Vladimír Putin: Rusko je připraveno ukázat, co pro Ukrajinu znamená skutečná dekomunizace







Pokud chce bolševiky vytvořená Ukrajina skutečnou dekomunizaci, bude to Rusku vyhovovat, prohlásil v pondělí 21.2.2022 ruský prezident Vladimír Putin.

"Nyní vděční potomci zbourali na Ukrajině Leninovy pomníky. Tomu se říká dekomunizace. Chcete dekomunizaci? No, to nám docela vyhovuje. Ale nesmíte se zastavit na půli cesty. Jsme připraveni vám ukázat, co pro Ukrajinu znamená skutečná dekomunizace," řekl Putin ve svém projevu k národu kvůli situaci na jihovýchodě Ukrajiny.

Moderní Ukrajina byla zcela vytvořena komunistickým Ruskem, uvedl ruský prezident. "Moderní Ukrajinu zcela a úplně vytvořilo Rusko, přesněji řečeno bolševické, komunistické Rusko." 

"Tento proces začal téměř okamžitě po revoluci v roce 1917; Lenin a jeho spolupracovníci to udělali způsobem, velmi brutálním vůči samotnému Rusku - oddělením, odcizením částí historických území samotného Ruska," dodal Putin.

Podle Putina se "milionů lidí nikdo na nic neptal".

"Stalin pak před Velkou vlasteneckou válkou a po ní získal některá území, která dříve patřila Polsku, Rumunsku a Maďarsku, a předal je Ukrajině. [...] V roce 1945 Nikita Chruščov z nějakého důvodu odebral Rusku Krym a také ho přidělil Ukrajině," poznamenal Putin. "Tak vzniklo území současné Ukrajiny."

Vladimir Lenin je autorem a architektem Ukrajiny, může se jmenovat po něm, řekl Putin. "Sovětská Ukrajina vznikla jako výsledek bolševické politiky a i dnes se může s dobrým úmyslem nazývat Ukrajina Vladimíra Iljiče Lenina. On je jejím autorem a architektem. To plně potvrzují archivní dokumenty, včetně Leninových směrnic týkajících se Donbasu, který byl doslova vtěsnán do Ukrajiny," řekl Putin.

Přeložil roman | Zdroj: tass.com

 

Komentáře

  1. Prof. Ing. Staněk CSc. Válka na Ukrajině. Podrobně analyzuje ekonomické dopady na Evropu, Rusko, Ukrajinu.
    https://www.youtube.com/watch?v=JC0qy-QnbCY

    OdpovědětVymazat
  2. terezko, zkouska, jak jsi nas vyzvala

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechny zdravím v této nelehké době.
      Přikládám nějaké odkazy:
      ************
      Pavel Zítko 3.3.2022

      https://www.facebook.com/tvsvetlo.zive/videos/702613851104288/

      ***************
      Prevzato. Dnes vám ukážeme, proč Rusko řeklo pravdu o ukrajinském konfliktu, který zuří už 8 let. Existovalo hnutí proti Majdanu, jehož video bylo tisíckrát cenzurováno, abyste se v Německu a v Evrope nedozvěděli pravdu. (POZOR: 18+) PS: Neváhejte a sdílejte, abyste všechny odpůrce Ruska praštili pravdou do tváře. https://t.me/absurdnisvet


      https://m.vk.com/wall-199284310_61955

      **********
      Čtěte! Čtěte! Čtěte!

      Fakt jsem nevěřil svým očím, když jsem v MF Dnes (28. 2. 2019) četl tenhle rozhovor. Ne že bych ta fakta neznal, ale media hlavního proudu je už pět let ignorují, tají a cenzurují. Takže tenhle Henkův rozhovor je vlastně svého druhu statečný čin.
      Kdyby jen polovina z toho byla pravda – a já se obávám, že pravda je to celé – je to ta nejkrutější obžaloba. Obžaloba Evropské unie i řady zdejších politiků, kteří mají na rukou krev, neboť během Majdanu pomáhali instalovat Porošenkovu zločinnou diktaturu. A rovněž krutá obžaloba zdejších novinářů, na čele s informačními gaunery z veřejnoprávní České televize, kteří zcela rezignovali na elementární zásady poctivé novinářské práce a naopak používají pracovní metody té nejhanebnější propagandy a manipulace.

      Čtěte a sdílejte!...

      https://m.vk.com/wall-199284310_62030

      *************
      Vlastenecký projev Orbána - Tohle v ČT nevidíš

      https://m.vk.com/wall-78071920_38447

      **************
      Co si vlastně o sobě myslí, váleční štváči z USA !!!
      George Friedman v Chicágské radě pro globální záležitosti, 2015


      https://m.vk.com/wall-78071920_38344
      **************
      Velvyslanectví USA právě odstranilo z webových stránek všechny dokumenty o ukrajinské laboratoři pro výrobu biologických zbraní.
      Dobrou zprávou je, že jsou stále archivovány.
      Tyto laboratoře spoluvede Fauciho EcoHealth Alliance a proslýchá se, že celá ruská vojenská operace je nyní neoficiálně zaměřena na zajištění a/nebo zničení těchto laboratoří a shromáždění důkazů.
      Program snižování hrozeb? Proto jsme se nikdy nedozvěděli, že máme na Ukrajině 15 laboratoří na výrobu biologických zbraní?
      RUSKO NENÍ VE VÁLCE S UKRAJINOU.
      Spojené státy mají na Ukrajině Osm (�� laboratoří na výrobu biologických zbraní (vojenských).
      Tohle NENÍ VÁLKA! (možná kromě Joea a jeho administrativy)
      Spojené státy mají na Ukrajině laboratoře na výrobu biologických zbraní.
      NEvede je Čína ani Rusko, ale POUZE USA.
      - Co kdybych vám řekl, že Putin/Aliance ve skutečnosti pracují na vyčištění Ukrajiny od masivní korupce?
      To má dopad na Joea Bidena, Nancy Pelosiovou, Mitta Romneyho a Kerryho - ti všichni měli na Ukrajině zaměstnané děti. Hmmm. Proč tomu tak bylo?
      Co když je Putin jedním z "bílých klobouků", které pomáhají odstranit světovou korupci?
      Věděli jste, že Putin hovořil s Trumpem? Už několik měsíců?

      A proč ruské ozbrojené síly nezabíjejí civilisty všude kolem sebe? To je důvod - nejdou po Ukrajincích. Civilní Ukrajinci dostali zbraně, aby se chránili před prchající kabalou & jejich zkorumpovanou armádou sponzorovanou Georgem Sorosem.

      https://m.vk.com/wall-78071920_38510

      ****************


      Vymazat
    2. Komentuje anna:
      Hovorí americký režisér Gonzalo Lira z hotelovej izby v Kyjeve a vysvetľuje, aká je pravda o Ukrajine (sk titulky).
      https://gloria.tv/post/SZWkg96nKvGD3izbxTdsjxdi2

      Vymazat
  3. Srozumitlelně, česky, přehledně historie a současnost Ukrajiny. Ing. Skála a Dr. Pilmaier


    https://www.youtube.com/…20s

    OdpovědětVymazat
  4. Vše o vrill, klonech, D. U. M. B., galaktické Federaci...
    https://astral7ight.blogspot.com/?m=1#

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím markétko, jsem moc rád, že vás zase vidím a svým způsobem i slyším. Podle mě jste dobrá duše tadesca, malinko naivní ale se srdcem na dlani. Již jsem Vám to kdysi pod jiným nickem(nelíbil se adminovi) psal. Není třeba, aby tady byli všichni znalí, byli v obraze a všechno věděli ale musí tady být cítit i to lidství a to já z Vás cítím. Podobně jako u víti, ale on se zatím nemůže přihlásit-řešíme to. Tak snad co nejdříve, zas jak jsme byli zvyklí.
      Mějte se krásně.

      Vymazat
  5. Projev jsem slyšel celý, dobře slyšet. Jen ale drtivá většina slyšet nechce. Chybí mi tu komentáře všech těch, co jsem četl na tadescu ještě před týdnem. Chybí informace, co se kde děje - myslím, že ukr je jen jedna část něčeho. Weby, kde jsem si také hledal, tak neběhají - chybí rozbor toma, carstena i dalších. Kolem sebe vidím jen zfanatizovaný dav.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi chybí tadesco jak ho znám.Chybí mi komentáře inteligentních lidí a články od carstena,terezky,jury atd.Doufám,že to brzy skončí a na světě bude konečně klid a mír.Jenže ted nás čeká nouzový stav a kdoví co bude dál.Je to hra na nervy.Musíme vydržet.Je mi ze všeho už hrozně smutno.Všechny moc zdravím.vlasta

      Vymazat
    2. Rusko práve zachránilo Európu pred obrovskou jadrovou katastrofou


      https://m.vk.com/wall-78071920_38879
      ***** ****
      4. března 2022, 10:09

      PROHLÁŠENÍ RUSKÉHO MINISTERSTVA OBRANY K UDÁLOSTEM ONÉ NOCI V ENERGODARU. HLAVNÍ VĚC
      Ministerstvo obrany tvrdí, že „ukrajinští sabotéři“ se údajně pokusili o „monstrózní provokaci“ poblíž jaderné elektrárny Záporoží, pokusili se na ni vyvolat palbu. „Jejich palebná stanoviště byla potlačena zpětnou palbou z ručních zbraní. Ukrajinská sabotážní skupina budovu opustila a budovu zapálila,“ uvedlo ministerstvo.
      Ruská armáda ovládla ukrajinský Energodar, Záporožská JE funguje normálně.
      Snaží se obvinit Rusko z vytvoření ohniska radioaktivní
      kontaminace. https://novayagazeta.ru/articles/2022/03/04/putin-nas..


      Путин наступает на Украину. День девятый. Онлайн Запорожская АЭС загорелась после обстрелов, Борис Д
      novayagazeta.ru

      https://m.vk.com/wall-78071920_38861

      ***** ****
      „Veľa Ukrajincov je ohrozovaných a sú im vymývané mozgy,“ vyhlásil Putin v živom televíznom prejave


      https://m.vk.com/wall-78071920_38850
      ***** ****
      Zdraví všechny Jindra





      Vymazat
  6. Ako mohol Chruščov pričleniť Krym k Ukraine v r. 1945 ? Neurobil tak náhodou až v r. 1953, keď sa tento potkan, aj za pomoci Žukova, dostal na čelo ZSSR ?

    OdpovědětVymazat
  7. Čo sa deje s komentármi? Žiadne? Tak jeden pridám ...Nejaké divné prihlasovanie...

    Rusko pozastavilo vývoz umelých hnojív a keďže zabezpečovalo 2/3 ich svetovej produkcie, tak to bude po lete veselé. Kamarát má dom so záhradou, kúpil si ovce, hnojí a v lete aj kosí prakticky nonstop.

    Armádny magazín:
    Ministerstvo obrany SR ukončilo spoluprácu s Úniou vojnových veteránov Slovenskej republiky. .... Chápem, že muž, ktorý nebol nikdy v armáde, nemôže skutočne porozumieť témam vojnových veteránov. Rozdiel je niečo prežiť alebo si o tom prečítať v škole z učebnice. Je to ako s holokaustom - keď sme to neprežili, berieme to iba ako informáciu. Ale Izraelci -hlavne tí starší, tomu rozumejú viac, preto usilovne vybavujú transport pre ľudí židovskej viery z Ukrajiny do Izraela. Uvidíme, či sa im to podarí, Zelenskij totiž povedal jasne - všetci muži medzi 18-60 musia chrániť Ukrajinu, inak ide o dezerciu. Teda aspoň tak som pochopila - viera - neviera....???

    Kovid už nikoho nezaujíma, ľudia majú nové strachy a už ich ani nezaujíma, ako to s tým kovidom vlastne bolo alebo je.... Naše tetky po problémoch po druhej dávke, ktoré doteraz riešia po doktoroch, vyhlásili, že ďalšiu dávku už si pichnúť v žiadnom prípade nenechajú, ale "nová téma" tak zatienila tu "starú", až to niekomu muselo prísť náramne vhod. Európa aj zabudla, že nejaký kovid bol. Akurát tie kovidpasy to pripomínajú.

    Okolo 2.-3. januára som písala, že cítim ešte horšie časy minimálne do leta, veľa ľudí bude žiť naďalej v strese a rôznych ochorení bude pribúdať, nebude to lepšie. Bolo to na margo nejakého veľmi pozitívne znejúceho článku alebo príspevku.
    Včera poobede po návrate domov som ale pri čítaní upadla opakovane do takého príjemného alfa stavu a do mysle mi vplával neskutočný kľud. Tento kľud ma sprevádzal až do noci. Jeho posolstvom bolo - zostaňte v kľude, lebo ten je v prítomnom okamžiku. To ale neznamená, že nemôžete vykonávať takmer všetko to, čo ste mali v pláne, robte to ale v stave úplného kľudu. No a tá naša (budúca) práca, o ktorej sme sa kedysi bavili, je tu: snažím sa ukľudňovať naše okolie a aj v rodine, už sa zopár ľudí psychicky sype - hlavne mladšie ročníky do 50-55-tky, že ide vojna, treba ich držať a ukľudňovať. Pravidlo číslo 1. : hlavne nepozerajte televíziu...

    No ale - ako povedal René Descartes : "Myslím, teda som" (s čím by sa dalo polemizovať) - chcem len upozorniť, že myslieť budeme aj naďalej... Kým sa nezjaví nejaká čítačka myšlienok . Potom sa možno naučíme podaktorí aj nemyslieť - pre niektorých obsedantných premýšľačov to musí byť vykúpenie.
    A k informáciám - koľko informácií o dianí vo svete ešte potrebujeme? Žeby aj žiadne? Všetky potrebné sme dostali už dávno, občas sa zjaví nejaká nová. Už si ich len pospájať.
    Je to ako s bicyklovaním - raz sa naučíš, nikdy nezabudneš.

    Jediné, čo naozaj potrebujeme, je sociálny kontakt, rozvíjať svoju vlastnú intuíciu a láskavú stránku. To je jediný spôsob, ako podporovať mier.

    Takže nedajte sa odradiť, napíšte niečo milé - trebárs aj niečo zo života, ako sa vám darí. Sociálny kontakt je niekedy viac, ako informácie.
    No asi som už stará a neviem sa tu v týchto komentároch prihlásiť, tak to pre tentokrát podpíšem. Všetkých vás zdravím, tímu tadesco ďakujem, že sa snažia zachovať , čo sa dá, prajem kľudnú myseľ a čo najviac radosti do života, aj keď je to v tejto dobe ťažké.
    vala

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vala,
      Zdravím a díky za komentář.Hodně mě uklidnil.Absolutně nechápu co se ted děje.Ta hysterie kolem Ruska a Ukrajiny je šílená.většina lidí asi ztratila schopnost myslet nebo jinak si to prostě neumím vysvětlit.Možná,že na tom má svuj podíl i to očkování...nevím,ale modlím se at už ty hruzy přejdou.Tak se držme a věřme,že vše bude dobré.Všechny moc zdravím .
      p.s.To s tadescem nám neměli udělat.
      vlasta

      Vymazat
  8. Dobrý den, co znamená tato nová stránka.. kam zmizeli všichni komentující?? Zprávy od Jury nebo od Meldy? ..

    OdpovědětVymazat
  9. Skuska, ci to prejde...

    OdpovědětVymazat
  10. zkousim znovu - boj proti cenzure - comment jako anonymous - google je dle vseho neschvaluje

    OdpovědětVymazat
  11. Prof.Ing.Staněk CSc. Válka na Ukrajině. Podrobně analyzuje ekonomické dopady na Evropu,Rusko,Ukrajinu

    https://www.vimo.sk/watch/xCCXCQ7gRURoUVo

    alka

    OdpovědětVymazat
  12. No opravdu je poté zde viditelná cesta obnovy Československa včetně tzv Zakarpatské.... :)

    OdpovědětVymazat
  13. zkouším, jestli funguje moje původní přihlášení se ke vkládání příspěvků.
    takže zatím jen posílám vzkaz všem co to nevzdali, držme se a vibrujme jak nejvýše do jde.
    s láskou
    nirah

    OdpovědětVymazat
  14. Vše v pořádku můj kontrolní koment.

    OdpovědětVymazat
  15. Jenom co máme ministra Válka, začala válka..náhoda?

    OdpovědětVymazat
  16. JAKÁ JE PRAVDA O UKRAJINĚ:
    https://cz24.news/americky-reziser-z-hotelovej-izby-v-kyjeve-vysvetluje-aka-je-pravda-o-ukrajine/

    OdpovědětVymazat
  17. Tak snad se mi to povedlo
    Jsem moc ráda, že mám opět možnost dozvídat se. Pomáhá mi to hodně a drží mě to "nad hladinou".
    Díky

    OdpovědětVymazat
  18. zkouška zda je možné komentovat

    OdpovědětVymazat
  19. Jsem evik, nejsem anonymní. Jen mi to nenabízí mimo e-mailové adresy žádnou jinou možnost. Jsem vděčná za tuto alternativu stránek, již mi hodně scházely. Taky nerozumím, kam se poděli všichni pilní komentátoři, tam jsem našla vždy hodně užitečných odkazů. Kam se poděl vtipný vitacrha, který mě svými komenty potěšil a rozveselil. Tak dejte se dohromady, nám tady chybíte. Do té doby nás tady těch pár bude držet vibrace a nedáme se zviklat žádnou strategií a davovou hysterií, která se v našem okolí objevuje. Já se nadále snažím zůstávat neutrální a ve svém středu, což je někdy fak těžké. Ale nepřidávat se na žádnou stranu, ani vlevo ani vpravo, ale jít stále rovně za svým cílem. Válka je vždycky zlo a je špatná, ať ji rozpoutal kdokoliv. Ale vždy jsou k tomu zapotřebí minimálně 2 strany, které jsou ochotny válčit. A na Ukrajině se tak jako nikde jinde ukazuje ta zničující bitva s temnotou, která už dávno prohrála, jen se drží za každou cenu zuby nehty. Věnujme tedy soucit všem bytostem, které se nyní v této válce nacházejí a posílejme jim lásku a světlo.

    https://www.cestyksobe.cz/silvie-rei-soucit-vsem-25-2-2022/48116

    OdpovědětVymazat
  20. Zaujímavý článok:
    https://www.podtatransky-kurier.sk/spravodajstvo/v-v-putin-dalsi-uspesny-krok-vysokej-sachovej-partie

    OdpovědětVymazat
  21. Jsem ráda, že jsem před časem našla tadesco, tímto děkuji za články a diskuze. Najdu zde vždy nějakou naději a podporu do budoucna. Je to všude kolem přímo výbušné, snažila jsem se i něco vysvětlovat z jiné strany než co píší MSM. Teď co je ta nová mánie kolem Ukrajiny je to daleko horší, lidí jsou jak utržení z řetězu, nedají si nic říct, jsou zlí a ještě vyhrožují. Včera jsem měla rozhovor s vnučkou, gymnazistkou, na covid se mnou souzněla, ale teď je úplně zfanatizovaná a ať jí už nic neposílám a neříkám, že má své informace. Ve škole jim také pořád něco posílají a říkají a že už má ze všeho traumu, pořád se jí v noci zdá o válce. Tak jsem jí říkala ať je v pohodě a hlavně neposlouchá MSM, že není vše jak ukazují a že bude zase dobře, ale zbytečná má slova! Napsala mi pak toto: Ne radši ne a radši bych nikde nemluvila o tvych názorech, není to nic špatného, ale v téhle době bych se o tom ne zmiňovala. a dnes mi poslala vídeo jaké hrůzay páchají Rusové a toto: Já nechápu, proč ti lidi, co žijí v Doneck nevlezou zpět do Ruska, když tam chtějí žít. To je jako bych chtěla založit vesnici jako stát. Ukrajina není jeste poražená. Na to že tam žije 44 mil. Ob. A v Rusku 144 vedou si velmi dobře. Myslím si, že Rusku může být totálně někde, jestli vstoupi do EU a NATO. Putin musí pochopit, že Ukrajina je samostatný stát.
    Jen jsem jí řekla, že snad časem pochopí a k ničemu ji nenutím, ať si myslí co chce. To sousedi jen co jsme se zmínili, že vše je jinak, na nás přímo řvali. Asi v dnešní době je lepší mlčet a vybírat si lidi, s kterými můžeme trochu svobodně mluvit. Je to smutné a trápí mě to. Věřím, že bude lépe. Jsem ráda za tadesco a lidi v něm, díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také se mi zdá, že diskuze s některými (90% ??) nevede nikam, jako kdyby měli klapky na očích a uších a zlý Putin, zlé Rusko, všechny vyhnat, válka je vždy špatně a to nejposlednější řešení ze všech posledních, ale když někomu řeknete, že ukr. vláda terorizuje Donbas a Luhansk několik let, málem by Vás zapíchli a použili násilí, které tak u druhých odsuzují, nevím co je to za blamáž, mluviti stříbro, mlčeti zlato. Je to divná doba. Tož se mějte. S,

      Vymazat
    2. Lipa, ja už som 0sa pohádal so spolužiakmi najprv za koviklam, ocko, a teraz za Ukrajinu. Mame skupinu na wats a tam si ako dôchodcovia píšeme. Mali sme nadštandardný vzťah stretávky bývali aj dvakrát za rok. No všetko sa pokazilo. Ako prví sa hrabal na ocko a keď som im písala nech to nerobia, argumentovala som zr to je experiment, si utahovali ze si čipmi budú prepínať TV. Tak som ich nechala v tom je to ich rozhodnutie. A teraz táto situácia tiež. Nechcela som ich uraziť, že od povinného čítania asi už nič nečítali. Ale oni sú typický konzumenti. Fotky klobás co urobil, guláš co navaril a trikrát ročne ide k moru, rak to je podľa mňa dovod prečo sa takto väčšina chova. A pochváliť sa fotkou ak s dcérou nakúpil plný kufor auta pre pomoc u, k, r, a, j, i, n, e. No treba naozaj pomáhať nech to môže trvať co najdlhšie nech si na zbraniach zarobia. Vždy sú na vine obe strany konfliktu, aj keď to vyzerá ze boli vyčerpané iné možnosti. Čas ukáže. Ale to ze deti sú vystrašené je pravda. Som leelu. Prajem veľa síl všetkým aby to už skončilo aj tento film

      Vymazat
    3. Lípa
      Nemůže být samostatný stát když nemá s Ruskem hranice. Je to nesmyslný konstrukt jako Švýcarsko, Belgie.
      Po II. sv.válce nebyla podepsána mírová smlouva, pouze odložení zbraní. Pokud DE podpoří ozbrojené složky dodávkou zbraní, poruší výše uvedené a to bude mazec ...

      Vymazat
  22. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mohu Vás ujistit, že nejste sama. Včera jsem poslal kamarádce z dětství video, kde mluví mladá maminka, jak byli odstřelováni (ještě před současným ukr. incidentem), jak se musela dívat na svého ohořelého manžela a roztrhané tělo své sedmileté dcery, sama při dopadu vystřelené bomby přišla o celou paži atd., tak mi odepsala, ať jí tu ruskou propagandu neposílám. Je to člověk stále nalepený na telce a jiné názory odmítá. Vše je podle ní lež. Nemá cenu se s člověkem s totálně odstraněným mozkem bavit. Dostala jsem ponaučení, že již nikdy se nebudu snažit někomu ukázat i druhou stranu mince. Při mém argumentu, že také na druhé straně konfliktu jsou matky, manželky ,babičky a také oni přicházejí o své blízké, že je špatná každá válka, tak to pro ní nebyl argument. To samé můj manžel. Totálně vygumovaný. Bohužel. I on u mne ztratil kredit soudného a slušného člověka, stejně jako má bývalá přítelkyně. Podotýkám, že jsou oba 3x označení !!! Jak je vidět, tak toto je další příznak té choroby, která nás před dvěma lety potkala.

      A ještě k tomu, kde jsou ti ostatní . Málo kdo ví, že tento náhradní web existuje. Já jsem si jej před časem uložila. Také Terezka na to upozorňovala. Jakou jsem měla radost, když nám to zablokovali, že mohu pokračovat číst a sdílet vše , co tu je, i s dalšími přáteli, kteří smýšlejí stejně jako já. heduš

      Vymazat
  23. komentuje anna:
    Podnet na preskúmanie skutočností nasvedčujúcich tomu, že mohlo dôjsť zo strany členov vlády Slovenskej republiky k trestnému činu Ohrozenia mieru podľa § 417 zákona č. 300/2005 Z. z. a k trestnému činu Účasti na bojovej činnosti organizovanej ozbrojenej skupiny na území iného štátu podľa § 419a zákona č. 300/2005 Z. z.

    https://www.infovojna.sk/article/dokument-podnet-zdruzenia-slovenskej-inteligencie-na-clenov-hegero-matovicovej-vlady-za-ohrozenie-mieru

    OdpovědětVymazat
  24. Také Vás všechny zdravím a jsem ráda,že pokračujete,abychom byli informováni.V médiích nám stále neříkají pravdu a zřejmě to ještě nějaký čas potrvá.

    OdpovědětVymazat
  25. Taky jsem psal a neodeslalo se to asi. Psal jsem právě o tom. Nepouštějte se do diskusí o Ukrajině. Je to horší než korona. Ta debata nemá smysl za mák. Jsou úplní fanatici, kteří už i bonzují proruské názory a vyžadují potrestání. Doslova si myslí, že jsou největšími bojovníky proti zlu. Řeknu vám, to bude ledová sprcha až to vše skončí a vyplave na povrch. Budou skákat do oprátek sami. Nejhorší je, že nepotkáte člověka, který by jim to nežral. A přitom se už mnoho lidí napálilo při koroně a dělají to znovu. A teď si vezměte to, až to armády vyhrotí do fiktivního použití jádra. To bude kvikot a hysterie na vrcholu. Myslím si, že to přijde brzy. Bidet je nějak dlouho v klidu. Už by měl udělat nějakou botu :-), která by otřásla i největším spáčem. Aliance má fakt herce na Oskary, možná to budou ty poslední co budou udílet.:-)))
    To, že pošlou přes Ukrajinu migranty z Afriky se dalo čekat. Ta Ukrajina jim posloužila neskutečně. Aliance nám ukazuje jenom odvar toho, co na nás měli připravené a je to děs. Neumím si představit, kdyby to bylo v plné síle co chystali. Teď vidíme na co potřebují nouzové stavy. Po tornádové zkáze se na lidi vykašlali a pro cizáky se mohou přetrhnout. Miliarda sem nebo tam je nezajímá. Ve velkých městech bude asi ,,veselo." Kdo může, stáhněte se na venkov, tam bude více klidu. Snad:-) Hezký pátek a víkend k tomu, přeji všem. mirek2

    OdpovědětVymazat
  26. Já si vždycky připomenu tomášovo slova a jsem v klidu: "VĚŘTE plánu, na konci časů budou muset říct lidem pravdu, bohužel to bude stát spoustu lidských životů...."
    A já dodávám: každá duše si vybrala svou cestu. Je to smutné, ale je to tak.

    OdpovědětVymazat
  27. Když porovnáme války v Afghánistánu a Iráku s ruskou vojenskou operací na Ukrajině, pochopíme hluboké rozdíly mezi těmito dvěma světy. Filozofie, která inspiruje a ovládá hluboký stát ve Washingtonu, je inspirována kultem smrti a destrukce. Konečným cílem této moci je srovnat se zemí všechny země, které mistři globalismu považují za "nepřátele". Na druhou stranu, když se podíváme na to, co Rusko dělá na Ukrajině, vidíme, že cílem není zabíjet nevinné civilisty. Pokaždé, když chce Moskva bombardovat vojenské cíle, informuje civilní obyvatelstvo v oblasti a žádá je, aby ji evakuovali. Takže rozdíl mezi hlubokým státem Washingtonu a Ruskem je v podstatě stejný jako mezi Novým světovým řádem obecně a tímto národem. První z nich je ovládána kulturou, která pohrdá lidským životem. Druhé dominuje kultura, která věnuje nejvyšší a nejhlubší úctu ochraně lidského života nevinných.
    ----------------------------------
    Rusko tvrdí, že schválilo operaci bombardování televizních antén v Kyjevě. Přes noc ruské síly také obsadily město Cherson a zničily budovu ukrajinské tajné služby SBU. Rusové v podstatě zaútočili a odstranili všechny hlavní základny Zelenského nacistického režimu. Sorosova loutka sedí u jednacího stolu bez jakékoli vyjednávací síly ve svých rukou. Jediná možnost, která mu zbyla, je vzdát se a opustit zemi dříve, než si s ním Ukrajinci sami vyřídí účty.
    Dnes ukrajina a Rusko povedou mírové rozhovory v Belovezhskaya Pushcha.
    Belovezhskaya Pushcha je prales, který se rozprostírá na hranici mezi Běloruskem a Polskem. Byl to císařský ��Lovecký revír Romanovců,�� známý pro evropské bizonyV roce
    1991 tam byly podepsány dohody mezi Ruskem, Ukrajinou a Běloruskem, které rozpouštějí SSSR . místo by nám mělo něco říct.
    -----------------------
    MARIUPOL⚡️

    Postup ukrajinské
    armády obyvatel
    Mariupolu hlásí, jak příznivci nacionalistického praporu Azov, kteří blokují město několik dní, se vloupávají do soukromých domácností a střílí odtud, pak spěšně opouštějí "pozici". Poté ruská strana střílí zpět a ruští vojáci jsou vylíčeni jako zločinci střílející na bytové domy.
    Ukro nacisté začali obtěžovat dívku na sociálních médiích poté, co bylo video zveřejněno.

    Je načase, aby bitva u Mariupolu konečně skončila.

    nick: K.L.mila

    OdpovědětVymazat
  28. Hodne pravdy:https://media.128ducks.com/file_store/b5f2ee3bed9d34a3fd698907e70c282c91aa43ddbeee8a1b93b5a4ccb679594d.mp4

    OdpovědětVymazat
  29. Od svalovidoslavy:

    Fotky a videa – odkaz na konci
    „Energodar, na predmestí sa stále bojuje. Pripomínam že v meste je veľká atómová elektráreň. Podľa nepotvrdených správ by mala byť pod kontrolou Ruských jednotiek.

    Hetman Sahajdačnyj vlajková loď Ukrajiny potopená vlastnými jednotkami v prístave. Správy o tom že ju potopili Ukrajinci v prístave kde bola na opravách-kôli obave z Ruského výsadku sa objavili už pred niekoľkými dňami, teraz sa zverejnila potvrdzujúca fotka.

    V Chersone rozmiestnili Ukrajinský nacisti v okolí niektorých budov nastražené výbušniny. Na videu konkrétne zrejme štátna budova na ulici Perekopskaja 10.
    V Žitomire zrejme po údere Ruského letectva horí sklad Ukrajinských ozbrojených síl.

    Zelenský povedal v preklade zhruba toľko, že nechápem čo Rusi chcú, aké záruky, čo chcú, čo im mám dať. My nemáme jadrové zbrane. My nikoho neohrozujeme,nikomu neberieme zem.
    Zrejme k Putinovi: sadni si so mnou na rozhovory, ale nie na 30m ako s Macronom atď,ja som normálny mužík... sadni si.“ (pozn.: Zelenskyj se několikrát zakoktal. Možná proto dali u nás v MSM jen jeho fotku s úsměvem a v neprůstřelné vestě...)

    Vojenská kolóna NATO na Moldavsko-Rumunskej hranici
    .
    Zo Zelenského úradu prichádzajú informácie, že Kyjev je pripravený uznať Krym ako ruský, ako aj nezávislosť DĽR a LĽR (nie však v rámci administratívnych hraníc regiónov). Tvrdí to bývalý minister vnútra Ukrajiny Vitalij Zacharčenko. Okrem toho, ako tvrdí exminister, Zelenskyj očakáva, že podpíše prímerie s cieľom požadovať, aby Západ urýchlene prijal Ukrajinu do EÚ.

    ℤ��������í ����������a���������� – ��j��������������, Sektor Volnovakha - 02.03.2022 – 2 videa
    *****
    ****
    „Rada OSN pre ľudské práva už osem rokov ignoruje tragédiu civilistov na Donbase, naďalej zatvára oči pred zločinmi Kyjeva - Genadij Gatilov, stály predstaviteľ Ruskej federácie pri Úrade OSN a ďalších medzinárodných organizáciách v Ženeve.

    Putin v rozhovore s Macronom zdôraznil, že úlohy vojenskej špeciálnej operácie na Ukrajine budú v každom prípade splnené!

    Putin v rozhovore s Macronom zdôraznil, že pokusy Kyjeva získať čas naťahovaním rokovaní povedú len k tomu, že sa vo vyjednávacej pozícii Ruskej federácie objavia dodatočné požiadavky.“
    3.3.2022 Melitopoľ ���� ���������������� ������������ ���� ��������á����. Situácia sa postupne stabilizuje. V uliciach je už viac ľudí. Rozdiel je v tom, že mesto „nebránili“ nacisti a „Volkssturm“.
    *****
    ****
    Rusko zastavilo dodávky raketových motorov do USA, Rogozin povedal: "Nech lietajú do vesmíru na svojich metlách".

    Lavrov:
    1. Operáciu na Ukrajine bude Rusko vykonávať až do konca.
    2. Požiadavky Ruska sú minimálne.
    3. Rusko sa nepodriadi diktátu Západu.“
    https://t.me/s/zs3sv

    Opak trumpa – Macron:„To najhoršie ešte len príde,“ povedal Macron po rozhovoroch s Putinom
    Tvrdí, že Putin v prípade, ak Ukrajina neprijme podmienky Ruskej federácie, vyjadril „veľké odhodlanie“ pokračovať v ofenzíve, ktorej účelom je „ovládnuť“ celú krajinu.
    https://t.me/s/newsfrontsk

    Ramzan Kadyrov sa rozhodol netrochárčiť a urobil veľkorysú ponuku – pol milióna dolárov za šéfa „veliteľov ukrajinských nacionalistov: banderovcov, Azova, či Dudajevov prápor šaitanov“.
    „Nehovorím to ako úradník, ale ako dobrovoľník v mene vlastencov Ruska, tých dobrovoľníkov, ktorí majú finančné možnosti, a ktorí vyjadrili želanie zaplatiť 500.000 dolárov za hlavu každého velitel. https://t.me/newsfrontsk/4050

    A na Slovensku vláda nařízením údajně rozhodla, že lidé na základě rozhodnutí okresních úřadů budou muset ubytovávat migranty. Sdělil tomáš taraba, předseda Život NS (na f.booku)

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj, zkouška.
    volim anonymní ikdyž google o všem ví. convoy

    OdpovědětVymazat
  31. (svalovidoslava)

    K čemu směrují sankce proti Rusku

    „Na celém světě aerolinky nevlastní vlastní letadla, ale pronajímají je.
    EU uvalila sankce na Rusko a zavázala evropské leasingové společnosti k převzetí všech pronajatých letadel z Ruska do 28. března. To je celkem 520 letadel.

    Phil Seymour, prezident Asociace evropských leasingových společností:

    1. Návrat 520 letadel! a jak to děláš? Rusové řekli, že pokud nám je odmítnete pronajmout, získejte je zpět sami! Jak můžeme přivézt 520 posádek do Ruska, když je vzdušný prostor v Rusku, Bělorusku a na Ukrajině uzavřen? Nemůžeme přiletět!

    2. Jakmile dojde k předání na ruských letištích, letadla již nebudou ruská. Neruské letadlo ale v ruském vzdušném prostoru létat nesmí – je zablokováno! Nebudeme moci odletět!

    3. Iniciátorem ukončení těchto leasingů jsou v tomto případě leasingové společnosti. V původní kalkulaci nákladů na pokuty jsme v takovém případě všichni naráz v úpadku. Je snazší zkrachovat, než si vzít desky zpět. Je to levnější.

    4. Únor skončil a Rusko musí zaplatit leasingové splátky za měsíc. Rusko je ochotno zaplatit, ale nemůže zaplatit, protože je vyloučeno z procesu Swift. My sami musíme kvůli propouštění platit pokuty, ale vzhledem k nedostatku příchozích plateb z Ruska na to nemáme peníze!

    5. I když tato letadla vezmeme zpět – co s nimi uděláme? Nepotřebujeme je, nikdo je nechce a je nemožné je prodat!

    6. Boeingy amerických leasingových společností nejsou dotčeny. Pokud Evropa odebere letadla Rusům, USA dodají Rusku svá letadla Boeing a stanou se světovým výrobcem letadel č. 1 a zbankrotují jak evropskou leasingovou společnost, tak Airbus.“
    https://t.me/s/wissenistmacht1
    *****
    ****
    foto Kyjeva v r. 2022 a Bělehradu z r. 1999 – najděte 10 rozdílů!
    https://ctrlv.cz/80AU
    *****
    ****
    "President trump speaks at SPAC 2022
    Červená linie byla překročena. Buď jste na straně mírumilovných kamioňáků nebo fašistů."
    Video z 2/2022 na stránce f-booku, TEA PARTY cz (s cz titulky)

    OdpovědětVymazat
  32. A už je v souvislosti s nouzovým stavem MSM zveřejnila, že v odůvodnění se píše o omezení vlastnického a užívacího práva!!!!! práva k výkonu podnikatelské činnosti!!!!

    „Nouzový stav (usnesení vlády)
    Vláda
    I. nařizuje pro řešení vzniklé krizové situace krizová opatření ve smyslu § 5 písm. b), c), e) a f) a § 6 odst. 1 písm. b), c) a d), odst. 2 písm. b), d), e), f), a g) zákona č. 240/2000 Sb., o krizovém řízení a o změně některých zákonů (krizový zákon), ve znění pozdějších předpisů, jejichž konkrétní provedení stanoví vláda samostatným usnesením vlády;

    II. ukládá předsedovi vlády řídit a koordinovat úkoly podle bodu I tohoto usnesení;
    III. pověřuje předsedu vlády informovat neprodleně Poslaneckou sněmovnu Parlamentu České republiky o vyhlášení nouzového stavu;
    IV. stanoví, že toto rozhodnutí nabývá účinnosti dnem 4. března 2022 v 00:00 hodin a jeho platnost končí uplynutím 30 dnů od nabytí jeho účinnosti. (…může být prodloužen)

    Usnesení vlády mluví hned o několika aplikovaných ustanoveních krizového zákona.

    V samotném odůvodnění se píše také o tom, že vláda předpokládá možnost uložení některých povinností. „Zejména pak možnost uložení pracovní povinnosti (např. v rámci organizační výpomoci), posílení ubytovacích kapacit, opatření k pobytu cizinců nebo osob bez státní příslušnosti, omezení vlastnického a užívacího práva, práva k výkonu podnikatelské činnosti. Konkrétní opatření bude vláda vydávat dle aktuální potřeby v návaznosti na pokračující rozsah migrační vlny,“ uvádí dokument. "

    (svalovidoslava)

    OdpovědětVymazat
  33. Často teď v MSM čteme o „50 000“, např. do ČR přišlo už přes 50 000 ukrajinských migrantů. Před pár dny psali, když tady bude 50 000 ukr. utečenců, tak to bude stát ČR tolik a teď Netanjahu také přišel s tímto číslem:

    „Bývalý izraelský premiér Benjamin Netanjahu dnes vystoupil na mezinárodní kybertechové konferenci o TLV. Mimo jiné zmínil problém 50 000 zaměstnanců na Ukrajině, kteří pracují pro izraelské high-tech a kybernetické společnosti v Izraeli. Informovali jsme o tom před několika dny, ale v menším měřítku. Netanjahu naznačuje, že Izrael naléhavě potřebuje najít řešení, jinak válka v Evropě vážně ovlivní izraelskou high-tech scénu v zemi. Izrael musí urychleně pomoci high-tech zaměstnancům na Ukrajině opustit zemi a pokračovat v práci v jedné ze sousedních zemí. Od vypuknutí války jsme se dozvěděli více o tom, jak investovala izraelská high-tech scéna na Ukrajině.“
    https://t.me/kaiorak/2643
    *****
    ****
    „Sankce nyní podléhají i ruské kočky: Žádná účast na mezinárodních výstavách koček

    Sankce uvalené na Rusko nyní postihují i chlupaté čtyřnohé kamarády. Mezinárodní federace kočkovitých šelem (FIFe) - Fédération Internationale Féline - zakázala kočkám v Rusku účast na svých mezinárodních výstavách koček jako represivní opatření za vojenský útok Moskvy na bývalou sovětskou republiku.

    Úterní prohlášení řídícího orgánu se sídlem v Paříži uvedlo:

    "Výkonný výbor FIFe je šokován a zděšen tím, že armáda Ruské federace napadla Ukrajinskou republiku a rozpoutala válku."

    Organizace dodala, že „nemůže stát stranou a nic s těmito zvěrstvami nedělat“. Výsledkem je, že kočky vlastněné ruskými občany se nemohou účastnit výstav plemen FIFe.“

    Ta fotka nemá chybu. https://t.me/kaiorak/2641
    (svalovidoslava)

    OdpovědětVymazat
  34. „Museli úplně přijít o rozum: Německo dodává zbraně na Ukrajinu – do válečné zóny!
    Tyto německé válečné zbraně jsou namířeny proti Rusku, které, ačkoli mírová smlouva ve skutečnosti stále není uzavřena, zachovává stávající klauzule nepřátelského státu proti Německu. Spolková republika Německo tak jednoznačně vyvolala válečný stav s Ruskem. Podle mezinárodního práva by nyní mělo plné právo napochodovat do Spolkové republiky Německo.

    Všechno je to ještě perverznější a především hluboce zločinné vůči německému lidu: Spojenci SRN také dodržují nepřátelské státní klauzule proti Německu a německému lidu, které dosud nebyly zrušeny. Ještě více: SRN se připojila k této nepřátelské státní alianci proti Německu a německému lidu v roce 1973 – s pokračujícími nepřátelskými státními doložkami OSN (a bez alespoň minimálního požadavku na zrušení nepřátelských státních doložek před tímto přistoupením)! Z čehož vyplývá, že SRN od té doby sama de iure patřila k nepřátelské alianci proti Německu a německému lidu.

    Řeči o tom, že klauzule nepřátelského státu jsou „zastaralé“, jsou pro naivní. „Zastaralé“ pouze znamená, že klauzule o nepřátelském státě nejsou v současné době uplatňovány přímo (ačkoli by se to nyní mohlo ze strany Ruska změnit), neznamená to však, že byly vymazány – a to samo o sobě je důležité". Vzhledem k tomu, že klauzule o nepřátelském státě NEBYLY ODSTRANĚNY, budou i nadále zachovány a lze je použít kdykoli – „od nynějška“ – kdykoli si to dotyční lidé budou přát. A pak je jedním šmahem konec se „zastaralými“.

    Závěr: Dodávky zbraní proti Rusku ve válečné zóně ze strany SRN nejen de facto, ale i de iure jasně představují vyhlášení války Rusku (Německo – Německá říše – však nevyhlásilo válku Rusku, ale dodávkami zbraní SRN vyhlašuje válku, je sama součástí aliance nepřátelských států proti Německé říši a lidu prostřednictvím jejího přistoupení k OSN v roce 1973.)
    https://t.me/kaiorak/2601

    A politici soukromé firmy Česká republika také zaslali dodávky zbraní a to opakovaně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to je pěkně zašmodrchané, ještě se můžeme dočkat nemilých následků

      Vymazat
    2. ivano, tak následky pro zodpovědné by byly pro mne konečnou satisfakcí. Pokud sama neděláš do politiky, tak "nemilé následky" by se Tě v budoucnu týkat neměly...

      Vymazat
    3. nn do politiky tedy nedělám, jen se snažím to pozorovat, ale myslím, že následky nakonec poneseme všichni

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Lidstvo je osvobozováno, protože Aliance bílých klobouků přechází do útoku. SWIFT nahrazen kvantovým finančním systémem

Evropská unie vyjednává o kapitulaci před Ruskem. Falešná Bidenova vláda je odsouzena k zániku

Zatímco vás rozptýlila speciální ruská operace, vláda Spojeného království vydala zprávu, která potvrzuje, že plně očkovaní nyní představují 9 z 10 úmrtí na Covid-19 v Anglii