Cílem ruské speciální operace je ochrana DLR a LLR, demilitarizace a denacifikace Ukrajiny

 


Cílem ruské speciální vojenské operace není svržení současné ukrajinské vlády nebo zničení její státnosti, ale ochrana Doněcké a Luganské lidové republiky (DLR, LLR), demilitarizace a denacifikace Ukrajiny, jakož i eliminace vojenských hrozeb pro Rusko, uvedla na středečním briefingu mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová.

"Cílem speciální vojenské operace je ochrana DLR a LLR, demilitarizace a denacifikace Ukrajiny, eliminace vojenské hrozby pro Rusko, která přichází z území Ukrajiny v důsledku tamních aktivit zemí NATO a pokusů o napumpování země zbraněmi. Cílem operace není okupace Ukrajiny, zničení její státnosti nebo svržení současné vlády. Není namířena proti civilistům," zdůraznila.

Zacharovová poznamenala, že Rusko musí neustále vysvětlovat své cíle uprostřed "dezinformací a falešných příběhů, které západní zpravodajské služby vytvářejí v západních médiích".

Ruský prezident Vladimir Putin 24. února oznámil zvláštní vojenskou operaci na základě žádosti hlav donbaských republik. Ruský vůdce zdůraznil, že Moskva nemá v plánu obsazovat ukrajinské území a cílem je demilitarizace a denacifikace země. Ruské ministerstvo obrany zdůraznilo, že ruské ozbrojené síly nepodnikají údery proti ukrajinským městům. Ministerstvo zdůraznilo, že ukrajinská vojenská infrastruktura byla ničena přesnými zbraněmi a civilistům nehrozilo žádné nebezpečí.

Zdroj: TASS, 9.3.2022, 11:17 

Přeložila tereza 

 

Komentáře

  1. Zapomněli jste na něco a to, že Měkký Puťka se zmínil i o dekomunisaci Ukro-chazarije, což je velmi důležité.

    OdpovědětVymazat
  2. od Jindry:

    V Kyjevě se bojuje pro Nový světový řád, uvedla natvrdo italská televize

    https://m.vk.com/club78071920?z=photo-78071920_457258587%2Fwall-78071920_39906

    *********
    Bývalý starosta New Yorku a osobný právnik Donalda Trumpa, ako sľúbil o pár hodín skôr, začali na Twitteri zverejňovať dôkazy o tom, že moc na Ukrajine prevzala administratíva bývalého amerického prezidenta Baracka Obamu a ich sieť agentov na Ukrajine na čele s bývalým Prezident Ukrajiny Petro Porošenko.
    Tvrdí, že Ukrajine ukradli viac ako 100 miliárd dolárov a odviezli do zahraničia.
    „Toto je viac než bohatstvo Billa Gatesa a Marka Zukurberga dokopy,“ hovorí Giuliani.
    Porošenko a jeho členovia režimu nesmeli len kradnúť, kradli a delili sa so svojimi šéfmi Bidenom, Clintonom a ďalšími Demami Krádež bola rozdelená podľa princípu: „70 % bolo poslaných patrónom zo Spojených štátov, 30 % si držali Porošenko a členovia jeho režimu. "

    „Prevzali moc, zničili obrovskú krajinu v strede Európy a teraz sa snažia ospravedlniť ohavné zločiny demokraciou a zmenou kurzu na Ukrajine. „Toto je podvod, na Ukrajine bola len lúpež,“ povedal Giuliani

    https://m.vk.com/wall-78071920_39994

    *********************
    Preklad: Právě teď zjišťuji, že americké vojenské biolaboratoře, které Putin „zničil bunker“ na Ukrajině, neřídil nikdo jiný než krycí společnost CIA „EcoHealth Aliiance“.

    ANO!... stejná společnost, která provedla úpravy „funkčního zisku“ na Coronavirus pro FAUCI (NIAIDS) & COLLINS (NIH) ve WUHAN!!!!
    A jehož generálním ředitelem není nikdo jiný než Peter Daszak – ten samý člověk, který právě přiznal, že je agentem CIA jednomu ze svých zaměstnanců, který právě před dvěma týdny vstoupil na veřejnost jako informátor pro EcoHealth-Alliance!

    To vysvětluje spoustu reakcí, které vidíme ze západu. Byli naštvaní, protože Putin prostě ‚zabil‘ jakoukoli šanci, že na nás vyvolají další pandemii – poslední hřebíček do rakve kabaly.
    https://uncoverdc.com/2022/02/09/ecohealth-alliance-w.. https://t.me/absurdnisvet

    EcoHealth Alliance: Whistleblower Exposes Corruption - UncoverDC
    uncoverdc.com

    https://m.vk.com/wall-199284310_62482

    ****************
    Český národ neposiela žiadne námietky proti návrhu Európskej komisie o covid pasoch, je možné, že sa v Česku o tom nevie??? Námietky sa smú predkladať len do apríla:!!!!


    https://ec.europa.eu/info/law/better-regulation/have-..

    Initiative
    ec.europa.eu


    https://m.vk.com/wall-78071920_39910

    OdpovědětVymazat
  3. Od Jindry:

    https://m.vk.com/wall-199284310_62405
    ☣ Dokument: Laboratoř smrti (1. část ze 3)

    Jak americké ministerstvo obrany outsourcovalo výzkum nebezpečných patogenů s potenciálem stát se biologickými bojovými látkami do prozápadních republik bývalého Sovětského svazu.

    Po stopách laboratoře Lugar Center v gruzínském Tbilisi.

    První díl: Lugarské centrum v Tbilisi, nevysvětlitelné epidemie na území Gruzie, korupce na nejvyšších vládních místech a neuvěřitelné smlouvy jako carte blanche pro beztrestné zabíjení lidí soukromou laboratoří.

    Dokumentární film z roku 2018 - nyní s mimořádnou aktuálností!

    https://m.vk.com/wall-199284310_62405

    *********************
    https://m.vk.com/video-199284310_456242103?list=32cac77916aae0c534&...

    ☣ Dokument: Laboratoř smrti (2. část ze 3)

    Jak americké ministerstvo obrany outsourcovalo výzkum nebezpečných patogenů s potenciálem stát se biologickými bojovými látkami do prozápadních republik bývalého Sovětského svazu.

    Po stopách laboratoře Lugar Center v gruzínském Tbilisi.

    Druhý díl: Monopoly a nemravně předražené léky pro Evropu, pokusy na lidech, nové laboratoře na Ukrajině, kontaminovaný hmyz jako přenašeč nemocí, drony jako přenašeči kontaminovaného hmyzu s cílem zabíjet.

    Dokumentární film z roku 2018 - nyní s mimořádnou aktuálností!

    *********************
    ☣ Dokument 3/3: Laboratoř smrti (3. část ze 3)

    Jak americké ministerstvo obrany outsourcovalo výzkum nebezpečných patogenů s potenciálem stát se biologickými bojovými látkami do prozápadních republik bývalého Sovětského svazu.

    Po stopách laboratoře Lugar Center v gruzínském Tbilisi.

    Třetí díl: šíření kontaminovaného hmyzu v okolních republikách, porušování mezinárodní smlouvy proti biologickým zbraním, sběr dat o DNA, další vývoj patogenů, jako je mor, aby je bylo možné použít proti specifickým etnickým skupinám, například aby bylo možné zabíjet etnické Slovany.

    Dokumentární film z roku 2018 - nyní s mimořádnou aktuálností!
    https://t.me/svapade


    Svoboda, Demokracie a Humanismus
    t.me

    https://m.vk.com/video-199284310_456242104?list=308a5bea83cdb82f73&from=wall-199284310_62408

    OdpovědětVymazat
  4. od Jindry:

    9/3 DOPOLEDNIK: Situace na benzince u stojanu: ja se jen tak divam... Fact checker a migracni vlna: proc manipuluji fakta? Co bych mel vedet, nez vyvesim vlajku? Chcete ochranit sve finance pred inflaci?

    https://www.facebook.com/tvsvetlo.zive/videos/498114078583605/

    ***** ****

    9/3 ODPOLEDNIK O PRAVDE:

    https://www.facebook.com/tvsvetlo.zive/videos/93-odpolednik-o-pravd...

    OdpovědětVymazat
  5. od Jindry:

    Žoldáci NATO/EU na Ukrajině

    https://m.vk.com/wall-78071920_40180


    Šiřte a dávejte na FB !!!!!!!!!!
    *********************

    Ruská armáda celý konflikt nahrává jak z dronů, tak země, údajně se svět bude divit, kdo odstřeloval civilní cíle !

    https://m.vk.com/club78071920?z=photo-78071920_457258633%2Falbum-78071920_00%2Frev

    ****************

    Obrovský skandál z minulosti !

    A teď je už vše jasné !

    Na předsedu ODS Petra Fialu prasklo paktování se sudetoněmeckým Lansmanschaftem !

    https://m.vk.com/club78071920?z=photo-78071920_457258637%2Falbum-78...


    Šiřte a dávejte na FB !!!!!!!!!!!!!!!!

    ***************
    Okamžitá demise vlády ČR


    Okamžitá demise vlády ČR
    www.petice.com


    https://m.vk.com/wall-78071920_40149


    Šiřte a dávejte na FB !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  6. od Jindry:
    Petr Štěpánek o dnešní situaci

    *Malé osvěžení paměti aneb Ukrajinská protože*
    *1.Protože Evropská unie nutila Ukrajině nepřijatelnou asociační dohodu, ukrajinský prezident Janukovyč ji odmítl podepsat.**2.Protože prezident Janukovyč asociační dohodu s EU odmítl podepsat, nastal Majdan.**3.Protože nastal Majdan, vlády nad Ukrajinou se s podporou EU a USA zmocnily ultranacionalistické síly.**4.Protože se vlády nad Ukrajinou zmocnily ultranacionalistické síly, okamžitě přišly s návrhem na zrušení ruštiny jako úředního jazyka.**5.Protože ultranacionalistické síly přišly s návrhem na zrušení ruštiny jako úředního jazyka, začaly se východní ukrajinské regiony bouřit.**(Poznámka: Na východě Ukrajiny nežije proruské obyvatelstvo, jak nám už osm let bulíkuje Českátelevize, nýbrž miliony Rusů. A protože na východě Ukrajiny žijí Rusové, cítí s nimi Rusko sounáležitost.)**6.Protože se východní ukrajinské regiony začaly bouřit, poslala na ně ukrajinská vláda armádu.**7.Protože ukrajinská vláda poslala na východní ukrajinské regiony armádu, akcelerovaly tam separatistické tendence.**8.Protože akcelerovaly separatistické tendence, ukrajinská vláda namísto nabídky rozumnéautonomie dál harašila zbraněmi a přitápěla pod kotlem.**9.Protože ukrajinská vláda dál harašila zbraněmi a přitápěla pod kotlem, došla po osmi letech Rusům na obou stranách hranice trpělivost.**A jsme tam, kde jsme.*Aneb - Kdo seje vítr, sklízí bouři... nesouhlasím s válkou, je mi líto že letitá jednání nevedla k vyřešení konfliktu. Hrozně nerad přeposílám, ale bohužel je to krutá pravda !!!*Nikdy v historii nežily slovanské národy s germánskými v míru, jen ti dnešní blbečci si myslí, že to dnes jde.**Germán nikdy nepřijme Slovana na svou úroveň, jen naši blbci se snaží od Slovanů odtrhnout !*Plačte nad tím, jak daleko jste to nechali svou liknavostí, leností, alibismem a netečností a hlavně vaší orientací a upřednostňováním spotřebního způsobu života dojít.**Plačte nad tím, jak lehce jste vyměnili svá odvěká práva za plné vozíky žrádla v marketech,za televize přes půl obýváku, auta na půjčky. *Plačte nad svou hloupostí *a nepoučitelností při vhazování lístků do volebních uren. Vaši zemědělskou zem vám ukradli, její zbytky poseli jedovatou řepkou. Vaši vodu vám prodávají dráž než víno. Sebrali vám mouku, cukr, brambory, krávy, prasata, průmysl. Ani Rusové si nedovolili vám diktovat, co smíme nebo nesmíme pěstovat a chovat. Byli jste soběstační v potravinách.**Plačte nad tím, že jste si nechali zničit školství a učňovský dorost, tolerujete obory, které nikdo nepotřebuje.**Plačte nad tím, že upřednostňujete individuální zájmy nad celospolečenskými, tím jste umožnilirozvoj sobectví, netolerance, závisti a zničení morálky.**Plačte nad tím, jak někteří politici a také herci (vlastizrádci), chtějí za vidinou peněz přijímat imigranty. **Plačte nad tím, že jste uvěřili, že nepatříme mezi Slovany a přestali jste věřit slovanské soudržnosti.**Plačte nad tím, že jste opět uvěřili Západu, který nás vždy prodal a zradil a chtěl zachránit jen sám sebe.**Plačte nad tím, že jste se nepoučili z mnichovské zrady a opět uvěřili žvástům západní propagandy. *PLAČTE NAD TÍM, CO VÁS ČEKÁ, AŽ ZAČNE HOŘET VAŠE ZEM !!!/Západ vám nepomůže, jedině si s vámi vytře zadek. Už teď vám diktuje, co smíte a co ne. Nebo jste si toho ještě nevšimli? **Škoda...***

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Lidstvo je osvobozováno, protože Aliance bílých klobouků přechází do útoku. SWIFT nahrazen kvantovým finančním systémem

Evropská unie vyjednává o kapitulaci před Ruskem. Falešná Bidenova vláda je odsouzena k zániku

Zatímco vás rozptýlila speciální ruská operace, vláda Spojeného království vydala zprávu, která potvrzuje, že plně očkovaní nyní představují 9 z 10 úmrtí na Covid-19 v Anglii