Vybudoval jsem největší ekonomiku na světě, tu nejlepší, jakou kdy USA měly. Dělám to znovu! Wow! 96% schválení v Republikánské straně. Děkuju!"

Někdo by měl Trumpovi říct, že uchýlit se k falešným ekonomickým zprávám nezmění realitu. Ukázalo se, že „skvělá“ čísla ohledně pracovních míst byla falešná.

A v této „největší ekonomice světa“ jeden ze čtyř Američanů (26%) říká, že oni nebo někdo v jejich domácnosti od února někdy neměl na jídlo nebo se spoléhal na charitativní nebo vládní potravinové programy. Také tři z deseti dospělých (31%) uvádějí, že byli ve zpoždění s placením účtů, nebo měli problémy s výdaji na domácnost, jako je jídlo nebo zdravotní pojištění. Je zapotřebí druhá americká revoluce.

Podle průzkumu Wall Street Journal a NBC News se situace zvrhává do bodu, kde 80% Američanů má pocit, že se řízení země vymklo Trumpovi kontrole.

Když už mluvíme o realitě, doktoři konečně říkají pravdu o takzvaném koronaviru. Nyní je jasné, že na takzvaný virus nikdo neumírá.

Dokonce i odborníci, jako je předseda britského statistického úřadu Sir David Norgrove, tvrdí, že údaje vlády o denních testech na koronavirus nejsou „zdaleka úplné a srozumitelné.“ (V ČR a SR je to stejné, pozn.př.) Jinak řečeno: Jsou to kecy a hatmatilka.

To mi připomnělo, že Google stahuje příspěvky z YouTube (včetně některých od tohoto autora), což dokazuje, že celý podvod s koronavirem je psychologická operace (psy-op). Google říká, že povolí pouze ty informace o koronaviru, které jsou schváleny Centrem pro kontrolu nemocí (neustále opakujeme, že pro vyhledávání je lepší používat alternativy, např. Qwant a DuckDuckGo, pozn.př.). CDC je ovšem zločinecká organizace.

Nebudeme toto téma hlouběji probírat, ale pokud vyhledáte pojem „skandál CDC,“ najdete přes 5 milionů odkazů, které podrobně popisují dlouhou kriminální historii CDC. Skutečnost, že společnost Google cenzuruje, stává se i ona trestně odpovědnou. Vzpomeňte, že prezident Trump 28. května podepsal Výkonné nařízení (tadesco přineslo překlad tohoto nařízení zde: https://tadesco.org/trump-exekutivnim-prikazem-usiluje-o-vetsi-zodpovednost-socialnich-siti-za-obsah ), podle kterého je společnost Google (a nejen ona) právně odpovědná za cenzuru a dezinformace.

Google také roky povoluje nekontrolované a systematické pirátství tohoto webu. Dále systematicky a záměrně zkreslovali webová vyhledávání související s nezávislými novináři, včetně tohoto dopisovatele. Víme, že Google je vyšetřován již padesáti generálními prokurátory a Ministerstvem spravedlnosti USA.

EU rovněž přijímá opatření. Eurokomisařka Margrethe Vestagerová, která vystupuje proti monopolům, říká:

„Potřeba přísnějších pravidel pro americké internetové giganty v Evropě se stala naléhavou “.… Chceme hospodářskou soutěž, ale chceme i demokracii a odmítáme negativní důsledky neregulovaného kapitalismu.“

Pokud je úřady nedokážou postavit před soud, bude Společnost Bílého draka lovit a zabíjet deset největších akcionářů a vedoucích pracovníků společnosti Google a dalších dezinformačních monopolů.

Když už mluvíme o dezinformacích, pojďme mluvit o Elonu Muskovi a jeho takzvaném průzkumu vesmíru. Video níže, převzaté z oficiálního vydání SpaceX, ukazuje, že v průběhu vypouštění NASA SpaceX Dragon je vidět myš! Vypadá to, že Musk brzy půjde do vězení za podvod. Připomíná mi to, co mi jednou řekl Paul Laine ze zpravodajské služby ministerstva obrany: „NASA je zkratka pro Not A Space Agency“ (NeVesmírná Agentura).

Je důležité se dostat k podstatě toho, co NASA opravdu dělá, protože existují náznaky, že plánují použít „asteroidy“ ke spuštění elektromagnetických pulsů (EMP). To by mohlo způsobit zmatek s internetem a telekomunikací po celém světě.

V každém případě, všechny tyto nepokoje na Západě odvádějí pozornost světa od důležitých zpráv, které se dějí jinde. Například zdroje SBD v jihovýchodní Asii uvádějí:

"V Kambodži není jídlo. Hranice s Thajskem je uzavřena, a tak není dovoleno překročit hranici s Kambodžou a dovážet jídlo. Kambodžská strana (Hun Sen) uzavřela hraniční přechod, aby nechala vyhladovět lidi. Musíme zrušit zákon o Covid-19. To je velmi vážné. Je to další genocida proti kambodžskému lidu.“

Amazonka je také ničena stále více, zatímco domorodí obyvatelé jsou pronásledováni, uvádí více zpráv v médiích. Lidé v Jihoafrické republice, zvaní též Khoi San, jsou také pod útokem, říkají jejich zástupci. To vše je třeba řešit.

Teď se podívejme na několik dobrých zpráv. Jednou z nich je, že sluneční energie je nyní zdaleka nejlevnějším zdrojem energie na planetě, protože ceny od roku 2010 klesly o 82%.

Další zprávou je, že Čína pozastavila splácení dluhů pro 77 zemí.

V tomto týdnu je naplánováno setkání zástupců východních a západních tajných společností s cílem dokončit globální měnový reset. Pokud setkání proběhne dobře, bude k dispozici prakticky neomezené financování pro ukončení chudoby, zastavení ničení životního prostředí a podporu lidské kolonizace vesmíru. Je však nepravděpodobné, že dojde k okamžitému oznámení, i kdyby bylo dosaženo dohody. To proto, že k tomu, aby se dohoda v zásadě stala reálnou a proveditelnou, bude zapotřebí mnoho práce technického charakteru. Pamatujte, že skutečným cílem je zachránit planetu a začít novou éru.

Přeložila tereza | Zdroj: benjaminfulford.net

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Lidstvo je osvobozováno, protože Aliance bílých klobouků přechází do útoku. SWIFT nahrazen kvantovým finančním systémem

Evropská unie vyjednává o kapitulaci před Ruskem. Falešná Bidenova vláda je odsouzena k zániku

Je nutné uvést věci opět na pravou míru. Rozbor obálky The Economist na rok 2023