Tajné americké laboratoře biologických zbraní na Ukrajině: jeden z důvodů ruské vojenské operace?



Jedním z důvodů ruské vojenské operace na Ukrajině může být existence několika dosud světovou veřejností téměř nepovšimnutých biologických laboratoří, které provozují USA a kde se údajně provádí výzkum a práce s "nejsmrtonosnějšími biologickými zbraněmi na světě". Že se nemusí jednat jen o konspirační mýtus, ukázala mučírna CIA a další tajná zařízení USA po celé východní Evropě, o nichž se začalo mluvit teprve před několika lety. Dříve byla jejich existence vždy důrazně popírána.

Několik amerických biologických laboratoří na Ukrajině

Na Ukrajině mají USA a jejich tajné služby od revoluce na Majdanu v roce 2014 prakticky volnou ruku v operacích proti Rusku, ale i evropským "spojencům". Od té doby USA investovaly na Ukrajině více než 6 miliard dolarů (!) na vyzbrojení armády a financování protiruských kampaní. Investice se pravděpodobně rozšíří i na oblast biochemických bojových látek. Oficiálně je známo, že USA provozují na Ukrajině několik takových laboratoří v rámci svého "Programu snižování biologických hrozeb". Celkem prý existuje až osm zařízení! Člověk se právem ptá, proč USA provozují taková zařízení na Ukrajině. 

Oficiální důvod: USA v této oblasti spolupracují s partnerskými zeměmi na "boji proti hrozbě vypuknutí (úmyslného, náhodného nebo přirozeného) nejnebezpečnějších infekčních nemocí na světě". Na Ukrajině je cílem programu "konsolidovat a zabezpečit patogeny a toxiny související s bezpečností a pomoci zemi odhalit a nahlásit ohniska způsobená nebezpečnými patogeny dříve, než začnou představovat riziko pro stabilitu nebo bezpečnost".



Převzalo Rusko kontrolu?

Rusko v prvních hodinách vojenských operací na Ukrajině prohlásilo, že neutralizuje především "vojenská zařízení", ale objevily se zprávy, že cílem byly i biolaboratoře. Ruští zasvěcenci mají podezření, že Putin již nemohl akceptovat hrozbu biochemického útoku, zejména vzhledem k situaci s původem koronaviru ve Wuhanu a jeho pochybným okolnostem.

Nejméně tři z těchto laboratoří se nyní nacházejí na území kontrolovaném nebo napadeném Ruskem. Není jasné, zda Rusko laboratoře převzalo nebo zničilo. Stejně pochybné byly i boje kolem Černobylu. Šlo pouze o prestižní dobytí ruskou armádou, nebo se tam nacházelo i něco celostátně významného (kromě zničených jaderných reaktorů)?

V každém případě byly v roce 2019 zřízeny dvě laboratoře úrovně biologické bezpečnosti 2 pro ukrajinskou službu ochrany spotřebitele v Kyjevě a Oděse. USA podporují nejen toto laboratorní zařízení, ale financují také výzkumné projekty na Ukrajině, na nichž spolupracují ukrajinští a američtí vědci. Rusko obvinilo USA z vývoje biologických zbraní na svých hranicích, na Ukrajině a v Gruzii. V roce 2021 tajemník ruské bezpečnostní rady Nikolaj Patrušev v souvislosti s neschopností Světové zdravotnické organizace (WHO) určit původ viru Covid 19 zdůraznil, že Rusko věří, že USA vyvíjejí biologické zbraně v blízkosti jeho hranic.

Laboratoře USA pro výrobu biologických zbraní v okolí Ruska a Číny

Řekl: "Všimněte si, že po celém světě vzniká stále více nových biologických laboratoří pod kontrolou Spojených států. A shodou okolností zejména na hranicích s Ruskem a Čínou." Dodal, že USA tvrdí, že spolupracují s místními vědci na vývoji způsobů boje proti nebezpečným patogenům, ale co se děje uvnitř těchto zdí, není známo.

Dodal: "Říká se nám, že v blízkosti našich hranic fungují mírové hygienické stanice, ale z nějakého důvodu připomínají spíše Fort Detrick v Marylandu, kde Američané už desítky let pracují v oblasti vojenské biologie. Mimochodem, měli bychom si dát pozor na výskyt nemocí v okolních oblastech, které nejsou pro tyto regiony typické."

Na otázku, zda má na mysli, že Američané v těchto biolaboratořích vyvíjejí biologické zbraně, odpověděl: "Máme dobré důvody se domnívat, že tomu tak je." Dále řekl: "V sídle Organizace pro zákaz chemických zbraní (OPCW) v Haagu neuplyne den, aby Američané a jejich spojenci nepředstavili další kapitolu protiruské chemické dokumentace."

K obviněním Ruska z vývoje chemických zbraní uvedl, že neexistují žádné důkazy, ale pouze domněnky. Ruská vláda vznesla podobná obvinění již několikrát.

Výzkum virů v laboratoři Wuhan v Číně financovaný USA

Nyní je známo, že vědci z USA využívali finanční prostředky NIH k výzkumu řady virů podobných SARS v laboratoři ve Wuhanu v Číně, která je obecně považována za zdroj pandemie Covid 19 (zisk funkce). V září 2021 vyšla kniha, která odhalila, že USA financovaly výzkum smrtících virů ve Wuhanu pod dohledem Anthonyho Fauciho.

Americký vědec Peter Daszak, který obdržel grant NIH, se prostřednictvím své organizace EcoHealth Alliance již několik let podílel na výzkumu přírůstku funkce ve Wuhanském virologickém institutu v Číně. Sám Daszak při mnoha příležitostech přiznal, že prováděl průkopnický výzkum koronavirů.

Začátkem tohoto roku vyšetřování projektu Veritas zjistilo, že výzkum koronavirů, který agentura DARPA považovala za "příliš nebezpečný", byl schválen agenturou NIAID Anthonyho Fauciho a prováděla jej Daszakova aliance EcoHealth Alliance ve Wuhanu.

V říjnu 2021 uniklé e-maily odhalily, že institut Anthonyho Fauciho financovaný NIAID školil výzkumníky v laboratoři ve Wuhanu, kde se nacházely smrtící viry přenášené aerosolem.
 

Komentáře

  1. A v ČR někdo vyfotil kamion, který měl na špinavých zadních dveří prstem namalované písmeno "Z" (také QAnon) a fotku poslala na centrálu Penny marketu do Prahy a dotyčnému řidiči už nevydají zboží k rozvozu. Řekl, že přišel o práci...
    video najdete na f-booku, "KTV vysílal(a) živě — v Kocourovec, Olomoucký Kraj, Czech Republic.
    Potíže ohledně písmenka Z - 10.3.2022"
    *****
    ****
    Nebudu popisovat, jakým způsobem někteří veřejně známí - z tzv. alternativy, co natáčí videa ad., co nesouhlasí s tímto režimem, přišli o veškeré peníze na účtu, díky organizované prorežimní, provládní skupině, ale padlo už trestní oznámení...
    https://www.youtube.com/watch?v=V9_PmavO4us

    OdpovědětVymazat
  2. V "české" TV asi nic takového neodvysílali.....
    https://www.youtube.com/watch?v=NNBk-La20s8

    Dokonce už zveřejnili na netu, že na ČT v předpovědi počasí vysílají, jaké počasí bude v různých částech Ukrajiny....

    OdpovědětVymazat
  3. "Říká se tomu trubicové vidění.
    Postižený jedinec vidí jen to, co má přímo před sebou. Tato těžká oční choroba se jmenuje tapetoretinální degenerace. To co vidím kolem sebe je trubicové vidění v přeneseném slova smyslu. Povrchní lidé, cíl každé mediální manipulace a opora všech totalitních režimů vidí jen to, co jim právě ukazují. Velmi pěkně to vyjádřil Michal Semín ve svém článku "Kam budeme všechny ty vlajky věšet?" "
    MUDr. ivan david
    https://ctrlv.cz/G5yS
    https://blog.echo24.cz/a/SPLkw/kam-budeme-vsechny-ty-vlajky-veset

    OdpovědětVymazat
  4. Od Jindry:

    Ukrajina v ohni

    Film oskarového režiséra Olivera Stone. Vrelo odporúčam.


    https://www.vimo.sk/watch/SlAKesHYqwLPdHM

    www.vimo.sk


    https://m.vk.com/wall564534234_3288

    *******************

    Polsko, Švédsko a Norsko podávají stížnosti na WHO za infikování Evropy.


    Zveřejnila to agentura REUTERS.
    Uvěznění piloti přiznali, že z letadel rozstřikovali chemikálie, které způsobují tento těžký zápal plic!"

    https://m.vk.com/wall-78071920_40348


    OdpovědětVymazat
  5. jarca - Dominick Dubois, [10.03.2022 22:11]
    []
    [ Album ]
    the current situation over Romania, also 14:00 CET.

    as we can observe already the second week, the Bucegi mountains in Romania are of special importance. There not only the tunnels of the fast connections run through, but there are also accesses to the Anunaki facilities. The cleaning works there are still going on.

    💥07.03.22 - B52 BOMBERS IN ROMANIA 🇷🇴
    —->>>
    https://t.me/DUMBSandUnderground/21473

    SEARCH THIS CHANNEL FOR KEYWORD: Bucegi, Chernobyl, Pyramids, Reptos, Portals etc

    🔥Bucegi MOUNTAINS
    —->>>
    https://t.me/DUMBSandUnderground/20363

    👽 More info & Details
    ----->>>
    https://t.me/DUMBSandUnderground/18742
    ——>>>
    https://t.me/DUMBSandUnderground/14207
    ——>>>
    https://t.me/DUMBSandUnderground/18724

    💥REPTOS
    —->>>
    https://t.me/DUMBSandUnderground/21443

    ⚔️☠️⚔️🔥⚔️💀⚔️🔥⚔️☠️⚔️
    ⚔️☠️⚔️WWG1WGA ⚔️☠️⚔️

    #SpaceForce #EarthAlliance #GalacticFederation #SempeAllian

    MILITARY IS THE ONLY WAY
    Q

    #EarthAlliance
    in
    @DUMBSandUNDERGROUND
    @SpecialQForces
    in Alliance with
    @SpaceForceGalacticFederation

    Dominick Dubois, [10.03.2022 22:38]
    https://insiderpaper.com/putin-regards-the-ukraine-conflict-as-a-war-that-he-cannot-afford-to-lose-us-intel/Bojovníci ze Zemské aliance jsou hrdiny našeho osvobození. Spojenými silami pozemských lidí a armády Galaktické federace světů jsou to oni, kdo vyčistili naše Blbce a osvobodili náš měsíc. Za hranicí odvahy, neznají strach ani slzy, jsou to elitní bojovníci. Skuteční elitní muži a ženy. S láskou a vděčností.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Lidstvo je osvobozováno, protože Aliance bílých klobouků přechází do útoku. SWIFT nahrazen kvantovým finančním systémem

Evropská unie vyjednává o kapitulaci před Ruskem. Falešná Bidenova vláda je odsouzena k zániku

Zatímco vás rozptýlila speciální ruská operace, vláda Spojeného království vydala zprávu, která potvrzuje, že plně očkovaní nyní představují 9 z 10 úmrtí na Covid-19 v Anglii