Expremiér Ukrajiny: Putin zachránil statisíce životů

 


Ruská vláda se rozhodla zavést na Ukrajině pořádek. To píše Nikolaj Azarov, který byl třikrát premiérem Ukrajiny, ve zprávě na Facebooku. Tvrdí, že NATO plánuje jaderný útok na Rusko.

"NATO chtělo zahájit třetí světovou válku použitím jaderných zbraní proti Rusku," řekl Azarov. "Od prosince 2021 Rusko dostává informace o plánech NATO rozmístit na Ukrajině čtyři armádní brigády." Jedna z těchto brigád by mohla nést jaderné hlavice.

Podle Azarova chtělo NATO rozmístit vojáky v létě. "Aby zabránila třetí světové válce a jadernému útoku na Rusko, rozhodla se ruská vláda udělat na Ukrajině pořádek," píše Azarov, který byl premiérem v letech 2004, 2005 a 2010.

Vysvětluje, že ukrajinská armáda také plánuje vojenskou operaci v Donbasu a vyhlazení ruskojazyčného obyvatelstva. Útok byl plánován společně se Spojenými státy a měl začít 25. února.

Podle bývalého premiéra zachránil ruský prezident Vladimir Putin v Doněcku a Luhansku statisíce životů. Azarov upozornil, že vojákům Doněcké lidové republiky se podařilo získat mapu, která ukazuje, že probíhá rozsáhlý útok na Donbas.

Azarov opustil Ukrajinu poté, co bylo 21. února 2014 stříleno na jeho auto. V autě byla v té době jeho manželka. Útok přežila, ale utrpěla vážné trauma.

Přeložil carsten | Zdroj: UNCUT-NEWS


Komentáře

  1. Jako ja jsem zvedav jak tohle cele dopadne, uz jen to ze odpadali v cely evrope restrikce covidovy a tyden na to ruska invaze na ukrajinu, povoleni sroubu, odvest pozornost od covidu, ted EU resi zavedeni povinnych covidpasu ve stinu konfliktu na ukrajine. Je to cely nejaky divny, to by clovek rekl, ze si tohle lidi musi dat do souvislosti ze to je cely jeden plsn jak je drzet ve strachu. A oni i pres to se neproberou z ty diskoteky, hltaj TV, 25hodin denne propagandy, jen covid vystridala ukrajina. Jen to zatim vypada ze nas ted cekaji velmi tezky casy, ted budem uz jen chudnout...nebylo tohle v plsnu na tenhle rok? Nechat explodovat ekonomiku a potvrdit zavedení povinnyho ockovani a zavirat lidi s jinym nazorem?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...prosím ZDIELAJTE ďalej a posielajte svoje NIE proti -who-zákonu a
      a chystanému globál-zdravotnému fašizmu, ktorý chce DIKTOVAŤ povinné zdravotné úkony, ak sa tak who rozhodne aj bez rešpektovania národných ústav aj vášho súhlasu =robiť s vaším telom čo sa im zachce...

      ALARM! WHO CHYSTÁ DVA EXTRÉMNĚ NEBEZPEČNÉ ČLÁNKY PRO NAŠE SVOBODY. NESOUHLAS ZASLANÝ WHO MUSÍ BÝT DO 15.4.!

      https://cz24.news/alarm-who-chysta-dva-extremne-nebezpecne-clanky-pro-nase-svobody-nesouhlas-zaslany-who-musi-byt-do-15-4/

      Vymazat
    2. Myslím si, že vím co bude dál. :-) Dnes ráno na radiu OK v hlavních zprávách hovořili o UFO a rozhodně to nebylo zesměšňováno. Myslím, že hovořili o r. 1999 a o případu, kdy v USA bylo vidět několik asi 1 km velkých objektů a hlášení tísíců svědků.

      Vymazat
  2. BQQQM! Co když SARS-COV-2 vyrobil Fauci na Ukrajině?!

    „Biolaboratoře na Ukrajině financované Spojenými státy prováděly výzkum netopýřího koronaviru, říká ruské ministerstvo obrany.“

    „Ruské ministerstvo obrany oznámilo, že brzy zveřejní balíček dokumentů obdržených od pracovníků ukrajinských biolaboratoří, výsledky jejich zkoumání.“
    (zdroj: Sputnik)


    Qdrop 3658 ze 7.12.2019 (!):

    „Kde je George SOROS?
    Ukrajina?
    Kdo nedávno cestoval na Ukrajinu?
    ….“

    Julians Rum:
    Počkejte, takže Soros byl na Ukrajině několik dní předtím, než ve Wu-chanu vypukl covid. Je možné, že lahvička s C19 byla převezena z laboratoře na Ukrajině do Wu-chanu a obsah tam vypuštěn jako zástěrka?
    https://t.me/juliansrumchannel/1402

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snáď si nemyslíte, že by Soros osobne nosil lahvičky s vírusom... ak by mal ísť niečo osobne vybavovať, existuje aj iná možnosť ako preniesť bezpečne informácie, netreba osobne niekam chodiť.
      V každom prípade, snáď dnes už nik nepochybuje, že ten vírus vyrobili v labáku.
      Toto je len kŕmenie tlupy a masy balastnými informáciami.

      Vymazat
  3. Komentuje anna:
    Mluvčí ruského ministerstva zahraničních věcí, Maria Zacharovová, dnes uvedla, že Rusko získalo důkazy výzkumného programu biologických zbraní na Ukrajině financovaných USA. Vyzývá Washington o poskytnutí dalších podrobností. "Dost bylo her."
    https://rumble.com/vwyf2p-prohlen-rusk-mluv-ministerstva-zahrani.html

    OdpovědětVymazat
  4. od Jindry:

    Okamžitá demise vlády ČR


    Okamžitá demise vlády ČR
    www.petice.com

    https://m.vk.com/wall-78071920_40149


    Šiřte a dávejte na FB !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petice to nezařídí. Ale plán na ně pamatuje.

      Vymazat
  5. Komentuje anna:
    Náměstkyně ministra zahraničí Victoria Nuland v úterý uvedla, že na Ukrajině existují "zařízení pro biologický výzkum". USA se obávají, že by se jich mohly zmocnit ruské síly. Nuland to uvedla na dotaz senátora Marca Rubia (R-FL), zda má Ukrajina chemické nebo biologické zbraně.

    https://rumble.com/vwyji5-zazen-pro-biologick-vzkum-na-ukrajin.html

    OdpovědětVymazat
  6. Dnes jsem omylem klikla na původní adresu tadesca.org a když mi naskočila původní stránka, tak jsem se domnívala, že už je zprovozněn původní web. Zarazila jsem se akorát u podivné diskuze - podvodné zneužití cizí digitální internetové identity a pak jsme si všimla, že je vše z února. Teprve při kliku na banner tadesco mne to přesměrovalo sem, jinak jde články a příspěvky na původním tadescu číst, ale jen v prohlížeči Opera, na Chromu byla stránka rozhozená.
    https://ctrlv.cz/Gnjj
    https://ctrlv.cz/39zp

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky,mne se vcera objevila ve spamu zprava z Tadesca,ze nekdo mi chtel zmenit heslo pro Tadesco.org
      Požadavek na resetování hesla pochází z IP adresy 80.189.97.0. to neni ma IP - co se to deje ? - Ajka

      Vymazat
  7. Více k tématu i s videem zde: https://www.infovojna.bz/article/video-putin-zachranil-statisice-zivotov-nato-planovalo-rozputat-3-svetovu-vojnu-s-pouzitim-jadrovych-zbrani-proti-rusku-vyhlasil-byvaly-ukrajinsky-premier-azarov?fbclid=IwAR27-xdmpFdp401esMvthtKz157MUd2cDAmpyZ1MPHFyW7fCd3T-ChxiD_8

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Lidstvo je osvobozováno, protože Aliance bílých klobouků přechází do útoku. SWIFT nahrazen kvantovým finančním systémem

Evropská unie vyjednává o kapitulaci před Ruskem. Falešná Bidenova vláda je odsouzena k zániku

Je nutné uvést věci opět na pravou míru. Rozbor obálky The Economist na rok 2023