Více než 66 % "plně očkovaných" Izraelců nyní trpí nežádoucími reakcemi

 

Židům se děje další holocaust, tentokrát z rukou Tonyho Fauciho, Joea Bidena, Alberta Bourla ze společnosti Pfizer a všech dalších globalistů, kteří jim a zbytku světa vnutili "vakcíny" proti koronaviru (Covid-19).

Podle nových zpráv trpí nyní naprostá většina "plně očkovaných" Izraelců kvůli injekcím nežádoucími účinky, z nichž mnohé jsou vážné. Jinými slovy, mrtvoly se hromadí.

Izraelské ministerstvo zdravotnictví zveřejnilo údaje z nedávného průzkumu, podle nichž více než 66 procent lidí v Izraeli, kteří se nechali plně očkovat a poté "posílit", utrpělo nějakou reakci na očkování, která jim značně ztížila normální život.

Přibližně 2 049 občanů bylo tři až čtyři týdny poté, co dostali třetí "dávku" injekce proti Fauciho chřipce, dotázáno, jak se nyní cítí. Většina z nich prozradila, že se cítí hrozně, a zhruba polovina z nich uvedla, že vykonávání běžných každodenních činností je nyní mimořádně obtížné.

Průzkum byl proveden telefonicky již v září a říjnu 2021. Do výsledků byli zahrnuti pouze lidé starší 18 let, kteří se v nedávné době nechali píchnout třetí kovidovou jehlou v období 21 až 30 dnů po aplikaci prvních dvou.

Nežádoucí příhody hlášené z této demografické skupiny se pohybovaly od mírných až po závažné. Mnoho žen například uvedlo, že nyní trpí nepravidelností menstruace, některé musely být dokonce hospitalizovány. Ukázalo se, že nejvíce respondentů, kteří byli poškozeni injekcí, byly ženy a mladí lidé.


Přeložil roman | Zdroj: Newstarget

 

Komentáře

  1. zde doporučuju dokument o oč. primo z izraele, od lidi kteri o svych zdrav. problemech po ockovani verjne promluvili, ze jich je!!!

    https://rumble.com/vrsq4b-projekt-svdectv-the-testimonies-project-czech-translation.html

    OdpovědětVymazat
  2. Diky za překlad. Užitečné.

    OdpovědětVymazat
  3. komentuje anna:
    Souhrn údajů z Velké Británie ukazuje, že 9 z 10 lidí - umírajících na COVID, je očkovaných.
    Virolog a vynálezce mRNA vakcíny Dr. Robert Malone: Představa, že "vakcíny" chrání před závažnými onemocněními a úmrtím, padá.
    https://gloria.tv/post/416qy7fCr7x7CBMLXREkd3biq

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Lidstvo je osvobozováno, protože Aliance bílých klobouků přechází do útoku. SWIFT nahrazen kvantovým finančním systémem

Zatímco vás rozptýlila speciální ruská operace, vláda Spojeného království vydala zprávu, která potvrzuje, že plně očkovaní nyní představují 9 z 10 úmrtí na Covid-19 v Anglii

Evropská unie vyjednává o kapitulaci před Ruskem. Falešná Bidenova vláda je odsouzena k zániku