Chile zakazuje diskriminaci mutantů a geneticky modifikovaných lidí

 


 

Zákon 21.422 zveřejněný ve středu 16. února zakazuje "diskriminaci v zaměstnání v případě mutací nebo změn genetického materiálu". Ustanovení zavádí mechanismy pro provádění "genetických testů".

Chile zákonem zakazuje diskriminaci mutantů a geneticky pozměněných osob. Kuriózní nařízení předložil senátor Alejandro Navarro Brain, bylo jednomyslně schváleno a ve středu 16. února 2022 zveřejněno v úředním věstníku.

Tento zákon zakazuje diskriminaci mutací nebo změn genetického materiálu v zaměstnání a též "zakazuje požadovat jakékoli osvědčení nebo test k ověření, že pracovník nemá takové změny nebo mutace ve svém lidském genomu".

Předpis stanoví, že "žádný zaměstnavatel nesmí podmiňovat přijetí pracovníka do zaměstnání, jeho setrvání v zaměstnání nebo prodloužení pracovní smlouvy, povýšení nebo mobilitu v zaměstnání nepřítomností mutací nebo změn v jeho genomu".
Zákon rovněž stanoví:

Pracovník může vyjádřit svůj svobodný a informovaný souhlas s podstoupením genetického testu.

Pokud tato vyšetření vyžaduje zaměstnavatel, musí převzít jejich náklady.

Zdravotnická zařízení a laboratoře, které provádějí tento typ vyšetření, stejně jako zaměstnavatelé, kteří mají k těmto informacím přístup, musí přijmout veškerá bezpečnostní opatření, aby chránili soukromí pracovníka a zaručili důvěrné nakládání s údaji.

Pracovník má vždy právo na přístup k informacím zjištěným genetickým testem.

Mutanti, "lidské osoby" a další kategorie

Proč Chile zakazuje diskriminaci mutantů a geneticky upravených osob? Kdo jsou tito lidé a jaký je důvod pro potřebu tohoto ustanovení? Jaký nový trend ospravedlňuje tuto iniciativu?

Chilský zákon připomíná rovněž kuriózní argentinskou legislativu z loňského roku, která se odvolává na práva "lidských osob". Chinda Brandolino poukázala na to, že se jedná o právní předehru k rozlišování mezi "lidskými osobami" a "translidskými osobami". Geneticky modifikované osoby, říká Brandolino, budou patřit vlastníkům technologie a nebudou mít stejná práva jako "lidské" osoby.
 

Zákon 21.422 předvídá temnou budoucnost. V tomto nařízení se objevuje velký logický kontrast.

Na jedné straně chrání práva geneticky pozměněných lidí (důsledek vakcín proti Covidu, jak včas varovali lékaři, kteří se sešli na summitu v Londýně), soukromí vašich údajů a právo nebýt diskriminován v zaměstnání.

Na druhou stranu systém v mnoha zemích formálně zakotvuje diskriminaci lidí, kteří si nenechali píchnout Covid vakcínu, porušuje jejich právo nezveřejňovat své lékařské údaje a posvěcuje jejich vyhazov z pracoviště.

Celkově toto ukazuje na budování nového právního řádu a judikatury v éře transhumanismu:

Být "mutantem" je chráněno a podporováno.
Být "čistokrevný" je potlačováno a trestáno.

Přeložila tereza | Zdroj: ZDE



Komentáře

  1. Tak to abychom si jako čistokrevní založili vlastní stát.

    OdpovědětVymazat
  2. Geneticky modifikované osoby, budou patřit vlastníkům technologie... Takže nebudou diskriminováni, ale budou nadále patřit vlastníkům technologie. Hlavně na to upozornili.

    OdpovědětVymazat
  3. Komentuje anna:
    Dr. Peter McCullough přináší alarmující informace o vakcínách:
    "Genetický kód pro protein spike nezůstává jen v hrubém endoplazmatickém retikulu. Ve skutečnosti se dostává do jádra lidské buňky. Panuje přesvědčení, že jde o trvalou instalaci do lidské DNA."
    https://gloria.tv/post/7o66epgFRnD4DQ3Dthshkadvv

    OdpovědětVymazat
  4. Vše, co potřebujete vědět o lži virů, nákaze a skutečné biologii:

    https://bartoll.se/category/virus-scam-the-virus-germ-theory-lie/

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Lidstvo je osvobozováno, protože Aliance bílých klobouků přechází do útoku. SWIFT nahrazen kvantovým finančním systémem

Evropská unie vyjednává o kapitulaci před Ruskem. Falešná Bidenova vláda je odsouzena k zániku

Je nutné uvést věci opět na pravou míru. Rozbor obálky The Economist na rok 2023