Dmitrij Peskov: Rusko a USA udržují dialog prostřednictvím určitých kanálů

 

Moskva a Washington udržují určité kanály dialogu na pozadí současné geopolitické situace, uvedl v sobotu mluvčí ruského prezidenta Dmitrij Peskov.

Ruský prezident Vladimir Putin 24. února v televizním projevu uvedl, že v reakci na žádost hlav donbaských republik přijal rozhodnutí o provedení speciální vojenské operace na ochranu lidí, "kteří již osm let trpí zneužíváním a genocidou ze strany kyjevského režimu". Ruský vůdce zdůraznil, že Moskva nemá v plánu okupovat ukrajinské území.

Při objasňování vývoje událostí ruské ministerstvo obrany ujistilo, že ruské jednotky neútočí na ukrajinská města, ale omezují se na chirurgicky přesné zasažení a zneškodnění ukrajinské vojenské infrastruktury. Civilnímu obyvatelstvu nehrozí žádné nebezpečí.
 
Přeložil roman | Zdroj: TASS


Komentáře

  1. Přesně tak, likvidace chazrské mafije se děje jako chirurgická operace s tím, že tito
    zločinci budou totálně eliminováni a tak satn si své spratky může vzít zpět do pekla.

    OdpovědětVymazat
  2. Nevím kam to dát, ale důležité pro všechny! https://www.youtube.com/watch?v=eY0vGl3fxpg

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to web Proud národní hrdosti dne 5.3.2022
      Dějinné paralely tentokrát Očima hvězd s J.Pavlisem

      já otevřu bez problémů

      Vymazat
  3. ahoj, přemýšlel jsem co se to děje s lidmi, že je tak moc lidí sfanatizovaných a slepě věří médiím, přesto že i ti největší slepci a hlupci během posledních dvou let museli vidět, že média nejsou to co tvrdí, ale že je to řízená propaganda s jediným správným názorem. přemýšlím nakolik na to mají vliv reálné "zaručeně pravdivé" informace, nakolik signály, které nevnímáme svými přirozenými smysly a nakolik vakcinace. U některých nezabodnutých zafungují argumenty v souvislosti s tou masáží která tu byla a teď pokračuje jen na jiné téma. Základ je ale vlastní kritické myšlení. Pokud je někdo hodně zhypnotizovaný tak je to marný a ztracený čas. někteří s jiným než je většinový názor jsou zoufalí, že to už ani nemají s kým probrat. aby jsme pomalu začli zakládat tajné konspirační spolky. vnímám, že lidé s vyšším vzděláním, a kteří se pokládají za inteligentnější jsou postižení více, než lidé v dělnických profesích. tak se držte a mějte ty správné přátele

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tak .....

      Ako predpovedal TM ....

      Kombinácia smartfónov, vakcín a 5G urobí z ľudí zombie .....

      Jednoducho nestrácať čas a energiu na tých, čo sú už zmutovaní ....

      mikulas gera

      Vymazat
    2. To bude tím, že ne každý je "člověk"... na zemi je vtěleného hodně temna. Tito lidé pomáhají temnu v jejich plánech.
      A není to jen nějakých 10 nebo 20% lidí. Patří sem i spousta "guru", ke kterým vzhlíží davy lidí.
      Irena G.

      Vymazat
    3. Ve většině případů bohužel platí "čím více titulů, tím větší idiot"....výplach proběhne na několikrát.

      Vymazat
    4. To s vyšším vzdelaním nie vždy platí...ja som vysokoškolsky vzdelaný ale prebudeny už 2 roky

      Vymazat
    5. hajc
      ahoj úplně přesně.

      Vymazat
    6. Mluvíš mi z duše. Dnes jsem dostala mail od vnučky, o které jsem si myslela že o všem přemýšlí a má docela dobré názory. No ohedně Ukrajiny máme úplně jiné náhledy a na můj mail s videem profesora Staňka mi odpověděla tak šeredně, že jsem dospěla k stejnému názoru jak Ty, nic už jí posílat ani říkat nebudu, ještě teď jsem z toho smutná a to mi není zapotřebí. Chtělo by to nějaké stejně smýšlející človíčky, s kterými bychom si mohli popovídat a třeba i občas vidět, hned by byl svět veselejší. Ještě že máme přírodu a blízko les, tam je člověk jak v ráji. Buďte v pohodě a mirové nebe nad hlavou, jak vždy říká p.Pjakin. Bude líp

      Vymazat
  4. Něco mi vrtá stejně hlavou. I přesto jsem pořád na straně Putina. Proč zakazují v Rusku demonstrace a nesouhlas s válkou a taky proč byl v jejich zemi zablokován FB a Twitter. To mi nedává smysl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem v kontaktu s kamarádkou z Moskvy - facebook jim zatím pořád jede.
      Irena G.

      Vymazat
  5. Mišustin včera nařídil ministerstvu financí, aby provedlo masivní nákup akcií ruských společností.
    https://www.pokec24.cz/nezarazene/sbohem-putin-zahajuje-masivni-znarodnovani/

    OdpovědětVymazat
  6. Novinky
    https://www.facebook.com/100001884472043/posts/7167087636697314/

    OdpovědětVymazat
  7. Ze švédských zdrojů 1/2
    ze švédských médií...
    Putin bombardoval Bidenem vlastněnou vilu na Ukrajině, zatímco zatloukal Biolabs & Pedophile Rings
    Podle Michael Baxter-2. března 202293247894
    """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
    "Ruský prezident Vladimir Putin v úterý prezidentu Trumpovi řekl, že ruská armáda zničila velké množství zahraničních zařízení na biologické zbraně, které na Ukrajině provozovaly carte blanche, dokud jeho armáda nepodnikla rozhodné a strategické kroky, aby zbavila zkorumpovaný národ toho, co nazýval satanským vlivem, mar- Zdroj a-Lago řekl Real Raw News.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Komentuje anna:
      Dnes, 7.3.2022, článok na InfoVojne: Ruka v ruke s vojenskou operáciou proti ukronacistom odštartovala v tichosti celosvetová operácia proti medzinárodnej sieti pedofilov globálnej elity. Vo svete ich bez mediálnej pozornosti väčšiny štátnych a korporátnych médií pozatýkali stovky...

      Vymazat
  8. Že švédských zdrojů 2/2
    Zatímco velká část národa seděla přilepená k televizorům a počítačům a sledovala projev nelegitimního prezidenta o stavu unie – v místnosti napůl plné podvodníků – Putin a Trump z jeho velitelského centra Mar-a-Lago strávili 20 minut telefonováním zavolejte ještě jednou a diskutujte o skutečných důvodech ruského vůdce pro zahájení útoku na ukrajinskou suverenitu.

    Putin strávil první polovinu hovoru tím, že informoval Trumpa o jeho snaze zničit Západem sponzorované biolaboratoře na Ukrajině, které nazval „zkázou“ na kdysi krásné krajině. Podle Putina, který se za 7 dní stal nejodpornějším padouchem na světě a nahradil Si Ťin-pchinga, ruská armáda vyhladila následující: 11 zařízení na biologické zbraně financovaných ministerstvem zahraničí USA/ministerstvem obrany; 4 německá výzkumná centra toxických chemických látek; 3 švýcarská nanotechnologická centra; 1 francouzské biotechnologické konsorcium; a 3 izraelské laboratoře, které horečně pracovaly na zbraních proti vzteklině přenášené vzduchem. Putin navíc tvrdil, že jeho síly provedly přesné údery na mobilní (18kolky, které nebyly bezpečně přestavěny do provizorních laboratoří) biolaboratoře pokoušející se převézt smrtící patogeny přes ukrajinskou hranici do Polska.

    Putin navíc řekl, že jeho stíhací letouny zničily 200akrovou vilu vlastněnou Bidenem 35 km západně od Kyjeva. Trval na tom, že Biden byl hluboce zapleten do ukrajinských zločineckých podniků, a slíbil Trumpovi, že brzy poskytne světu „všechny důkazy, které potřebuje“. Putin dále tvrdil, že „mnoho lidí v Bidenově démonickém doupěti“ masivně profitovalo z „vzplanutí zla“, které se zakořenilo na ukrajinské půdě. Podle Putina bylo při útoku zabito dvacet Bidenových zahraničních kohort.

    Putin navíc nadále odsuzoval příběhy o svém šílenství jako západní propagandu a vyvracel příběhy o masových zběhnutích nebo o tom, že jeho konvojům docházelo palivo a jídlo. Také pokáral tvrzení Západu, že jeho jednotky páchaly válečné zločiny tím, že bez rozdílu bombardovaly a ostřelovaly nevinné civilisty.Prezidente Trumpe, víte, co jsou to fake news." Tohle všechno jsou falešné zprávy. Vaše média ukazují stejné tři obrázky videí znovu a znovu, 24 hodin denně, aby falešně tvrdili, že dělám nějakou genocidu. Vlastní zpravodajské zdroje vaší země přiznávají, že jsem poslal pouze 75 letadel a žádné UAV. Kdybych chtěl dobýt Ukrajinu, poslal bych 1000 letadel. Víte, jak vypadá skutečná invaze. Podívejte se na video z Ameriky 'Shock and Awe' v Iráku. To je invaze. Mohl bych, kdybych chtěl, ale to není můj cíl,“ řekl prý Putin Trumpovi.

    Druhá část výzvy se soustředila na Putinovy pokusy najít, izolovat a vyhladit smečky obchodující s dětmi, které beztrestně fungovaly na Ukrajině, operaci, která začala poté, co ruské speciální jednotky při hledání zbraní hromadného ničení narazily na cihlová budova plná zajatých dětí.

    „To, co Putin řekl Trumpovi – jeho lidé našli další tři místa, každé s 25-60 dětmi uvnitř. Nikdo nebyl zjevně Američan, ale přesto byli z mnoha různých zemí. Dva ze tří, alespoň Putin řekl, byli hlídáni Ukrajinci a jeho Spetznas je zabil a osvobodil děti. Pak nastražili výbušninu a odpálili tábory. Hodně se mluví o tom, že Rusko zabilo pět lidí při útoku na televizní stanici v Kyjevě. Pokud Putin říká pravdu, a já rozhodně neříkám, že ano, ukrajinská vláda a kartely obchodující s dětmi to místo využívaly jako prostředek komunikace,“ řekl náš zdroj.

    Na otázku, jak moc věří Trump v Putinovu celkovou upřímnost, náš zdroj odpověděl: „Trump nebere nic jako samozřejmost, všechno pečlivě měří. Víme, že nejméně dvě americké děti držené jako rukojmí na Ukrajině jsou nyní na cestě domů. Trump vždy vyhodnocuje a vypočítává, co se děje.“

    OdpovědětVymazat
  9. V minulých dvou letech jsme si na viditelné rovině mohli zahrát hru s názvem „Probuď Covid spáče“.
    Hra je to vskutku zajímavá, ale hlavně velmi poučná. Mohli jsme se mnohdy přetrhnout a stavět třeba i na hlavu, jen abych získali nějaký ten bod... a kdo zatím na body vede?

    A protože se tato hra pro některé zúčastněné stala již nudnou, zastaralou a pro mnohé i vyčerpávající, objevila se na trhu nová hra s názvem „Probuď válečného spáče“.
    Mnozí po novince skočí a s chutí si ji opět zahrají, ale mnozí z nás jsou již natolik unavení, že o tuto novu hru už nemají zájem. ... a kdo zatím na body vede?

    Hra stále ještě není dohraná, ale máme i jiné možnosti, jak získat body.
    Buď nemusíme dělat nic, protože přece „on to za nás někdo vyřeší“ (co mi to jen připomíná), no vždyť už je to za humny, jen to zatím na té viditelné rovině není vidět.
    A nebo můžeme začít hrát tu stejnou hru, ale z jiné roviny... roviny neviditelné. Máme totiž ohromný nástroj k vítězství, který nevyužíváme!

    Slyšeli jsme to již mnohokrát, ale neuškodí připomenout:
    „změň sebe a změníš svět“... „myšlenky tvoří realitu“... jak myslíš, to se ti děje“.

    Jak naše frekvence ovlivňuje masy.
    Po 29 letech intenzivního výzkumu se Dr. Hawkins těší z těchto působivých výsledků:

    Každý, kdo dosáhne vyšší úrovně vědomí a vibruje na frekvenci optimismu bez posuzování, vyrovnává negativní energii 90 lidí, kteří vibrují na nižší úrovni.

    Každý člověk, který dosáhl vyššího vědomí a vibruje na frekvenci čisté lásky, odpuštění a úcty ke všem živým bytostem, transformuje negativní energii ze 750 lidí vibrujících na nižších úrovních.

    Každý, kdo dosáhne vyšší úrovně vědomí a vibruje na frekvenci osvícení, štěstí a míru , kompenzuje negativní energie 10 000 lidí vibrujících na nižších úrovních.

    Každý, kdo dosáhl vyšší úrovně vědomí a vibruje na frekvenci milosti, a když čistý Duch této bytosti je jedno se vším , dorovnává negativní energii 70 000 lidí vibrujících na nižších úrovních.

    Už chápete, co znamená dosažení takzvaného kritického počtu lidí ?
    Vidíte, jak to vše závisí na každém jednotlivci? Chápete, jak je to celé propojeno?

    ... pokračování článku zde:

    https://www.slovanskenoviny.sk/ako-nasa-frekvencia-ovplyvnuje-masy/

    Přeji všem krásnou neděli,
    alka

    OdpovědětVymazat
  10. Jarda Dušek, video z FB:

    https://scontent-cgk1-1.xx.fbcdn.net/v/t66.36240-6/10000000_474931377458466_7811006582547772299_n.mp4?_nc_cat=108&ccb=1-5&_nc_sid=985c63&efg=eyJybHIiOjE1MDAsInJsYSI6MjA4NSwidmVuY29kZV90YWciOiJvZXBfaGQifQ%3D%3D&_nc_ohc=1Cx7kasTlvwAX_zQgJ6&rl=1500&vabr=473&_nc_ht=scontent-cgk1-1.xx&oh=00_AT8D-CwN4I-pwpTpPJ1xabfW2iBigerFDxGgCzUkp72HiQ&oe=62277C75

    OdpovědětVymazat
  11. No pratele dnes telefonovala s otcem no normalne dokazeme i pul hodiny klabosit ale dnes jsem to musela rychle ukoncit,tema zacala na Rusko a Ukrajina a zacal nadavat na ne jake jsou to svine ze si nedokaze predstavit kdyby opet nas dosli okupovat ze uz si to prozil jake jsou to hajzli Russti atd.no nechala jsem ho domluvit kdyz se zastavil prilela jsem olej do ohne rekla jsem ze by Rusko vitala s otevrenou naruci a tu to teprve zaclo.Proste tata je 3pichlej a jeste vymyty mozek.Mohu mu predkladat cokoli ne a ne.Na otazku jak ke mozne ze se nevedelo 8let o valce v Ukrajine proc az ted a jeste media lzou nam,me nedokazal odpovedet.tim se hovor ukoncil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně jako podle mustru, manžel třikrát zapíchnutý a stejné chování i slova. Škoda slov. heduš

      Vymazat
  12. Zdravim vas skusam koment, ostatne ktore som posielala 3 a 5 marca tu nevidim,. Na univerzite bocconi v milane zakaz Dostojevskeho, pridavaju sa aj ostatne univerzity, dnes hovorili o koniec hudby čajkovskeho, len tak mimochodom..
    drzte sa tiamostef

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Lidstvo je osvobozováno, protože Aliance bílých klobouků přechází do útoku. SWIFT nahrazen kvantovým finančním systémem

Zatímco vás rozptýlila speciální ruská operace, vláda Spojeného království vydala zprávu, která potvrzuje, že plně očkovaní nyní představují 9 z 10 úmrtí na Covid-19 v Anglii

Evropská unie vyjednává o kapitulaci před Ruskem. Falešná Bidenova vláda je odsouzena k zániku