Kontrolované hroucení USA pokračuje násilím za podpory vlády. Zlato z Vatikánu a dalších míst v Asii se používá k podložení měn po celém světě

 


Týdenní komentář Benjamina Fulforda – mluvčího Společnosti Bílého draka

ze dne 7.9.2Q2Q



Minulý týden různé zpravodajské agentury potvrdily, že vláda Spojených států je uprostřed kontrolovaného zhroucení, které bude pokračovat nejméně do ledna. Zdroje z ruské zpravodajské služby tvrdí, že Donald Trump bude v současné podobě posledním prezidentem USA a ze zkušenosti vědí, jak rychle se věci mohou změnit.

Pokud se tato prognóza vyplní, pak otázka zní, budou USA reprezentovány chazarskou satanistickou vládou (sponzorovanou Gatesem a jeho DNA poškozující vakcínou) nebo směsicí demokracie a meritokracie pod kontrolou lidu? O tom rozhodne bitva v následujících měsících, shodují se mnohé zdroje.

Snad nejvíce znepokojující informace z agentury, která přišla minulý týden, je ta, že nepokoje v USA jsou financovány Fordovou Nadací, uvedly zdroje MI6 a NSA. Nejen to, ale „Joe Biden a Kamala Harris jsou ve správní radě a jsou financováni z peněz amerického federálního grantu,“ shodují se zdroje. Biden se ukázal jako naprosto zkorumpovaný sionistický otrok.

Mezitím se také každým dnem rozvíjí pomlouvačná novinářská kampaň proti Donaldu Trumpovi. S pomocí tisku a hlasování prostřednictvím pošty by ukradli volby a hrozili násilím, pokud Biden nevyhraje, a Američané se nemusí do příštího ledna dočkat potvrzení prezidenta.

Velkou otázkou je, jak špatné věci se budou muset ještě odehrát, než americká armáda zakročí a obnoví v zemi skutečně reprezentativní vládu. Vsaďte se, že budou jednat, ale pouze pokud o to Američané požádají.

Ten den nemusí být tak daleko. Podle různých odhadů bude až 50 milionů Američanů do konce tohoto roku čelit nedostatku jídla. Není to způsobeno samotným nedostatkem potravin, ale spíše záměrnými pokusy vládnoucí chazarské mafie o snížení populace. Ve Spojených státech je jako obvykle nadměrné množství potravin. Podle NSA je však „polovina zemědělské produkce v USA dodávána do Číny.“ Jinými slovy, chazarská mafie je ochotna vyhladovět Američany, aby splatila dluh vůči Číně (nebo je nechá sníst veškeré GMO potraviny firmy Monsanto v rámci nové obchodní dohody?). To se stalo v koloniální Indii, když došlo k masovému hladovění, protože jídlo bylo posíláno do vykrmené Anglie.

Krize se neomezuje pouze na jídlo, protože v USA docházejí nejrůznější předměty, jako je řezivo, žárovky atd. To se bude jen zhoršovat, jak se věci hromadí měsíceed 16. únorem, kdy se začne vyčerpávat období bankrotu korporace USA.

Rostoucí zločin, místní kriminální vlády, drakonická omezení soukromého podnikání atd. zesilují pokračující exodus z velkých amerických měst. V tomto okamžiku chce 40 % Newyorčanů opustit město.

Další věcí, která se děje, je, že genocidní lékařská mafie v USA bojuje zuby nehty, aby pokračovala v otravě a okrádání amerického lidu. Podle prestižního lékařského časopisu Lancet mají USA zdaleka nejdražší a nejhorší lékařský systém v rozvinutém světě. ODKAZ

Situace s lékařskou mafií je nyní tak bizarní, že se objevil nový typ palindromu (palindrom je slovo, věta nebo verš, jejichž znění se při čtení od konce nemění, pozn. př.), takže otázka: „KDO způsobil pandemii?“ je stejná jako odpověď „Pandemii způsobila WHO.“ (pozn. př.: V angličtině slovo WHO znamená „kdo,“ ale také zkratku organizace WHO. Tedy v originále to je: Who caused the pandemic?” “WHO caused the pandemic.”)

Nejnovějším zločinem WHO z dlouhého seznamu zločinů proti lidskosti této agentury je důkaz o šíření obrny v Africe pomocí vakcín.

Africké vlády se konečně probudily a zjistily, že WHO je zločinecká organizace a vykopnou ji z kontinentu. To pravděpodobně vysvětluje tento zmateně znějící titulek v New York Post: "Vědci nemohou vysvětlit záhadně pomalé šíření koronaviru v Africe." ODKAZ

Korporátní propagandistická média očividně spolupracují s lékařskou mafií. To je vidět v jejich podpoře satana uctívajících starostů, kteří nutí lidi nosit masky a bát se prokazatelně neexistující pandemie.

Vedení CDC (Centrum pro kontrolu nemocí a prevenci) bylo vyměněno za armádní a agenturní Bílé klobouky a ti vyhlásily pandemii za skončenou, ale o tom v CNN nic neslyšíte, ani o tom nečtete v New York Times. Pandemie strachu je také likvidována v místech jako Čína, Itálie a Japonsko a brzy bude ukončena všude, slibují zdroje Pentagonu.

Jedná se o součást hlavní protiofenzivy Bílých klobouků, na kterou se dívejme z více úhlů. Zdroje Pentagonu uvádějí, že „pandemie COVID-19“ byla v Itálii použita ke karanténě celé populace, zatímco „byly z Vatikánu přepraveny tuny zlata, dokumentů a další cenností.“

Zdroje dále uvádějí: „Skladované zlato z Vatikánu, Vietnamu a dalších míst v Asii se používá k podložení měn po celém světě, spolu s přírodními zdroji a dalšími aktivy.“

Brazílie ukázala, co je možné, když vlády převezmou kontrolu nad penězi od chazarských bankéřů. Za pouhý rok radikálně snížili chudobu tím, že zajistili nejchudším dostatek peněz na uspokojení jejich základních potřeb (to neznamená, že podporuji zrychlené ničení Amazonky současným režim).

Ze Spojeného království také dobrá zpráva. Mark Sedwill byl formálně nahrazen ve funkci státního tajemníka. Sedwill byl po celá léta faktickým vládcem Spojeného království, zatímco předsedové vlád byli jen klauni a herci. (O těch českých a slovenských to platí také, pozn. př.)

Zdroj MI6 o tom napsal:

"Odstavili jsme šéfa státní služby, pana Sedwilla, jako dvojitého agenta DVD Dachau. Všichni tajemníci kabinetu, když jsme pátrali, co se děje s vládou Jejího Veličenstva, byli němečtí dvojí agenti. Ta hniloba byla odstraněna. Takže přátelé, příběh v pozadí brexitu je o britském osvobození od nacistické vlády. (Reprezentované dcerou Adolfa Hitlera, Merkelovou, pozn. př.)

Sedwilla nahradil Simon Case, byl služebníkem vévody z Cambridge, Dianina syna Williama, prince Williama,“ uvádí zdroj. Case však bude mít pouze poloviční pravomoc než Sedwill. Je to proto, že hlavní poradce pro brexit Borise Johnsona, David Frost, nastoupí na post poradce pro národní bezpečnost.“

Francie je další v řadě na faktickou změnu režimu, shodují se zdroje MI6 i Pentagonu. Zde je to, co o situaci řekly zdroje Pentagonu:

"Francouzská vojenská a zpravodajská služba, stejně jako jejich američtí, italští, němečtí, britští a turečtí kolegové, vědí, že Izraelci zaútočili na Bejrút jadernou zbraní a mohou donutit sionistickou loutku Macrona slézt dolů a přestat sloužit cizí moci."

„Turecko oznámilo, že i Rusko provádí ve Středomoří námořní cvičení, aby poslalo Francii, Itálii a Řecku vzkaz, že Izrael nebude moci vyvážet plyn potrubím.“

Zdroje MI6 tvrdí, že situace dosáhla bodu, kdy: "Francouzská větev dynastie Rothschildů a chazarská mafie chtějí urovnání. Pokud je to případ, že jsme mnohem dále, než můžete pochopit. Kampaně založené na zpravodajských informacích obvykle takto fungují.“

 Na znamení toho, jak tvrdohlaví a fanatičtí jsou tito lidé, jsme minulý týden viděli další titulek, který říkal „Íránu zbývají tři měsíce od výroby jaderné zbraně.“ Toto říkají více než 30 let.

Nyní, když jejich fake-pandemie vyšumí, vydali znamení, že plánují útok EMP jako svoji další ofenzívu proti lidstvu. To signalizovalo satanské ministerstvo vnitřní nebezpečnosti.

Může je vhodná doba na to, abyste se ujistili, že víte, jak najít své blízké a další důležité lidi, aniž byste museli používat mobilní telefony. Je také vhodný čas zajistit, abyste pro případ nouze měli k dispozici něco jiného než elektronické peníze (včetně kreditních karet).

V každém případě je v USA zcela zřejmé, že chazarská mafie se již rozhodla jít s Trumpem a Bidena označila za dementního ztroskotance.

MI6 říká, že jde o plánovaný scénář: "trump zůstane ve funkci ... pokud nebude zastřelen atd. Všechna jeho zla budou zametena pod koberec a alternativní média z něj udělají superhrdinu."

Podle zdrojů MI6 před mnoha lety manželka ruského velvyslance řekla: "Vy hloupí Američané nic nevíte. Budete mít 8 let černého prezidenta, 8 let bílého křesťanského prezidenta, a pak váš příští prezident zničí Ameriku.“

Věci se mohou vyvíjet rychleji, než předpovídali Rusové, protože podle NSA americké HDP nyní kleslo na 8 bilionů dolarů, což je méně než třetina čínského HDP (v reálném vyjádření). Nyní je 80 milionů nezaměstnaných Američanů, což situaci zhoršuje více než během velké deprese ve 30. letech.

V každém případě je z rozporuplných komentářů a předpovědí různých zdrojů zřejmé, že probíhá boj o moc, a že není ještě rozhodnuto.

Přeložila tereza | Zdroj: benjaminfulford.net

 

Populární příspěvky z tohoto blogu

Lidstvo je osvobozováno, protože Aliance bílých klobouků přechází do útoku. SWIFT nahrazen kvantovým finančním systémem

Evropská unie vyjednává o kapitulaci před Ruskem. Falešná Bidenova vláda je odsouzena k zániku

Zatímco vás rozptýlila speciální ruská operace, vláda Spojeného království vydala zprávu, která potvrzuje, že plně očkovaní nyní představují 9 z 10 úmrtí na Covid-19 v Anglii