Lidstvo je osvobozováno, protože Aliance bílých klobouků přechází do útoku. SWIFT nahrazen kvantovým finančním systémem







 Komentář Benjamina Fulforda - mluvčího Společnosti Bílého draka, ze dne 28.2.2022

Ruský a židovský národ se konečně dočká spravedlnosti za Holodomor a holocaust, masové vraždy a lidské oběti zinscenované chazarskou mafií. Stalo se tak díky ruské policejní operaci proti chazarské mafii působící uvnitř jejich hranic. Ruská akce proti ChM je jen součástí většího mezinárodního kroku Aliance bílých klobouků, jehož cílem je odstranit ChM ze všech mocenských pozic, shodují se zdroje z Asijských a Západních tajných společností. 
 
V Asii bylo dosaženo dohody o sjednocení Tchaj-wanu a Číny a vytvoření přátelského spojenectví s Japonskem, sjednocenou Koreou a ASEAN, tvrdí zdroje z dračí rodiny. Asijské tajné společnosti tvrdí, že lidstvo je nyní ze 3/4 osvobozeno od satanské chazarské mafie.

Až to všechno skončí, nastane jubileum, světový mír a začátek nového zlatého věku, slibují alianční zdroje.

Zde je stručný přehled toho, co k operaci na Ukrajině řekl ruský prezident Vladimir Putin:


Souvisí to s celým systémem mezinárodních vztahů... základní normy, které byly přijaty po druhé světové válce..., se postavily do cesty těm, kteří se prohlásili za vítěze studené války... Chazarská mafie měla pocit absolutní nadřazenosti... ve spojení s nízkými kulturními standardy... Pro naši zemi je to otázka života a smrti. Museli jsme to zvěrstvo zastavit:, tu genocidu milionů lidí, kteří tam žijí. Budeme usilovat o demilitarizaci a denacifikaci Ukrajiny a také o to, abychom postavili před soud ty, kteří se dopustili četných krvavých zločinů na civilním obyvatelstvu. Všichni víme, že mít na své straně spravedlnost a pravdu, je to, co nás činí skutečně silnými.

Pro ilustraci uvádíme video, které nám zaslala ruská FSB a které ukazuje, co dělají satanští žoldáci ChM na Ukrajině křesťanským vězňům (video ukazuje přibití člověka na kříž a upálení za živa, nebudu ho sem vkládat, pozn. př. ).

Abychom pochopili, jak skutečně historický význam má odstranění těchto válečných zločinců, musíme se krátce podívat na historii toho, co se nyní děje. Nebudeme se vracet tisíce let zpátky ke vzniku satana uctívající chazarské mafie. Místo toho začneme stručným pohledem na to, jak mafiáni ovládli Evropu a vydali se na staletí trvající výpravu za obnovením své starobylé vlasti Chazarska.

Dobrý přehled jejich aktivit najdete zde: ODKAZ

Cituji a parafrázuji několik klíčových částí: Chazarsko bylo království ve střední Asii, které praktikovalo babylonské černé umění. V okolních zemích byli známí jako zloději, vrazi, silniční lupiči a tím, že přebírali identitu pocestných, které vraždili... Kolem roku 1200 n. l. Rusové vedli skupinu národů obklopujících Chazarii a vtrhli do ní, aby zastavili chazarské zločiny proti svému lidu, které zahrnovaly únosy jejich malých dětí a kojenců pro jejich krvavé obřady obětování Baalovi. (Satanovi).

Elita ChM uprchla do Evropy, kde během několika staletí pomalu pronikla do tamních vládnoucích vrstev a nakonec je ovládla. Jejich největší vítězství přišlo v roce 1913, kdy ChM na Štědrý den nezákonně ovládla Federální rezervní systém.


John Rockefeller I. a jeho kolegové z ChM honchos mohli díky tomu, že se zmocnili peněz obyvatel Spojených států amerických, financovat komunistickou revoluci Vladimíra Lenina a Leona Trockého v Rusku. Jakmile ChM svrhla křesťanskou vládu v Rusku, začali se mstít za zničení Chazarska. Celkem během 20. století zabili až 80 milionů Rusů. Zahájili také svůj projekt obnovení Chazarska tím, že nechali vyhladovět miliony etnických Rusů, kteří žili v dávných hranicích Chazarska.

Proto Putin řekl: "Novodobou Ukrajinu zcela a beze zbytku vytvořilo Rusko, přesněji řečeno bolševické, komunistické Rusko," ODKAZ

Trpělivost Rusů nakonec došla, když se ChM pokusila ovládnout Kazachstán, aby mohla pokračovat ve svém projektu obnovení Chazarska.


Znak Ukrajiny a znak Chazarie    

 

 



Ještě je třeba připomenout, že v roce 2014 generální tajemník OSN Pan Ki-mun uvedl, že Ukrajina nezaregistrovala své hranice od 25.12.1991. Vzhledem k tomu, že OSN nezaregistrovala hranice Ukrajiny jako suverénního státu a Rusko je právním nástupcem SSSR (to potvrzují rozhodnutí mezinárodních soudů o majetkových sporech mezi bývalým SSSR a cizími zeměmi), patří území, na nichž se nachází Ukrajina, Bělorusko a Novorusko, Rusku. Jinými slovy, takzvaná invaze na Ukrajinu je policejní akce probíhající v hranicích Ruské federace.

Je také velmi zajímavé, že Izrael odmítá podpořit rezoluci OSN, kterou falešná Bidenova administrativa odsoudila takzvanou "ruskou invazi na Ukrajinu".

news.yahoo.com/u-protests-israels-refusal-back-221006922.html

To znamená, že Židé odstranili kontrolu ChM nad Izraelem a nyní si uvědomují, že holocaust (zápalná oběť) byl masovou obětí jejich lidu Satanovi ze strany ChM.

Podle zdrojů Mossadu znamená ruský vpád na Ukrajinu, že falešná Bidenova administrativa se zhroutí a nevydrží déle než do března. "Ten zápach, který cítíte je proto, že Deep State se posral z toho, že Putin zničil jejich operaci na praní špinavých peněz na Ukrajině. Pelosi, Biden, Bush, Obama, Kerry, Romney, Soros, Clintonová a Vatikán (a další, kteří budou odhaleni), ti všichni mají své ruce od krve zabořené hluboko na Ukrajině," poznamenává zdroj z Mossadu.

thegatewaypundit.com/2022/02/breaking-exclusive-bidens-ukrainian-blood-money-u-s-government-mainstream-media-hid-public/

Putin a jeho tým získávají veškerá data z bank, která odhalí korupci, k níž došlo od roku 2014, a že z Ukrajiny byly odčerpány miliardy dolarů, pokračuje zdroj.

Zdroje dodávají: "Továrny na biologické zbraně postavené Billem Gatesem a Sorosovou nadací (Rothschildové) byly zničeny, ukrajinské námořnictvo bylo potopeno, města jsou obklíčena a Aliance nyní kontroluje 75 % země, takže vítězíme."
Zatčení vrchního agenta ChM tureckým prezidentem Erdoganem znamená, že Turecko nebude bojovat za ChM. Turecko ví, že přestože je členem NATO, původcem všech hrozeb, které dosud definovalo, jsou USA, Evropa a NATO. Dobře ví, že ho tyto země opustily ve všech oblastech. Turecko ví, že proti němu na severu Sýrie zřídily armádu teroru. Teprve nedávno překonalo vnitřní útok, jako byl pokus o převrat v roce 2016, který byl rovněž operací USA, Evropy a NATO, tak popisují situaci oficiální turecká média.

https://www.yenisafak.com/en/columns/ibrahim-karagul/putin-has-launched-an-age-of-madness-will-there-be-a-turkey-russia-war-3590151

Německo a Francie se rovněž neúčastní. Německý kancléř Olaf Scholz dal jasně najevo, že jeho země sankce proti Rusku nepodpoří. Evropské země nepodporují zejména finanční sankce proti ruským bankám. 
 
Propagandistická média chazarské mafie dělají velkou vědu z toho, že Rusko je nyní odříznuto od SWIFT. Aliance je však o pět tahů před nimi. Proto nedávno v Antarktidě zastihli šéfa Davosu Klause Schwaba a šéfku centrální banky EU Christine Lagardeovou. To vedlo k nahrazení systému SWIFT kvantovým finančním systémem. Pokud jste v poslední době prováděli mezinárodní převod peněz, jistě to znáte, protože místo abecedního systému SWIFT nyní potřebujete k převodu číslo.

Viditelným znamením, že Evropa s touto šarádou nesouhlasí, je to, že ceny plynu v Evropě klesají, protože se zvyšuje vývoz přes Ukrajinu. Jinými slovy, ch. mafii se podařilo zastavit zdražování plynu v Evropě.


https://www.zerohedge.com/commodities/european-natgas-prices-plunge-russian-flows-ukraine-soar

Důležitější je, že bankovní servery Rothschildů jsou na Ukrajině a nyní byly zabaveny. To znamená, že pro ně hra skončila.

Velmi zajímavé je také to, že OSN nedovoluje ruskému ministru zahraničí Sergeji Lavrovovi a jeho delegaci navštívit OSN v Ženevě. To znamená, že se OSN odhalila jako Rothschildův subjekt. Brzy bude nahrazena.

https://tass.com/world/1412817

Podívejme se nyní na falešnou zprávu, kterou propagandistická média ChM vydávají o dění na Ukrajině. Můžete vidět, že inscenují falešná zvěrstva a úmrtí, protože nemají skutečná zvěrstva, o kterých by mohli informovat.

Tento muž, Bernie Gores, zemřel dvakrát. Poprvé v srpnu 2021 a pak v únoru 2022. Další manipulace MSM.



Další, "nalíčená" žena použita dvakrát. Zoufalost MSM je už opravdu velká.

 


 

 

VIDEO ZDE (Zinscenovaný úprk obyvatel na Ukrajině)

Další věc, kterou je třeba si uvědomit, je, že veškerá hysterie západních propagandistických médií ohledně Ukrajiny je zoufalým pokusem odvrátit pozornost od rostoucího počtu důkazů, že nedávná masová očkovací kampaň byla obrovským válečným zločinem. Úmrtnost mezi očkovanými stoupla téměř o 500 %.

Odplata začala. Tisíce lidí na pařížském hřbitově Père-Lachaise uctily památku Luca Montagniera, francouzského biologa a virologa, nositele Nobelovy ceny za medicínu, který se vyslovil proti Covid "očkování". Skandují "svoboda".

Zde je seznam 40 miliardářů, kteří na tomto zločinu zbohatli. Můžete si být jisti, že všichni budou vypátráni a postaveni před soud. ODKAZ

Podle zdrojů z Pentagonu a MI6 pokračují speciální jednotky v pátrání po všech vrcholných představitelích a přisluhovačích deep state cabal. Patří mezi ně i kanadští zrádci jako Justin Castro a Chrystia Freelandová.

V Asii mezitím slyšíme od Asijských tajných společností, že veškerý vliv ChM je z regionu odstraňován. Podle těchto zdrojů bylo dosaženo zásadní dohody o sjednocení Tchaj-wanu s pevninou, jak bylo uvedeno výše. Byli jsme požádáni, abychom neposkytovali další podrobnosti, protože se jedná o probíhající operaci.

Bylo nám však řečeno, že falešný Kim Čong-un a falešné zprávy o severokorejských raketách, které propagandistická média ChM zveřejňují, jsou snůškou lží. Kim je mrtvý a v Severní Koreji nyní vládne jeho sestra, poznamenávají zdroje z Asijské tajné společnosti. Severní korea je součástí Aliance pro osvobození lidstva, dodávají.

Podle japonských pravicových zdrojů blízkých císaři začala policie a armáda v Japonsku zatýkat mnoho lidí, kteří se podíleli na masovém útoku ve Fukušimě.

Zdroje Asijských tajných společností slibují, že od teď do jarní rovnodennosti 21.-22. března budou pokračovat historické změny.

A konečně, jak je naším zvykem, tento týden zakončíme informací o projektu Modrý paprsek (Blue Beam). Nedávno korporátní média zveřejnila toto video z roku 2010, které ukazuje velmi podivnou anomálii počasí, jakýsi nepřirozený disk v Austrálii. Je to náznak toho, že se k nám brzy dostane něco velmi ohromujícího z Antarktidy, slibuje zdroj z amerických vesmírných sil.





VIDEO ZDE


Přeložila tereza | Zdroj: benjaminfulford.net


Pokud byste chtěli přispět na překlady článků, můžete tak učinit na účet číslo: 2902118402 / 2010

Platba ze Slovenska: 2902118402 / 8330 | IBAN: SK73 8330 0000 0029 0211 8402

Děkujeme všem za dosavadní podporu jak morální, tak finanční. Doba je nelehká, ale jdeme do finále. :)

Někteří z vás nemají opsané e-mailové adresy do redakce, tak je uvádím zde:

tomáš marný  vevercak540(at)protonmail.ch

carsten  carsten.540(at)protonmail.ch

roman t.  mail(at)tadesco.org

tereza d.  tereza(at)tadesco.org / tadesco540(at)protonmail.com

Místo "(at)" se píše @

Komentáře

  1. Ahoj, mohl by se tento článek, viz odkaz zveřejnit zde na stránkách? Díky.

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den, díky za zprávy. Nemohu vám přispět, nejsem v těle, ale rád bych se vám nějak odměnil za práci, kterou děláte. Řekněte a pokud to bude v mé moci, udělám, co si budete za svou práci přát.

    OdpovědětVymazat
  3. děkujeme za překlad :-) adria

    OdpovědětVymazat
  4. Technický dotaz.
    Chci se přihlásit podle registrace jiri, podebarady.
    Nedaří se mi odhlásit z tohoto u to Google a přihlásit pod registrací Tadesca.
    Co se děje? Děkuji za odpověď.

    OdpovědětVymazat
  5. Čtu vás už několik let a jste mé světlo na konci tunelu.Podpořil jsem vás už taky nějakým tím grošem.Díky za vaši práci.A.

    OdpovědětVymazat
  6. Nástup NESARA GESARA podle tohoto zdroje je za několik dní.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj rodino.predem dekuji terezce za preklad.Je krasne cist vse jaky tah udelal putin a take jak jine staty opravdu se posraly a smrtelne panikari navic uz vi ze to neutoji a vi ze tu je konecna.Dale se jen priznam ze jsem se vcera lekla ze vzhledu stranek.vsechny vas zdravim

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuju za skvělé zprávy, moc se mi ulevilo, díky, díky, díky

    OdpovědětVymazat
  9. svalovidoslava

    Odkaz mistra jana husa: https://ctrlv.cz/q5ep
    *****
    ****
    Paprsky – vysílají dál

    Písemný vzkaz od namu (13.1.2022) https://www.youtube.com/watch?v=nJJiYbcdW_g

    25.1.2022 Paprsky a pokračování
    https://www.youtube.com/watch?v=EeFRfBUzPrI
    *****
    ****
    Zkouška spojení - stop - Účet na Google nemám - stop - Netuším, co je 2. způsob přihlášení s URL adresou...



    OdpovědětVymazat
  10. Zdravím a jsem ráda, že jsem zase tady s vámi.

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, děkuji za povzbudivé informace. Hlavně se těším, až vše vyleze na světlo...

    OdpovědětVymazat
  12. Toto je perfektná správa.Vždy som verila a verím že robíte prospešnú prácu. Držte sa . Sloboda víťazí.!!!! Ďakujem ♥️❤️❤️🍀👍

    OdpovědětVymazat
  13. Jeden s mála normálních? štefan harabin:
    Ruský prezident Vladimir Putin minulý čtvrtek vyhlásil speciální vojenskou operaci na Donbase. Poznamenal, že jejím cílem je chránit lidi, kteří jsou již osm let vystaveni zneužívání a genocidě ze strany kyjevského režimu. Svým pohledem na věc se se Sputnikem podělil bývalý dlouholetý soudce, expředseda Nejvyššího soudu Štefan Harabin.
    Dá se podle vás vyhodnocovat operaci jako útok ze strany Ruska, jak to snaží představit Zapad?
    Štefan Harabin : Udělal bych přesně to samé, co Putin v souvislosti s událostmi na Ukrajině. Není možné tolerovat používání síly světovým zlem. Sílu musí někdy rázně použít i světové dobro. Ti co tvrdí, že putin porušil mezinárodní právo kolosálně klamou. Zřejmě neznají ani článek Čl. 51 Charty OSN. Měli Anglosasi souhlas Rady bezpečnosti OSN k vraždění Srbů v roce 1999?
    Je, mimo jiné, i historickou povinností Rusů pacifikovat nacisty, kteří genocidně od roku 2014 s nevšímavým souhlasem Západu zavraždili téměř 15 tisíc vlastních civilistů, jen proto, že byli Rusové. Nyní jde o osvoboditelskou misi Ruska na Ukrajiněve směru denacifikace od Hitlerových pohrobků, banderovců, v řídících strukturách. Rusko válku nikdy nezačíná, Rusko války proti nim započaté vždy jen končí v centru agresora (např. u Napoleona skončila v Paříži, u Hitlera Berlíně, Karla XII už asi ani není třeba vzpomínat, který utekl do Osmanské říše). Válku na Ukrajině zjevně bez nejmenších pochybností začali již v roce 2014 nacisté. A akce ze strany Ruska je pouze reakcí na její ukončení po dlouhých osmých letech. Je třeba si v této souvislosti vzpomenout na Kambodžu a vládu Rudých Kmerů v letech 1975 - 1979, kdy během genocidní občanské války byly vyvražděny asi 2 miliony obyvatel. Ptám se, jestli je náhodou minimálně nepřímo nepodporovaly USA?
    Jaké jsou podle Vás příčiny tohoto konfliktu?
    Neústavní převrat v roce 2014, který neuznali Luhanská a Doněcká republika po předchozím referendu. A samozřejmě neplnění Minských úmluv z roku 2015, jejichž garantem bylo Německo, Francie a Rusko. Přičemž právě Německo a Francie měly zvláštní povinnosti vůči vládě v Kijevě a očividně je úmyslně nesplnily. Naopak EU, NATO, včetně Německa, Francie a USA od nacistického převratu tolerovaly vraždění Rusů na východě Ukrajiny a zároveň jim ještě dodávaly zbraně. Ptám se upřímně, zda EU, NATO, Německo, Francie, resp. USA přijaly alespoň jednou za 8 let sankce na banderovský režim v Kijevě za nesporně nedodržování Minských úmluva provokativní pokračování ostřelování spojené s vražděním civilistů na Donbase? Západ v naprosté nahotě odhalil své pokrytectví v tom směru, že s jejich pasivním souhlasem ukrajinských Rusů, kterých je 45% lze vraždit bez potrestání, jen tak z rozkoše a jen proto, že jsou Rusové.
    Jaká je úloha Západu?
    Vyzbrojování nacistického režimu Západem s příslibem přijetí Ukrajiny do NATO v intencích anglosaské doktríny vyrobit na hranicích Ruska území AntiRuska (srovnej: Indie-Pákistán, Čína-Hokong, Tchajvan, Francie-Belgie, USA-Kanada) ve snaze destabilizovat Rusko, směru ohrožování jeho bezpečnosti a bránit nastolení mírumulovného a multipolárního světa založeného na rovnoprávném partnerství, respektování garanci vzájemné bezpečnosti, nezasahování do vnitřních záležitostí jiných států, nevyvolávání válek a respektování územní celistvosti států. Přitom samotný Západ zjevně porušil základní smlouvu mezi Radou NATO a Ruskem z 1997, kterou garantoval, že NATO se nebude rozšiřovat na východ. Toto potvrdily i na zasedáních OBSE v Istambulu v roce 1999 av Astaně 2010, kde se zavázaly.

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj vsem terezce dekuji za preklad fulfika.Je zajimave sledocat cele deni corona fejk je u ledu nyni je na scene rusko a ukrajina je ale smutne kolik lidi se nachalo oklamat mediema.No uz se nemohu dockat na ty protahle obliceje az pojede pravda ven kdo vse byl namocen v bazine politikove jsou nyni pokakani az za usima a panikari na plne care dobre vi ze je konecna.

    OdpovědětVymazat
  15. Po zablokování webů píšících pravdu jsem byl nucen hledat jiné alternativy. A našel jsem právě Vás. Jsem moc rád že se alespoň někde ještě píše pravda. Vážím si Vaší práce, a jen tak dál. Díky

    OdpovědětVymazat
  16. Naprostá pravda. USA, NATO a EU jsou původci veškerého zla který ve světě je. Pryč s nimi, jsou jako mor. Chci zpět národní státy.

    OdpovědětVymazat
  17. Ďakujem terezka za fulforda, ďakujem aj celému kolektívu tadesco za podporu.

    Dnešný fulford priniesol vynikajúce dáta, môžeme sa tešiť na najbližšie týždne, aj trump spomenul, že niečo sa stane za tri týždne. Všetko smeruje k nášmu vytúženému cieľu.

    Ostal som dosť prekvapený, že taktiež tadesco pocítilo útok fašistov. Myslel som si, že keď tadesco je pod org je chránené pred našimi fašistami.

    OdpovědětVymazat
  18. https://otevrisvoumysl.cz/james-corbett-ukrajinska-krize-co-potrebuje-vedet/

    Tohle je úplně přesné.

    OdpovědětVymazat
  19. S tím se dá jen souhlasit, prakticky jste jediný, kdo jste revoluci rudých zločinců přežili, gratuluji

    OdpovědětVymazat
  20. Může si kdo chce co chce psat ale Putin není zlo...docela mě tady zaskočilo pár komentářů co se Putina týče u některých článků..
    Za mě konečně vyčistí Ukrajinu od těch banderovcu a ukrajinských milic co na ulici střílí vlastní lidi jen proto že je neposlechnou..

    OdpovědětVymazat
  21. rada by som prispela ale ja beriem invalidny 113 euri a moj syn si nechcel dat robit testy na covid tak 5 . mesiacov nemohol chodit do prace a riaditelka Tesca 50 ročna žena sama botox a plastika robila rozdieli medzi zamestnancami a 5. mesiacov nemal prijem a teraz pracuje ale stale mu dava ta riaditelka znižene hodiny tak syn pracuje za minimalnu mzdu , podala som na tu botoxovu pani trestne oznamenia ale policia to neriešila a odpisali mi že to mam podat na sud

    OdpovědětVymazat
  22. Dobrý den, https://gloria.tv/post/2uaHCASmwWg71JjejPW7waVJN

    OdpovědětVymazat
  23. Škoda, že zde nejdou rozkliknout odkazy, jako na minulém vebu.

    OdpovědětVymazat
  24. Děkuji za informaci konečně dobré zprávy 👍👍🇨🇿

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Evropská unie vyjednává o kapitulaci před Ruskem. Falešná Bidenova vláda je odsouzena k zániku

Zatímco vás rozptýlila speciální ruská operace, vláda Spojeného království vydala zprávu, která potvrzuje, že plně očkovaní nyní představují 9 z 10 úmrtí na Covid-19 v Anglii