Vladimír Putin: Od roku 2014 bylo v Donbasu zabito 13 až 14 tisíc lidí

Od roku 2014 bylo v Doněcké a Luganské republice zabito až 14 000 civilistů, uvedl v sobotu 5.3. ruský prezident Vladimir Putin.

"To, co řeknu, může znít tvrdě. Situace mě však nutí říci nahlas to, co mě právě napadlo. Jak jste možná slyšeli, toulaví psi v těchto dnech začínají napadat lidi v různých regionech. Někteří jsou zraněni. Došlo dokonce i k smrtelným případům," řekl Putin.

V určitém okamžiku lidé "začínají tato zvířata trávit a střílet". Učinil výhradu, že i toulaví psi jsou samostatným problémem a "místní úřady jsou povinny jej řešit".

"A teď poslouchejte: Donbasané NEJSOU toulaví psi! Přesto jich tam bylo v průběhu let zabito 13-14 tisíc. Více než 500 dětí bylo zabito nebo zmrzačeno."

Podle něj je obzvláště neúnosné, že si toho tzv. civilizovaný Západ osm let raději nevšiml.

"Navíc úřady v Kyjevě začaly v poslední době otevřeně říkat, že tyto dohody (Minsk-2 - pozn. TASS) nehodlají plnit. Říkaly to celou dobu v televizi a na internetu - všude! Prohlašují to veřejně: "Nelíbí se nám to, nebudeme to dělat," vysvětlil Putin.

Mezitím bylo Rusko nadále obviňováno z neplnění dohod.

"Ale to je nesmysl. Je to absurdní. Tvrdí, že bílá je černá a černá je bílá," podělil se o svůj dojem z posledních událostí.

Přeložila tereza | Zdroj: TASS.com

Je to pouze jeden z mnoha případů, kdy západní MSM obrátila pravdu na ruby. Dnes a denně to vidíme i v českých MSM. Spousta výmyslů a lží. Některé články v nich jsou tak absurdní, že jim věří snad jen idiot.

Média jsou už tak zoufalá, že se nestydí používat roky stará videa a fotografie z jiných částí světa, které prezentují jakou současnou situaci na Ukrajině. - tereza


Komentáře

  1. Přesně tak. Nepomůže ani blokování pravdy. Jsou ztraceni.

    OdpovědětVymazat
  2. Doufám, že to Putin vyřeší co nejdřív. Do našeho 10ti tisícového města nám sem nacpou 500 Ukrajinců.. Fakt paráda. Radost tady žít. Jsem zvědavá jak to tady bude fungovat a doufám, že se jim tady natolik nezalíbí a potáhnou co nejdříve zpět. Ale vzhledem tady k akčním ženským, co jim nasháněli co se dalo a ještě k tomu, že budou mít úplně vše, tak tady budou Bůh ví jak dlouho..... Nevím, jak tady dokážeme žít....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě povídej, u nás i starosta prosil lidi, aby jejich volný byty prenechavali ukrajincům. K nám přijdou budou mít všechno zadarmo.

      Vymazat
    2. markéta nikol: i u nás. A ještě si diktují. Musí mít na pokoji wi-fi a TV s internetem.atd... Hnala bych je svinským krokem. Údajně tady měly být matky s dětma. A už tady potkávám i chlapy!!! Hrůza. Jsem zvědavá, kdo je odsud dostane pryč. To by mě vážně zajímalo.

      Vymazat
  3. Ruský prezident Vladimir Putin v úterý prezidentu Trumpovi řekl, že ruská armáda zničila velké množství zahraničních zařízení na biologické zbraně, které na Ukrajině provozovaly carteblanche, dokud jeho armáda nepodnikla rozhodné a strategické kroky, aby zbavila zkorumpovaný národ toho, co nazýval satanským vlivem, mar-a-Lago řekl Real RawNews.
    Druhá část výzvy se soustředila na Putinovy ​​pokusy najít, izolovat a vyhladit smečky obchodující s dětmi, které beztrestně fungovaly na Ukrajině, operaci, která začala poté, co ruské speciální jednotky při hledání zbraní hromadného ničení narazily na cihlovou budovu plnou zajatých dětí. "To, co Putin řekl Trumpovi - jeho lidé našli další tři místa, každé s 25-60 dětmi uvnitř.
    http://channeling.safo.cz/detail.php?id=2202

    OdpovědětVymazat
  4. Naprostý souhlas. Bohužel dnešní společnost už je příliš zmanipulovaná a otupělá každodenní masáží ČT a mainstreamem. Lidé jsou moc pohodlní na to aby pátrali hlouběji po pravdě. Možná ani nechtějí protože je pro ně jednoduší jít s davem, a myslet si že jich se to netýká. Stav současné společnosti je tristní. Vše je výsledkem dlouhodobého fungování a směřování západní politiky.

    OdpovědětVymazat
  5. od pondělí. 7. března budou všechny banky na celém světě používat výhradně Quantum Financial System (QFS). Už není povolen SWIFT. Zahoďte mikrofon a odejděte. Žádná další diskuze není povolena. Jakékoli banky, které se pokoušejí převádět peníze prostřednictvím SWIFT, by ztratily schopnost působit v bankovním/finančním průmyslu.
    Je to všechno o vložení posledního hřebíčku do rakve za „praní špinavých peněz“ a zkorumpované špatné činy. Když se celá populace – a špatní aktéři zapletení do nelegální činnosti, dozví, že QFS sleduje pohyb peněz na 50 tahů (a více), bude z toho víc než pot. Nastoupí zoufalství, které povede k (potenciálně) zoufalým činům.

    OdpovědětVymazat
  6. Kdybych nesledoval Tadesco, nejspíše bych také mediální masáži podlehl. Tlak na světonázor, že Rusové jsou ti agresoři, je cítit úplně všude. Je skoro k neuvěření, že se to MSM tak daří. Doufám, že brzy začne demontáž dalších vlád.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejen politici byli loutky, skoro všechny, co znám, ale i co slyším v obchodě, na ulici či jinde, si vodí na provázku, a to hlavně prostřednictvím médií. Je to smutný pohled.

      Vymazat
  7. Dovoluji si podotknout, aby se jasně dal nesouhlas se státním terorem pětikolky
    která se snaží nás uvrhnout do doby 1948, abychom všichni kdo to tak cítíme jsme
    si připli Trikoloru tak jako v době okupace v roce 1968-1969.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podľa mňa už je to druhý - vymenený - Zeman..

      Vymazat
  8. "Média jsou už tak zoufalá, že se nestydí používat roky stará videa a fotografie z jiných částí světa, které prezentují jakou současnou situaci na Ukrajině." - je konejšivé číst, že jsou používány staré záběry a ty hrůzy, které běží v TV, nejsou skutečné.

    OdpovědětVymazat
  9. Jaký máte názor napresidenta Zemana. Já mu dlouho důvěřovala, ale poslední dobou jako by to nebyl ani on. A teď ještě s tím vyznamenáním! Nechápu to. Také děkuji všem z tadesca i diskutujícím, jste nám oporou.

    OdpovědětVymazat
  10. Svodka vojenských aktivit na Ukrajině. 3 x denně, bez politických komentářů - pouze zjištěná aktuální data. Pro příklad zde: https://www.youtube.com/watch?v=zSiZUXZOWNM&ab_channel=%D0%AE%D1%80%D0%B8%D0%B9%D0%9F%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D0%BA%D0%B0

    Je možno použít automatický překlad.

    Nebo zde přehled všech videí den po dni - Zde: https://www.youtube.com/channel/UCSQSxUJb4zH1SEpzNerSLLg/videos

    (Polárkový medvěd)

    OdpovědětVymazat
  11. korendor,
    když čtu Tvůj příspěvek, jako bych četla odstavec z Aeronetu.....
    Možná na některé akce musel nadejít ten správný čas. Co by se asi tak stalo, kdyby tato akce proběhla před 8 lety? Byly už v té době vyčištěné tunely? Kolik cabalistů a hybridů bylo v té době u moci, atd. atd.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Lidstvo je osvobozováno, protože Aliance bílých klobouků přechází do útoku. SWIFT nahrazen kvantovým finančním systémem

Zatímco vás rozptýlila speciální ruská operace, vláda Spojeného království vydala zprávu, která potvrzuje, že plně očkovaní nyní představují 9 z 10 úmrtí na Covid-19 v Anglii

Evropská unie vyjednává o kapitulaci před Ruskem. Falešná Bidenova vláda je odsouzena k zániku