Americké laboratoře pro výrobu biologických zbraní na Ukrajině: Co v nich Rusko najde?






Zdá se, že ruská vojenská operace na Ukrajině probíhá velmi dobře. První zprávy je samozřejmě třeba brát s rezervou. Vyvstává však otázka, co Rusové na Ukrajině najdou.

Zprávy z prvního dne ruské vojenské operace na Ukrajině ukazují, že ukrajinská armáda nemá příliš možností, jak ruským silám čelit. Ukrajinská armáda byla silně vyzbrojena NATO, ale vzhledem k tomu, že většina ukrajinských vojáků byla odvedena do služby proti své vůli, zdá se, že jejich bojový duch je rozhodně nízký. Na mnoha místech se uvádí, že ruská armáda na hranicích nenarazila na žádný odpor a ukrajinské ozbrojené síly jí doslova zamávaly.

V místech bojů ukrajinští vojáci mávali bílými vlajkami. Neplatí to všude, ale zdá se, že se to děje velmi často. Zejména tzv. dobrovolnické prapory, složené z dobrovolných ukrajinských nacionalistů, však pravděpodobně kladou tvrdý odpor.

Rusko uvádí, že na Ukrajině již není funkční vojenské letiště a že v prvních hodinách bylo zničeno mnoho zbraní, zejména protivzdušné obrany a dělostřelectva. Bylo také hlášeno sestřelení několika bezpilotních letounů Bayraktar turecké výroby. CNN natočila ruské vojáky, kteří údajně obsadili kyjevské letiště.

To by dávalo smysl, protože Rusko oznámilo, že jedním z cílů vojenské operace je denacifikace Ukrajiny. Obsazení civilních letišť má zřejmě omezit možnost útěku odpovědných osob na Ukrajině.

Laboratoře USA pro výrobu biologických zbraní na Ukrajině

Často jsem informoval o tom, že USA, konkrétně Pentagon, provozuje na Ukrajině několik laboratoří na výrobu biologických zbraní. Naposledy jsem o tom informoval 27. ledna. USA vždy odmítaly mezinárodní inspekce svých laboratoří, takže nikdo neví, co se v nich zkoumá. Lze však předpokládat, že ruské speciální síly se na tyto laboratoře v nejbližších dnech podívají blíže.

A to se zdá být velká šance. Na Twitteru byl o tom zveřejněn tweet a uživatel byl okamžitě zablokován. Nebudu se zabývat obsahem tweetu, který lze stále najít v internetovém archivu.

Jde mi o to, že Twitter tak rychle smazal tweet a jeho autora jen za to, že poukázal na to, že na Ukrajině jsou americké laboratoře na výrobu biologických zbraní a že to vypadá, že jejich dopadení je jedním z důležitých cílů ruské vojenské operace.

Koho ještě Rusko hledá na Ukrajině

Ruský prezident Putin v pondělním projevu k národu řekl následující slova o tragédii v Oděse z května 2014, při níž radikální stoupenci Majdanu upálili téměř 50 lidí a která nebyla na Ukrajině nikdy vyřešena:

"Zločinci, kteří toto zvěrstvo spáchali, nebyli potrestáni a nikdo po nich nepátrá. Známe však jejich jména a uděláme vše pro to, abychom je potrestali, našli a postavili před soud."

Vzhledem k tomu, že k Oděse míří také ruská armáda, někteří lidé tam mohou být nyní velmi nervózní a snažit se město rychle opustit.

Totéž platí pro radikální neonacisty, kteří jsou u moci na Ukrajině. V ruské televizi ruští představitelé říkají, že chtějí pohnat k odpovědnosti i ty, kteří jsou zodpovědní za jiné zločiny, například v Donbasu.

 

Komentáře

  1. Veľká vďaka za túto alternatívu. Tu na slovensku sme už zostali ako slepí a chluchí. Ospravedlňujem sa, že toto je mimo tému v článku ale musel som to napísať, keď som našiel možnosť. Len mi tu ukazuje adresu gmail.com ale myslím, že som si na pôvodnom webe tadesco.org už dávnejšie zmenil na tutanota. Ale to je len detail.
    Ešte raz veľké ďakujem. úsmev a žmurk a palec hore

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. že by skutečně - https://kob-forum.eu/2022/03/01/specialni-operace-rf-na-ukrajine-ma-velmi-vazne-duvody/

      Vymazat
  2. Spalujeme odpadky, vzkázal Vladimír Donaldovi.
    Bi0laboratoře (poblíž hranice s Ruskem) zničeny
    https://realrawnews-com.translate.goog/2022/02/putin-tells-trump-were-burning-the-trash-biolaboratories-destroyed/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=cs&_x_tr_hl=cs&_x_tr_pto=wapp

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, konečně zase tadesco funguje.

    OdpovědětVymazat
  4. Nevěřím tomu, že by Zelenský zůstal v Kyjevě. To, co vidíme v televizi, musí být klon a pravý Zelenský někam zalezl.

    OdpovědětVymazat
  5. Je ruská ″speciální vojenská operace″ ve skutečnosti kouřovou clonou, jejímž cílem jsou americké biolaboratoře na Ukrajině?
    http://channeling.safo.cz/detail.php?id=2159

    OdpovědětVymazat
  6. zkouska spojeni, jestli jede chat, kdyz tu nejsou prispevky pod clanky

    OdpovědětVymazat
  7. Zelenský je v Charkove, ak je ešte na žive......

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od začátku říkají,že je ve Lvově. To dává smysl. Je to u Polska a zatím daleko od bojů.

      Vymazat
  8. Prepáčte, je to mimo témy, ale prosím vás, mohol by mi niekto vysvetliť čo sa stalo so starým Tadescom? Dlhšiu dobu som tu nebola a včera som sa nestačila čudovať čo je toto. Hľadala som staré Tadesco.org a vždy mi vyskakovala táto stránka. Vôbec sa v tom nevyznám a mám z toho guláš.

    OdpovědětVymazat
  9. pokial viem kym ta rusi dosli amici vsetko zbalili nenasli nic... A tak to bolo aj v Kazachstane - nenasli nic. Vuiete to niekto overit.

    OdpovědětVymazat
  10. to ma naozaj teší, že všetko prebieha podľa plánu. Takže v pláne boli aj hordy černochov a iných ilegálov, ktoré sa k nám valia cez hranice. Paráda. Toto skončí veľmi zle.

    OdpovědětVymazat
  11. https://kob-forum.eu/2022/03/01/specialni-operace-rf-na-ukrajine-ma-velmi-vazne-duvody/

    uvadzam ako jednu z možnosti v celkovom kontexte diania

    OdpovědětVymazat
  12. https://youtu.be/1vdiEABLFoo

    Toto video pochází z kyjevského hotelu a autorem s poměrně odpovídající analýzou je americký novinář, žijící dlouhou dobu na Ukrajině. Postřehy a věcná argumentace.

    OdpovědětVymazat
  13. je mi líto nevinných lidí, které brutálně zavraždili fašisté ve městě Oděsa v domě odborů. Guvernér v této oblasti se k tomu hromadnému vraždění lidí vyjádřil, že nedošlo k protiprávnímu jednání - došlo téměř k 50ti vraždám ubitím, zastřelením, upálením zaživa! Vrazi musí být postaveni před řádný soud a odsouzeni i když uplyne od té doby dne 2.5.2022 přesně 8 let.

    OdpovědětVymazat
  14. Svoboda slova a demokracie už skončila.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Lidstvo je osvobozováno, protože Aliance bílých klobouků přechází do útoku. SWIFT nahrazen kvantovým finančním systémem

Evropská unie vyjednává o kapitulaci před Ruskem. Falešná Bidenova vláda je odsouzena k zániku

Zatímco vás rozptýlila speciální ruská operace, vláda Spojeného království vydala zprávu, která potvrzuje, že plně očkovaní nyní představují 9 z 10 úmrtí na Covid-19 v Anglii